Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 19/08/2022)

A perjalanan dengan kereta api memaksa kita untuk berhenti seketika, pandangan ke luar tingkap dan menghargai mewah mengambil masa kita. Perjalanan adalah menarik tetapi kadang-kadang boleh mengambil semua tenaga kita, pelayaran kereta api lama adalah peluang untuk mematikan dan tenangkan diri. Membuat sebahagian daripada perjalanan anda - di sini adalah perkara-perkara utama kami lakukan pada perjalanan kereta api lama untuk menjamin setiap pengembara perjalanan yang santai dan menyeronokkan.

 

Mendengar muzik semasa mengambil Journeys kereta api lama

Memakai fon kepala anda dan melambatkan sambil mendengar muzik kegemaran anda. Tidak ada cara yang lebih baik untuk menikmati pemandangan yang indah. Berehat dan menonton masa lalu tergesa-gesa landskap yang indah seperti yang anda mendengar artis kegemaran anda.

Dijon untuk Trains Paris

Reims untuk Trains Paris

Lille untuk Trains Paris

Lawatan untuk Trains Paris

 

Belajar bahasa baru

Mengapa tidak membangunkan kemahiran baru dalam pelayaran anda? Jika anda melancong ke negara yang bercakap bahasa yang berbeza, perjalanan kereta api lama menawarkan peluang untuk mengambil beberapa perkataan dan frasa.

Milan untuk Trains Venice

Padua untuk Trains Venice

Bologna untuk Trains Venice

Rom ke Kereta api Venice

 

Perkara yang boleh dilakukan di Journeys kereta api lama

Ia adalah baik untuk mengetahui asas-asas mana-mana bahasa ketika melawat negara asing. nasib baik, disana ada banyak aplikasi dan podcast anda boleh memuat turun kursus yang ditawarkan termasuk yang popular Sepanyol, Jerman, Itali, dan Bahasa Inggeris.

 

Baca

Membaca adalah hebat untuk berehat dan sentiasa ada jalan dan semua kemudahan penting untuk meluangkan masa. Long waktu kerja dan kehidupan yang sibuk boleh bermakna kurang masa untuk membaca, supaya perjalanan kereta api yang panjang mewakili satu peluang untuk melompat ke dalam buku atau e-book anda. Jika anda berasa malas dan mahu seseorang untuk melakukan bacaan anda, buku audio ialah alternatif yang hebat.

Bremen ke Kereta api Berlin

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

penggunaan teknologi

dengan komputer riba, iPad, dan telefon pintar untuk kegunaan anda, ia mudah untuk mencari hiburan di atas kapal. Mengejar pada anda siri televisyen kegemaran atau menonton filem yang anda telah rindu untuk menonton.

Perkara yang boleh dilakukan di Journeys kereta api lama

Sama ada terdapat WIFI ada atau tidak, ia adalah idea yang baik untuk memuat turun mana-mana pameran atau filem anda merancang untuk menonton sebelum perjalanan anda. Ikuti perkembangan kisah anda amat disayangi pada skrin dan sebelum anda tahu, anda berada di destinasi anda.

Frankfurt ke Prague Kereta api

Munich untuk Trains Prague

Berlin untuk Trains Prague

Vienna untuk Trains Prague

 

Lawati kantin

Ia adalah mudah untuk berasa letih dan lembap semasa perjalanan kereta api yang panjang. Selepas duduk di atas kereta api selama berjam-jam, ia adalah penting untuk meluruskan kaki anda apabila mungkin. Dengan berjalan kaki singkat ke kantin akan membantu anda untuk menggunakan masa dan berasa dicaj semula. Berjalan ke kereta menuju ke kantin, cuba lihat pada landskap, dan menikmati pencuci mulut dengan minuman pilihan anda

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Bologna untuk Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

 

Berjumpa dengan orang baru pada Journeys kereta api lama

Perjalanan dengan kereta api boleh menjadi pengalaman sosial. Bertemu dengan orang baru di kereta api adalah lebih mudah daripada mod lain pengangkutan. Tidak seperti kapal terbang, anda mempunyai kebebasan untuk bergerak dan melibatkan diri dengan pelancong lain. Ia adalah menarik apa yang anda boleh belajar daripada orang lain dan kisah-kisah mereka – bercakap tentang kehidupan, kerja, dan kembangkan rangkaian anda. Tanya orang di sebelah anda tentang buku yang mereka baca, tawarkan mereka manis, atau memulakan perbualan mengenai destinasi mereka hendak pergi. Ia lulus perbualan anda semasa ke Eropah dengan kereta api yang mencipta kenangan yang berkekalan.

Lyon untuk Trains Marseilles

Paris untuk Trains Marseilles

Nice untuk Trains Marseilles

Bordeaux untuk Trains Marseilles

 

Sediakan untuk Journeys kereta api lama anda yang seterusnya

The perjalanan kereta api lama kadang-kadang satu-satunya tempoh tenang semasa anda percutian. Ia boleh menjadi peluang hebat untuk anda mengisi minyak dan bersedia untuk destinasi pilihan anda. Minum banyak air, makan makanan, dan jika boleh, tidur. Menggunakan perjalanan kereta api lama anda dengan bijak akan membantu anda untuk berasa segar dan bertenaga - bersedia untuk destinasi seterusnya.

 

Apa yang anda lakukan semasa perjalanan kereta api lama? Maklumkan kepada kami dengan menghantar tweet kepada kami di @SaveATrain! , Anda boleh mencari saluran sosial kami yang lain pada Saveatrain

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-long-train-journeys%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)