Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 02/07/2021)

Eropah penuh dengan seni, sejarah, dan budaya. Terdapat tidak mengejutkan bahawa ia juga rumah adalah untuk matahari terbenam yang terbaik. dengan Simpan Kereta Api, menaiki kereta api adalah tentang perjalanan, tidak selalu destinasi. jadi, duduk dan berehat dan bersedia. Ini akan diadakan hari raya fotografi tunggangan kereta api terbaik di Eropah.

 

Untuk memulakan senarai kami tunggangan kereta api terbaik di Eropah, kami memilih ortodoks – CROATIA

Anda tidak boleh menangkap gambaran yang indah dari tingkap kereta api anda ketika melawat Croatia. Croatia terkenal dengan menakjubkan dan matahari terbenam yang tercungap-cungap, jadi pastikan anda mempunyai kamera anda bersedia kerana anda terikat untuk mencari keretapi Terbaik di Eropah semasa matahari terbenam di sini.

 

JERMAN

Apabila anda memikirkan Jerman, anda tidak memikirkan ia mempunyai tunggangan kereta api terbaik di Eropah semasa matahari terbenam, tetapi anda akan terkejut dengan apa yang ia tawarkan. Anda juga mendapat pandangan ini setiap hari dari Taman Inggeris di Munich. Fikirkan ketiadaan awan dan latar langit bandar yang indah.

Jerman juga menawarkan kereta api malam sekiranya anda mahu terus ke matahari terbenam dengan perjalanan kereta api anda.

Berlin ke Kereta api Munich

Frankfurt ke Kereta api Munich

Vienna untuk Trains Munich

Stuttgart ke Kereta api Munich

 

perjalanan matahari terbenam adalah tunggangan kereta api terbaik di Eropah

SARDINIA, ITALY

Ini adalah salah satu rahsia terbaik disimpan! dan salah satu keretapi terbaik di Eropah, Ia terletak di sebuah teluk di Sardinia pantai barat, Itali. S'Archittu adalah tempat peranginan laut yang kecil hanya mereka yang tahu! Pantai utama sudah pasti sesuatu untuk mengagumi, tetapi pastikan anda mengambil laluan pejalan kaki berturap-direjam kecil jarang dilalui. Anda akan berakhir dengan apa yang ada permata sebenar kampung: gerbang batu kapur dilemparkan oleh tindakan berterusan laut. Sama ada laut tenang, seperti ia biasanya adalah dalam musim panas, atau kasar, tipikal musim sejuk, matahari terbenam di S'Archittu sentiasa sebab untuk berehat dan mengambil masa untuk merenung.

Olbia ke Kereta api Cagliari

Cagliari untuk Trains Olbia

Sassari untuk Trains Olbia

Olbia ke Kereta api Sassari

 

 

negara terakhir kami untuk keretapi Best di Eropah, TUSCANY, ITALY

Ada sebab mengapa "di bawah matahari Tuscan" telah menjadi frasa yang sentiasa ada. Lampu di Tuscany adalah benar-benar luar biasa. Ia hanya mempunyai untuk berada dalam senarai kami keretapi Terbaik di Eropah semasa matahari terbenam. Mengharapkan mengagumkan matahari terbenam malam selepas malam. Pasangkan ini dengan Ladang anggur, kampung-kampung yang aneh, pantai yang indah, dan tempat-tempat bersejarah dan anda mempunyai resipi untuk sihir yang tulen.

Milan untuk Trains Siena

Florence untuk Trains Siena

Naples untuk Trains Siena

Rom ke Kereta api Siena

 

tuscany adalah antara keretapi terbaik di Eropah

 

Memastikan bahawa hanya kebimbangan anda mempunyai kamera anda atau aplikasi telefon bersedia dalam masa untuk mengambil dalam keindahan yang Eropah apabila matahari terbenam. Tempah di dalam keretapi yang terbaik di Eropah dengan kami di SaveaTrain.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami di laman anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-train-rides-europe-sunset%2F%0A%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)