Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 02/07/2021)

Europa er fuld af kunst, historie, og kultur. Der er ingen overraskelse, at det er også hjemsted for de bedste solnedgange. Med Gem et tog, tog turen handler om rejsen, ikke altid destinationen. Så, læne sig tilbage og slappe af og være forberedt. Dette vil være en fotografisk fest af de bedste togture i Europa.

 

For at sparke vores liste over bedste togture i Europa, vi valgte den uortodokse – KROATIEN

Hvor kan du ikke fange en smuk glimt fra dit tog vindue, når du besøger Kroatien. Kroatien er kendt for sin fantastiske og åndeløse solnedgange, så sørg for at har dit kamera klar som du er bundet til at finde de bedste togture i Europa under solnedgang her.

 

TYSKLAND

Når du tænker på Tyskland, behøver du ikke tænke på det at have de bedste togture i Europa i løbet af solnedgange, men du vil blive glædeligt overrasket over, hvad den har at tilbyde. Du får også dette synspunkt hver dag fra den engelske have i München. Tænk skyfri himmel og en smuk by skyline.

Tyskland tilbyder også nattog hvis du ønsker at fortsætte ind i solnedgangen med din togrejse.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Stuttgart til München Tog

 

solnedgang rejse er den bedste togture i Europa

SARDINIEN, ITALIEN

Dette er en af ​​de bedst bevarede hemmeligheder! og en af ​​de bedste togture i Europa, Det er beliggende på en bugt på Sardinien Vestkysten, Italien. S'Archittu er et lille hav udvej for kun de indviede! Den største strand er helt sikkert noget at undre sig over, men sørg for at tage de små asfalterede-stenet gangbroer mindre rejst. Du ender i hvad der er ægte perle af landsbyen: en kalksten bue jævnet med konstant action af havet. Uanset om havet er roligt, ligesom det normalt er i sommer, eller ru, typisk for vintertid, solnedgang i S'Archittu er altid en grund til at slappe af og tage sig tid til at stirre på.

Olbia til Cagliari Tog

Cagliari til Olbia Tog

Sassari til Olbia Tog

Olbia til Sassari Tog

 

 

Vores sidste land for få de bedste togture i Europa er, TOSCANA, ITALIEN

Der er en grund til, at ”under toscanske solen” er sådan en allestedsnærværende sætning. Lyset i Toscana er virkelig utroligt. Det havde simpelthen at være på vores liste over bedste togture i Europa under solnedgang. Forvente ærefrygtindgydende solnedgange nat efter nat. Par dette med Vinmarker, finurlige landsbyer, fantastiske strande, og historiske seværdigheder og du har en opskrift på ren magi.

Milano til Siena Tog

Firenze til Siena Tog

Napoli Siena Tog

Rom til Siena Tog

 

Toscana er blandt de bedste togture i Europa

 

Sørg for at din eneste bekymring er at have dit kamera eller telefon app klar til tiden til at tage den skønhed, der er Europa, når solnedgangen. Bestil dine bedste togture i Europa med os på SaveaTrain.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-train-rides-europe-sunset%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)