Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 19/08/2022)

EN togtur tvinger os til at holde pause, stirre ud af vinduet og værdsætte den luksus for at tage vores tid. Traveling er spændende, men kan nogle gange tage op al vores energi, en lang tog rejse er en chance for at slukke og slappe. Få mest muligt ud af din rejse – her er vores bedste ting at gøre på lange togrejser for at garantere enhver rejsende en afslappende og behagelig tur.

 

Lyt til musik, mens du tager en lang togrejser

Tag dine hovedtelefoner på, og sæt farten ned, mens du lytter til din yndlingsmusik. Der er ingen bedre måde at nyde det maleriske landskab. Slap af og se det smukke landskab strømme forbi, mens du lytter til dine yndlingskunstnere.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

Lær et nyt sprog

Hvorfor ikke udvikle en ny færdighed på din rejse? Hvis du rejser til et land, der taler et andet sprog, en lang togrejse giver mulighed for at afhente et par ord og sætninger.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Ting at gøre på lange togrejser

Det er godt at vide det grundlæggende i ethvert sprog, når man besøger et fremmed land. Heldigvis, der er mange apps og podcasts, du kan downloade, der tilbyder kurser, herunder den populære spanske, tysk, italiensk, og engelske sprog.

 

Læs

Læsning er fantastisk til afslapning og er altid en behagelig måde at fordrive tiden. Lang arbejdstid og travle liv kan betyde mindre tid til læsning, så en lang togrejse udgør en mulighed for at hoppe ind i din bog eller e-bog. Hvis du føler dig doven og ønsker nogen til at gøre det læsning for dig, en lydbog er et godt alternativ.

Bremen til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Brug teknologi

med bærbare computere, iPads, og smartphones til din rådighed, det er nemt at finde underholdning ombord. Catch op på din favorit tv-serie eller se den film, du har længtes at se.

Ting at gøre på lange togrejser

Om der er WIFI tilgængelige eller ej, det er en god ide at downloade noget show eller film du planlægger at se før din rejse. Catch op på din højtelskede historier på skærmen, og før du ved af det, du vil være på din destination.

Frankfurt til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Besøg kantinen

Det er let at føle sig træt og træg i løbet af en lang togrejse. Efter at have siddet på et tog i timevis, er det vigtigt at strække benene når det er muligt. En kort gåtur til kantinen, vil hjælpe dig til at bruge den tid og til at føle genoplades. Gennemgang af vognene til kantine, se på landskab, og nyde nogle dessert med en drik efter eget valg

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

 

Mød nye mennesker på lange togrejser

At rejse med tog kan være en social oplevelse. Møde nye mennesker på tog er lettere end på andre transportformer transportere. I modsætning til en plan, du har friheden til at bevæge dig rundt og engagere dig med andre rejsende. Det er fascinerende, hvad man kan lære af andre mennesker og deres historier – taler om livet, arbejde, og udvid dit netværk. Spørg personen ved siden af ​​dig om den bog, de læser, tilbyde dem en sød, eller bare starte en samtale om bestemmelsessted de er ude at rejse til. Det passerer samtaler, du har, mens rejser Europa med tog der skaber varige minder.

Lyon til Marseille Tog

Paris til Marseille Tog

Rart at Marseille Tog

Bordeaux til Marseille Tog

 

Forberede din næste lange togrejser

De lange togrejser er nogle gange de eneste perioder med ro i løbet af din rejse. Det kan være en fantastisk chance for dig at tanke og forberede dig på din valgte destination. Drik masser af vand, spis noget mad, og hvis det er muligt, søvn. Ved hjælp af din lange togrejse med omtanke, vil hjælpe dig til at føle dig frisk og fuld af energi - klar til din næste destination.

 

Hvad gør du under lange togrejser? Fortæl os det ved at tweete os på @SaveATrain! , Du kan finde andre sociale kanaler på Saveatrain

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-long-train-journeys%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)