Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 12/11/2021)

Heb je ooit wilde een bezoek aan Europa door iets wijnoogst, als een trein? Hoe klinkt dat te reizen tot 300 kilometers per uur? Europa beschikt over een groot netwerk van hogesnelheidstreinen die u snel naar uw bestemming. High-speed treinen stoppen alleen in de grote steden. De treinen bieden comfortabele wagons van de 1e en 2e klas, evenals goede catering diensten. Hier is meer over de snelste treinen in Europa.

 

alfa Pendular

De Alfa Pendular reizen langs de kust van Portugal, van Braga naar Faro, en stopt in Porto, Coimbra, en Lissabon. In minder dan 6 uur, kunt u de andere kant van het land te bereiken en genieten van de uitstekende faciliteiten aan boord.

 

Alvia Treinen in Europa

De Alvia, Zijn de Spaanse Snelste Treinen in Europa mededinger, lange afstanden afleggen met een snelheid van maximaal 250 kilometers per uur. In aanvulling op het aansluiten van de belangrijkste steden van Spanje, deze trein biedt ook moderne voorzieningen. Dat zijn grote liggende zitplaatsen met meer dan genoeg ruimte voor de benen, een klaptafel, en audio- en video-uitgangen.

 

IJS

ICE treinen in Europa met elkaar verbinden alle grote steden in Duitsland en vele steden in buurlanden. Dit moderne hogesnelheidstrein met elk uur biedt veel: onder andere, wagens met airconditioning, grote ruimte voor de benen strekken, videoschermen, en audiosystemen. De ICE brengt u overal in Duitsland en is een geweldige manier om naar andere landen te reizen, zoals Oostenrijk, Frankrijk, en Zwitserland.

Keulen naar Frankfurt Treinen

München naar Frankfurt Treinen

Hannover naar Frankfurt Treinen

Hamburg naar Frankfurt Treinen

 

 

pijlen

Arrows treinen (voorheen Eurostar Italia) maken van een netwerk van moderne high-speed en ze zijn de Italiaanse mededinger in Snelste Treinen in Europa. Reizen met pijlen om een ​​snelle verbinding naar het hart van vele Italiaanse steden zoals Rome genieten, Venetië, Florence, Milaan, Verona, en Napels. Er zijn drie types van Le Frecce treinen die verzekeren u de snelst mogelijke verbinding niet alleen de meest populaire steden in Italië, maar ook voor de kleinere steden van het Italiaanse platteland.

Milaan naar Rome Treinen

Florence naar Rome Treinen

Pisa naar Rome Treinen

Salerno naar Rome Treinen

 

Eurostar is onder de zee winnaar voor Snelste Treinen in Europa

De Eurostar hogesnelheidstrein is de beste optie voor de reis van Londen naar Brussel of Parijs. Deze trein zal u door het Kanaaltunnel naar het hart van Londen. Reizen onder water terwijl u geniet van alle gemakken van een moderne high-speed train.

Amsterdam naar Londen Treinen

Lille naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Eurostar Snelste Treinen in Europa

 

railjet

Deze high-speed treinen rijden tussen Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, en Zwitserland. Railjet treinen zijn state-of-the-art modellen die een draai om de reiservaring te geven door het aanbieden van high-speed service met veel comfort. Indrukwekkende faciliteiten aan boord en een uitstekende service zijn enkele van de functies. Snelheden tot 230 kilometer per uur worden bereikt. De Railjet stelt u in staat om te reizen in heel Oostenrijk en ook naar de buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, en Hongarije.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Zürich naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

 

TGV – Is onze keuze voor Snelste Treinen in Europa

In alle delen van Frankrijk en daarbuiten, TGV houdt het wereldsnelheidsrecord voor conventionele treinen. Op 3 april 2007, TGV POS-trein bereikt 357.2 mph (574.8 km / h), waardoor het de vijfde snelste trein in Europa. TGV treinstel heeft zelfs bereikt 515.3 km / h (320 mph) onder speciale testomstandigheden en wordt nooit verstoord door weersomstandigheden zoals dichte mist of andere.

Train à Grande Vitesse neemt u mee op een romantische treinreis naar Parijs of ergens langs de Middellandse Zee kust als u zo, alsjeblieft. Koop een TGV ticket en de vangst van een film in het wereldberoemde Cannes en geniet van de prachtige wijngaarden van de Loire-vallei, nadien. Voeg een beetje meer avontuur om uw rit door het bezoeken van steden als Marseille, Lyon, en Bordeaux.

Montpellier naar Marseille Treinen

Nice naar Marseille Treinen

Parijs naar Marseille Treinen

Lyon naar Marseille Treinen

 

 

SJ

De SJ Swedish high-speed is een van de snelste treinen in Europa, is speciaal ontworpen voor Scandinavisch terrein en rijdt met een snelheid tot 200 kilometers per uur. Deze treinen bieden een hoog niveau van comfort en kunt u snel reizen naar het centrum van vele Zweedse steden zoals Stockholm, Göteborg, en Malmo. Deze hoge-snelheidstreinen ook rechtstreeks reizen naar Kopenhagen (Denemarken) via de langste verkeers- en spoorbrug in Europa, de spectaculaire Oresund Brug.

Nieuwe en vintage op één - de snelste treinen in Europa bieden die mogelijkheid. Kies een trein uit de bovenstaande lijst en we zijn zeker dat u zult genieten van de ervaring die je krijgt.

 

U kunt uw treinkaartjes bij de snelste treinen van Europa boeken op Save-A-Train bijna elke bestemming ingelijfd hierboven in 3 notulen, bij de goedkoopste treintickets prijzen en verlost van onaangename reserveringskosten!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhich-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)