Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 27/08/2021)

Italien, en af ​​Europas mest populære ferie destinationer, har det hele. En rig kulturhistorie, luksuriøse hoteller, verdensberømte køkken, arkitektur, steder af naturlig skønhed ... og så er der shopping! Rejser til Italien med tog er en betagende oplevelse. Du kommer til at nyde alle de smukt landskab undervejs i stedet for hvilende i et plan. Når du har nået dit valgte by, Der er utallige maleriske steder at blive. For at gøre din rejse mere bekvemt, Vi har rundet op nogle hoteller højtratede - hver af dem blot stenkast fra den togstation. Det er de bedste hoteller nær togstationer i Italien.

 

 bedste hoteller i nærheden af ​​togstationer i Italien

 

Vores første Bedste hoteller nær togstationer i Italien er – Firenze Santa Maria Novella Station i Firenze

 bedste hoteller i nærheden af ​​togstationer i Italien

 

Grand Hotel Minerva ligger kun 300 m fra Firenzes Santa Maria Novella Station. Dette historiske hotel går tilbage til 19th -Tallet og har en tagterrasse terrasse med udsigt over historiske centrum af Italien renæssance by, Firenze.

Dette hotel er det perfekte valg for rejsende interesseret i kunst, kultur, og mad. Det er et par minutter fra alle de store sites. Du kan se Santa Maria Novella lige uden for din hoveddør, og inden for blot en kilometer, du kan også besøge domkirken i Firenze, Piazza della Signoria, Den gamle bro, og Pitti Palads.

Leder du efter nogle shopping eller en bid at spise? Gå en tur til San Lorenzo-markedet eller Sant'Ambrogio-markedet, og sørg for at besøge Buca Maria eller Gelateria la Carraia for et måltid.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Verona til Florence Tog

Venedig til Firenze Tog

 

Milano Porta Garibaldi Station i Milano

 bedste hoteller i nærheden af ​​togstationer i Italien

 

Mode er navnet på spillet i Milano - så hvor bedre at bo end den trendy Tocq Hotel? Hotellet er beliggende i centrum af Milano, så den berømte Via Montenapoleone, Sforzesco Slot, og La Scala Teater er alle inden for en 2 km radius, gør seværdighederne let walkable. Den Duomo i Milano er også i nærheden, lidt over 2 km væk.

Du vil få lyst til at tage ud til at nyde det spændende natteliv af den berømte Corso Como-gade, placeret lige 100 meter væk. Selvfølgelig, Corso Como er også travle dag - sammen med hippe barer og natklubber, denne vibey gågade også prale høj modebutikker og restauranter gourmet. Ikke færdig med at handle? Vi bebrejder ikke dig! Giv Via Vincenzo Capelli gaden og Brera-distriktet et besøg.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Verona til Milano Tog

 

Bedste hoteller nær togstationer i Italien – Napoli – Hovedbanegård

 bedste hoteller i nærheden af ​​togstationer i Italien

 

Vores sidste Bedste hotel nær togstationer i Italien er UNA Hotel Napoli, en autentisk restaureret historisk bygning beliggende overfor hovedbanegården i Napoli. Nyd en drink i hotellets bar terrasse, som har en visning af Vesuv vulkan. Hvis du beslutter at komme lidt tættere på denne opfattelse, du kan tage en kort togtur at se Pompei og Vesuv.

Der er så mange utrolige historiske steder i nærheden, så gør Napoli et længere ophold, hvis du kan. Det vil du kunne gå til domkirken af Napoli, Santa Chiara, San Gregorio Armeno, San Lorenzo Maggiore, Det Nationale Arkæologiske Museum, samt Duomo gade i det historiske centrum. Du kan endda gå under byen på Napoli Sotterranea.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Bari til Napoli Tog

Rom til Napoli Tog

 

Roma Termini Station i Rom

the Colosseum in rome

 

Den charmerende NH Collection Roma Palazzo Cinquecento er en 5-stjernet skønhed, der ligger tæt på Roms hovedbanegård og har udsigt over haven og de gamle ruiner af Mura Serviane. Hvis du har lyst til at udforske den evige stad til fods, er du heldig. Du kan gå til så mange attraktioner tættere end 2 km væk: Colosseum, Den spanske trappe, Trevi-fontænen, Nationalmuseet af Rom, Teatro dell'Opera di Roma, Santa Maria Maggiore, Kirken i Santa Susanna, og den spanske trappe.

Hvis du ikke er for træt efter al den sightseeing, hop på en bus til hovedstaden berømte Via del Corso, som kan prale shopping om dagen og restauranter, barer og klubber om natten. Vi er sikker på du vil elske dit ophold på et af de bedste hoteller nær togstationer i Italien.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Har du besøgt nogen før? Fortæl os det ved at tweete os på @SaveATrain! Nogen spørgsmål? Kontakt osSaveATrain.com og hvis du nogensinde har brug for at finde de bedste hoteller nær togstationer, Klik her.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hotels-near-train-stations-in-italy%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)