Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 01/08/2021)

En af de bedste ting ved Italien som en ferie destination er, at det ikke er noget, man bare skrabe listen bucket. Du kan vende tilbage til Italien igen og igen og stadig ikke har nok af denne maleriske land og dets lækker billetpriser, ej heller være kede med sin historie og kultur.

Sådan er charmen ved denne Middelhavet perle af et land, der tilbyder næsten enhver form for ferie du kan tænke på. Nærværende vejledning vil fokusere på italienske yoga destinationer. Men, også selvom hvis du går efter en yoga tilbagetog, det er svært at ignorere resten af Italiens vidundere.

Maden er naturligvis vil komme i fokus, da italienske køkken er blandt de bedste i verden, og landet er også en populær destination for dem interesseret i kulinariske ferier. De lys bjergområder kombineret med charmerende kyster også gøre Italien en populær destination til cykelferier, for ikke at nævne den passion, som mange surfere havn for det.

 

Italien Kast et blik på

 

I 2017, -en rekord-breaking 60 million turister besøgte landet. Italien er sådan et populært feriemål på grund af to hovedårsager. Først og fremmest, den naturlige skønhed af næsten hver eneste by og region på italiensk jord er fantastisk. Du har frodige vinmarker på solrige bakker, betagende bjerge, samt masser af kyster med fantastisk surfe-hotspots og charmerende fiskerlandsbyer, vendte historiske monumenter.

Apropos historie, det er faktisk den anden grund, der gør Italien sådan godt sted at rejse til. hver region, by, og den lille by er gennemblødt i historien. Som udgangspunkt af Romerriget, Italien kan opfattes som en civilisationens vugge. De seneste århundreder har også tilføjet en blomstrende tradition for kunst og kultur i hele store italienske byer. I en nøddeskal, du kan ikke kede her.

En anden stor ting om Italien? Fordi landet blev forenet temmelig sent og regionerne udviklet sig mere eller mindre hver for sig, der er flere lokale køkkener, hver markant forskellig fra de andre. Dette betyder, at du har masser af smag og forsøger forude!

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Verona til Milano Tog

 

De bedste rejsemål at gøre yoga i Italien

1. Toscana

 

Toscana er en bemærkelsesværdig region i Italien og en stærkt efterspurgt af turister. Det er ikke bare regionen-specifikke land fødevarer, der gør alle føle, at de ankom i himlen, det er også det unikke seværdigheder og de imponerende indstillinger natur. De små bjerge og dale her skaber fantastisk udsigt, men de er også den ideelle ramme for vingårde, hvoraf Toscana har masser.

Derfor, du skal ikke være overrasket at lægge mærke til, at mange yoga tilbagetrækninger i Toscana også tilbyde vinsmagning ture, eller de selv tilbyder yoga og vin klasser fra starten, kombinere det bedste fra begge verdener. Mit råd? Gå efter det! Vinene du kan smage her og den charmerende landskab i Toscana vil være en af ​​dine kæreste ferie minder nogensinde.

Milano til Siena Tog

Firenze til Siena Tog

Perugia til Siena Tog

Rom til Siena Tog

 

2. Sardinien

 

Sardinien er en anden populær region når du besøger Italien, og med god grund. Dens frodige kyststrækning gør det til et yndet rejsemål for både yogier og surfere da det giver masser af god surf, men også bemærkelsesværdige steder i at meditere eller gøre sol hilsener.

Denne store ø har næsten 2,000 kilometer kyststrækning, men inde i landet byder også bjergområder og masser af vandrestier, hvis dette er også blandt dine interesser. Også, som navnet på øen indebærer, frisk fisk og skaldyr er sprudlende her, så dine smagsløg vil også være i for en godbid.

Olbia til Cagliari Tog

Cagliari til Olbia Tog

Sassari til Olbia Tog

Olbia til Sassari Tog

 

3. Ragusa

 

Den Ragusa provinsen er endnu en gang en favorit yoga destination i Italien og også en surfer favorit så godt (da det er placeret på øen Sicilien). Fra yoga på strand til stand-up paddle yoga, du kan finde alt hvad hjertet begærer af yoga og vand sport og alt derimellem. Øver sig Yoga i Ragusa vil genoplade batterierne, især hvis du besøger det i slutningen sommer når vinden er perfekt, og solen er mere skånsom.

Messina til Ragusa Tog

Syracuse til Ragusa Tog

Taormina til Ragusa Tog

Palermo til Ragusa Tog

 

4. Amalfi

 

Amalfikysten er ikke kun et paradis for at udforske lækker mad eller nyde vandsport hele dagen lang, men også en favoritdestination til yogier over hele verden. De krystalklare azurblå vand og den blide brise gør den ideel til næsten enhver yoga praksis du kan tænke på, fra sol hilsener til meditation sessioner og endda dans yoga.

Milano til Salerno Tog

Firenze til Salerno Tog

Bari til Salerno Tog

Rom til Salerno Tog

 

5. Rom

 

Intet besøg i Italien kan give afkald på Rom som en rejsedestination langs din rejseplan. Det Trevi-fontænen, det Vatikanet, Forum Romanum, det sixtinske kapel med dets fantastiske loft, og Colosseum er blot nogle få af de obligatoriske vartegn, du skal se, mens du er der.

Selvom det er hovedstaden, 'Den Evige By har også masser af rolige steder omkring den, hvilket netop er grunden yoga tilbagetrækninger i Rom er så populære.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

6. Firenze

 

Kunsten hovedstad i verden, Firenze er en drøm, hvis du elsker bedøvelse museer og betagende middelalderlige arkitektur. Det gamle, hvide bygninger og den charmerende brolagte gader vil du føle dig som du er havnet i en renæssance drøm, som netop hvad Florence er. Den ikoniske kuppel og Uffizi gallerier er men to af de steder, du har brug for at besøge for at forstå præcis, hvorfor den kulturelle genfødsel af Europa startede her i slutningen af ​​middelalderen.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Pisa til Firenze Tog

Venedig til Firenze Tog

 

7. Venedig

 

Jeg har en tilståelse at gøre: da jeg besøgte Venedig, Jeg følte faktisk, at jeg kunne være en hjemløs her og være glad (ikke tegner sig for vintertid, selvom). Jeg mener ikke at bagatellisere den kamp af mennesker uden tag over hovedet, selvfølgelig, men det er bare, at byen er så rolig, på trods af sin tunge turist Trafik, at du føler i fred sammen sine kanaler hele tiden. Jeg følte, jeg kunne sove under åben himmel her, med balsamisk italienske nat luft omkring mig og lugt af havet, spise rester af hvad de lokale gæstgiverier omkring har, og bare være så, så, lykkelig.

Mine Romantiske fantasier til side, Venedig er simpelthen smukt og et must-see når man er på en ferie i Italien. Den gamle bydel er begrænset til dens ø, men der er masser af yoga retreats i Venedig eller omkring det som er lidt længere væk fra det (i den nye del af byen, lige på den bro).

Milano til Venedig Tog

Trento til Venedig Tog

Firenze til Venedig Tog

Trieste til Venedig Tog

 

Italien og yoga

 

Yoga fanget på i Italien temmelig nylig, da landet bliver mere og mere af en turist paradis og yoga oplever en revival i popularitet, internationalt. Da så mange af de turister, der kommer til Italien er på udkig efter nogle kvalitet sjæl-søge øjeblikke og de er også yogier, have yoga retreats i Italien tilgængelige var det næste logiske skridt.

Fordi landet er velsagtens den mest populære feriemål i Europa, det gør ikke noget, at yoga ikke havde alt for mange indfødte rødder i Italien. Den praksis fanget på så hurtigt og så godt, at du nu kan finde yoga tilbagetrækninger i stort set alle hjørner af Italien.

 

Er du klar til at udforske Italien? den bedste hjemmeside at Bestil Trains Billetter Er Gem A Train

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fguide-italy-yoga%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)