Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Togrejser i Italien tilbyder ikke kun komfort, men nogle imponerende udsigt. En af de bedste ting ved at tage tog i Italien er mulighed for at se på smukke kulisser som du rejser fra et sted til et andet. I nogle dele af Italien, der er naturskønne togruter, der er mere end blot transportformer transportmidler. Disse naturskønne tog vil forkæle dig med kystnære synspunkter, dramatiske bjerglandskaber, glitrende søer og så meget mere. Her er 5 mest naturskønne togrejser i Italien.

 

Lad os åbne listen over 5 mest naturskønne togrejser i Italien med – Levanto til La Spezia – Fem lande

Tog ruter, der følger Italiens dramatiske kyststrækninger er blandt de mest underholdende. Det Cinque Terre jernbane betjener de fem italienske riviera-landsbyer i regionen på dramatisk vis. Slap af bag panoramavinduer og nyd smukke bjerge, det turkisblå hav, bucolic vinmarker, og olivenlunde. Tag et tog mellem Levanto og La Spezia til en kort, men smuk maleriske rejse. Når du har nået dit bestemmelsessted, du kan derefter tilbringe dag vandreture den fantastiske landsby.

Firenze til Levanto Tog

Firenze til La Spezia Tog

Rom til La Spezia Tog

La Spezia til Levanto Tog

 

Napoli til Sorrento

Rejs fra Napoli til Sorrento og gå gennem de arkæologiske steder i Herculaneum og Pompeji. Denne fantastiske rejse giver udsigt over Vesuv og Napoli-bugten undervejs. Dette togtur er helt sikkert en af ​​de mest naturskønne togrejser i Italien.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Bari til Napoli Tog

Rom til Napoli Tog

 

 

Rimini til Catania – sammen med Italiens østkyst

Det bedste måde at rejse fra Norditalien til det sydlige Italien er nede østkysten med tog. Linjen løber parallelt med kysten for en hel seks timers utrolige natur. Start ved Rimini, Grib et sæde vender fremad og tage en skovtur med dig for en fabelagtig tur! Undervejs til Catania, toget krydser citron lunde og lavastrømme, med stopper ved nogle interessante stationer under hele rejsen.

Messina til Catania Tog

Syracuse til Catania Tog

Taormina til Catania Tog

Palermo til Catania Tog

 

Venedig til Firenze – 5 mest naturskønne togrejser i Italien

Oplev to af Italiens berømte byer med en smuk togrejse i-mellem. Det sejladsen fra Venedig til Firenze tager du langs betagende natur og charmerende byer. Denne rejse er kun to timer lang, men er virkelig en berigende oplevelse. Der er ingen bedre måde at rejse mellem de to byer.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Milano til Firenze Tog

Venedig til Firenze Tog

 

Milano til Bolzano er vores sidste valg for den 5 naturskønne togrejser i Italien

Oplev en vidunderlig togtur fra Milano til Bolzano. Tager dig fra mode hovedstad i verden til de takkede og dramatiske klippeformationer bjerge, der udgør den italienske alper. Se Italiens gamle byer, storslåede natur og de smukkeste og mest fotograferede bjerge i Europa. Indtastning Bolzano er ligesom forlader Italien og indtastning Tyskland, denne lille by er tysk i udseende, fordi det var en del af Østrig før Første Verdenskrig. Denne naturskønne togrejse er magisk!

Trento til Bolzano Tog

Milano til Bolzano Tog

Bologna til Bolzano Tog

Venedig til Bolzano Tog

 

Tænker på at tage et tog til din favorit europæisk by? Gå til vores hjemmeside Saveatrain.com for at tjekke alle vores eksklusive priser og begynde at planlægge dit næste eventyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-most-scenic-train-journeys-in-italy-save-a-train-blog%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)