Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 11/02/2020)

Italien er et af de mest populære lande i Europa til at besøge på grund af de forskellige destinationer inden for sit grænser. Norditalien er en førende hotspot, når det kommer til italiensk kultur, med så meget for rejsende at se og gøre. Uanset om prøveudtagning god vin og spisning på verdensklasse køkken eller udforske det gamle slotte og kirker, denne region byder unikke oplevelser at du vil elske. Der er masser af destinationer at udforske i det nordlige Italien, så hvis du har en uge eller to at tilbringe i Italien, du er bundet til at finde nogle steder at fange dig. Her er et par forslag til steder at besøge, når tur rundt i Norditalien med tog.

 

Begynder din Touring norditalien Med Tog i Milano

Begynd dit besøg i det nordlige Italien i Milano, mode hovedstad i verden. Byen er fuld af fantastiske renæssancearkitektur, utrolige katedraler og verdensklasse kunstværker. Besøgende kan også tage en dagstur til den italienske søer og Southern Alperne regionen fra denne fabelagtige metropolitan. Milano er også hjemsted for Milan Central, og anses for at være en af ​​de smukkeste europæiske togstationer. Dette er det perfekte sted at starte din tur til Norditalien.

Torino til Milano Tog

La Spezia til Milano Tog

Parma til Milano Tog

Salerno til Milano Tog

 

Turer Norditalien med tog

 

Tog til Venedig

Togturen fra Milano til Venedig er typisk to og en halv time, med masser af sceneri tog rejsende kan beundre fra din vogn vindue. Fra det øjeblik du forlader togstationen i Venedig, du kan fange et glimt af den store Canal Grande, hvor hver type fartøjer kan ses sejler forbi. Venedig består af 118 øer forbundet af broer og adskilt af kanaler. Denne pragtfulde by er berømt for sin skønhed, arkitektur, kunstværker og brostensbelagte gader. Traveller kan ikke lade være med at forelske sig i dette fortryllede område. Touring Norditalien med tog er ikke komplet uden et besøg i Venedig.

Genova til Venedig Tog

Torino til Venedig Tog

Parma til Venedig Tog

La Spezia til Venedig Tog

 

 

Firenze

Firenze, den berømte renæssance byen, er placeret lige tre timer med tog fra Venedig. Når du har nået denne destination, næsten alle større site er i gåafstand fra togstationen. Som hovedstad i Toscana, Firenze prale fantastisk mad og vin, sammen med museer i verdensklasse. Besøg ikoniske seværdigheder, herunder den statelige Ponte Vecchio også kendt som ’gamle bro’, den tårnhøje Firenze Duomo og Michelangelos skulptur af David.

Reggio Emilia til Firenze Tog

Genova til Florence Tog

Sestri Levante til Rom Tog

Parma til Florence Tog

 

Turer Norditalien med tog

 

Fem Jord – Turer Norditalien med tog

Gør Cinque Terre din sidste stop – denne fantastiske region er kun et par timer med tog fra Firenze. Cinque Terre har ingen museer eller bemærkelsesværdig historisk websteder, men det er en slående afsnit af den italienske Riviera, der er blevet efterladt urørt. Efter dage turné nordlige Italien med tog, dette er det perfekte sted at nyde Italiens naturlige landskab. Den kuperet kystlinje er en blanding af klipper og smukke vinmarker med fem smukke og remote fiskerlandsbyer.

Reggio Emilia til Levanto Tog

Genova til Levanto Tog

Sestri Levante til Levanto Tog

Parma til Levanto Tog

 

Turer Norditalien med tog

 

Byerne er kun forbundet med færge, vandrestier og selvfølgelig toglinjer. Udforsk klipperne og strande og tanke op på en af ​​de smukke caféer oppe på klippefremspring med udsigt over havnen. Dette idylliske region er virkelig betagende – det perfekte sted at relancerer. Herfra kan du tage et tog tilbage til Milano, hvor du kan begynde din rejse hjem.

 

Vidste du tour Norditalien med tog? Lad os vide de foretrukne steder, du har besøgt, ved at tweete os på @SaveATrain! vi er også aktive på alle sociale kanaler, tjek Saveatrain

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, derefter Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftouring-northern-italy-by-train%2F%3Flang%3Dda(Rul ned for at se Koden)