Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 26/09/2020)

Der er masser af grunde til, at folk kan lide at rejse. En af dem, du kan høre oftest er evnen til at få nye og spændende erfaringer. Hvad gør rejser så smuk, er, at forskellige personligheder bliver ophidset af forskellige ting. Adrenalin junkies tager aktive ferier, udkig efter spændingen ved lidt farlige situationer. foodies besøge nye steder at glæde deres plader med spændende nye smagsvarianter. Og for de bookworms blandt rejsende, biblioteker og boghandlere kan være de smukkeste steder i verden. Hvis du rejser gennem Europa og leder efter de bedste boghandlere i Europa til at besøge med tog, Vi har et par forslag til dig:

 

Frankrig Bedste Book Stores – Shakespeare & Selskab, Paris

Frankrig er et dejligt land, og Paris er dens mest berømte destination. Når kunstneriske typer tænker på Paris, Notre Dame kommer til at tænke, med smukke springvand og kirsebærtræer i blomstre. Det er netop den visning, du vil finde, når du besøger Shakespeare & Selskab, sammen med fantastisk stemning af bøger inde.

Mange store forfattere (herunder Ernest Hemingway og Voltaire) har brugt tid på at skrive i denne bygning fra det 17. århundrede. Det landskab består af gamle hylder og bøger, stablet i et væld af bittesmå værelser og kroge. Bogen butikken sprawls over to etager, og udefra virker meget mindre end det er. Shakespeare & Selskabet er også vært for aftenarrangementer og forfatter aflæsninger, der er noget, som ingen elsker af litteratur bør gå glip af.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

Acqua Alta Bibliotek, Venedig

Libreria Acqua Alta er på listen over Charming Book Stores i Europa

Venedig er en af ​​de mest romantisk søger byer i Italien, og det er også hjemsted for en af ​​de mest berømte bedste boghandlere i Europa. Libreria Acqua Alta er kendt for opbevaring af bøger i badekar og endda en gondol. Der er andre oplagringssteder også, såsom spande og andet flydende fartøjer. Den har også en trappe lavet udelukkende af gamle bøger på ryggen veranda.

Med sin smukke interiør, Bibliotek i High Water Venedig er uden tvivl et besøg værd og vil glæde enhver bog elsker. Hvis du ønsker at have det for dig selv og fare vild inde, Din bedste chance er at gå der, så snart det åbner i morgen.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Selexyz dominikanske kirke Book Store, Maastricht

Maastricht i Holland måske ikke være på toppen af ​​enhver turist ønskeseddel. Imidlertid, det skal være, hvis du elsker boghandlere og bøger bl.a.. Dominikanerne eller Selexyz dominikanske kirke i denne by er en 700 år gamle struktur bygget i forskellige stilarter gotisk arkitektur.

Det er betagende på ydersiden og minimalistisk på indersiden. Dominicanen er også fyldt med et væld af titler, der vil glæde enhver bog elsker hjerte. Du kan få fat i en kaffe i den medfølgende cafe, mens du læser en bog. alternativt, du kan nyde den fantastiske udsigt fra den øverste etage.

Bruxelles til Maastricht Tog

Antwerpen til Maastricht Tog

Liege til Maastricht Tog

Charleroi til Maastricht Tog

 

 

laver mad & Bestil, Bruxelles, Woluwe-Saint-Lambert

laver mad & Book er en fascinerende bog butik og restaurant placeret i Woluwe-Saint-Lambert, Belgien. Mens mange bedste boghandlere tilbyde nogle mad og drikke, laver mad & Book tager konceptet lidt længere. Det giver dig mulighed for at sidde ned til et måltid omgivet af forskellige bøger. Det gør det til et fremragende sted for dem, der kan lide at nyde både gode bøger og god mad. Hvad er mere, det er bestemt ikke noget, man kan opleve hver dag.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Klar til at besøge nogle af de bedste bog-butikker i Europa? Du kan rejse med tog til Paris og Venedig, samt til Holland og Belgien. Bestil dine billetter tidligt og begynde at planlægge din bog overbærenhed på din næste ferie!

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-book-stores-europe%2F%3Flang%3Dda- (Rul lidt ned for at se Koden)