Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 22/10/2021)

Dacă intenționați prima călătorie în Europa, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți cel mai mult orașe frumoase in lume. am conceput ghidul perfect pentru 10 greșeli de călătorie pe care ar trebui să le evitați în Europa. O excursie în țara castelelor, bucătării rafinate, Parcuri nationale, și sate pitoresti, poate fi una dintre cele mai memorabile vacanțe pe care le veți avea. Dimpotriva, se poate transforma și într-o legendă rea și poate avea un final rău, dacă nu sunteți pregătit corespunzător.

Indiferent dacă călătoriți în Europa pentru prima dată sau reveniți, aceste sfaturi vă vor face călătoria cea mai sigură, cel mai confortabil, și cu siguranță epic.

 

1. Nu vizitați orașe mici și locuri nepotrivite

Dacă este prima voastră călătorie în Europa, atunci cu siguranță vă îndreptați către locurile despre care vorbește toată lumea. in orice caz, dacă doriți să descoperiți o Europă specială, atunci a nu vizita satele mici și orașele cunoscute sunt una dintre greșelile de călătorie de evitat în Europa. Ar trebui să vă planificați călătoria în cele mai de neuitat locuri din calea bătută din Europa.

Desigur, dacă vrei să vezi și să ai aceleași poze ca și celelalte milioane de turiști care se înghesuie pe străzile Parisului, Milano, și Praga, apoi urmează mulțimile. Dar, dacă ai sufletul unui explorator, și căutând aceste pietre ascunse, apoi planifică-ți călătoria în jur satele mici și unice din Europa.

Prețurile trenurilor din Florența către Milano

Prețuri trenuri Florența către Veneția

Prețuri trenuri Milano către Florența

Prețuri trenuri Veneția - Milano

 

woman walking on grass

 

2. Greșeli de călătorie pe care ar trebui să le evitați în Europa: Nu folosesc transportul public

Unul dintre primele lucruri care îți vin în minte când auzi transport public, este autobuze aglomerate și fierbinți, cozi, și trafic. in orice caz, transportul public în Europa nu este doar autobuze, ci tramvaie și trenuri. Unii turiști ar prefera să închirieze o mașină, decât naveta, dar transportul public în Europa este foarte confortabil, punctual, ieftin, și recomandat.

Puteți ajunge cu ușurință în cele mai îndepărtate părți ale Europei, rezervații naturale uimitoare, castele, și vederi impresionante, cu trenul. Nu există o modalitate mai bună de a călători prin Europa decât cu trenul, este economia absolută de timp și bani.

Prețuri trenuri München - Salzburg

Prețuri trenuri Viena - Salzburg

Prețuri trenuri Graz - Salzburg

Prețuri trenuri Linz - Salzburg

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Nu primești asigurare de călătorie

da, orașe europene sunt unul dintre cele mai dezvoltate și mai sigure orașe din lume. Dar, ești încă om, iar stâncile din parcurile naționale europene sunt abrupte și nemiloase. În timp ce poți fi cel mai experimentat drumeț și călător, tot poti sa racesti, răsuciți o gleznă, sau să vi se fure camera.

Asigurarea de călătorie în Europa este importantă din motive de sănătate și din alte motive de călătorie. Obținerea asigurării de călătorie în Europa este o necesitate, și nu ar trebui să economisiți la o astfel de necesitate. A nu primi asigurare de călătorie este o greșeală pe care ar trebui să o evitați atunci când călătoriți în Europa, deoarece vă poate costa o mică avere.

Prețuri trenuri Marsilia-Lyon

Prețurile trenurilor de la Paris la Lyon

Prețurile trenurilor Lyon - Paris

Prețuri trenuri Lyon către Avignon

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Greșeli de călătorie pe care ar trebui să le evitați în Europa: Nu cumpărați bilete în avans

Europa este scumpă. Chiar dacă călătoriți în cele mai accesibile locuri, muzeele și biletele de atracție vă vor costa o mică avere. A nu cumpăra bilete în avans este una dintre cele mai mari greșeli de evitat în Europa, milioanele de turiști care vizitează Europa în fiecare an, vă va garanta că.

Asa de, puteți găsi oferte excelente pentru site-urile emblematice din Europa, atracții, și activități, dacă cercetați și rezervați în avans. Uneori puteți obține oferte foarte bune pur și simplu prin achiziționarea de bilete online, și vă economisește atât de mult timp prețios în călătorie. în plus, dacă este prima voastră călătorie în Europa, ar trebui să fii pregătit pentru cozile lungi. Asa de, achiziționarea de bilete de călătorie și atracție online vă va scuti de statul în ploaie, zilele toride de vară, și îți lasă timp pentru asta punct de vedere și picnic.

Prețuri trenuri Nürnberg - Praga

Prețuri trenuri München - Praga

Prețurile trenurilor de la Berlin la Praga

Prețurile trenurilor Viena - Praga

 

woman laughing next to flowers

 

5. Schimb de bani la aeroport

Călătorirea într-o țară străină poate fi stresantă, să nu vorbești limba sau să-ți găsești drumul prin oraș. Gestionarea bugetului și a valutelor poate fi, de asemenea, stresantă. În timp ce schimbul de bani la aeroport este foarte confortabil și de încredere, este una dintre greșelile de călătorie de evitat în Europa.

Taxele pe care le veți plătiți și schimbați moneda te va costa, prin urmare, cel mai bine este să vă faceți cercetările online pe exschimba puncte. De asemenea, puteți oricând să întrebați la recepția hotelului, vor recomanda cu plăcere puncte de încredere pentru bani în zona. Se recomandă schimbul suficient pentru călătoria de la aeroport, și o sumă care va acoperi prima 1-2 zile de călătorie.

Prețurile trenurilor de la Paris la Rouen

Prețurile trenurilor de la Paris la Lille

Prețuri trenuri Rouen - Brest

Prețuri trenuri Rouen - Le Havre

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Rezervarea cazării în cartierul greșit

Locația este unul dintre cei mai importanți factori în crearea vacanta perfecta in Europa. Nu vă faceți cercetările în cea mai bună parte a orașului, Cartier, sau sat în care să stați, este o greșeală de evitat atunci când călătoriți în Europa. Alegerea locului de cazare este la fel de importantă ca alegerea tipului de cazare. Să stați în partea greșită a orașului vă poate costa în timp de călătorie, trafic, Preț, și siguranță.

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Londra la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Berlin la Amsterdam

Prețuri trenuri Paris - Amsterdam

 

Accommodating on a mountain

 

7. Greșeli de călătorie pe care ar trebui să le evitați în Europa: Mâncând în primul restaurant pe care îl vedeți

Dacă sunteți un turist tipic, apoi veți merge la popularele lanțuri de fast-food pentru prânz sau primul restaurant pe drum. in orice caz, s-ar putea să pierdeți restaurante uimitoare, cu mâncăruri locale fantastice și puncte de vedere care vă vor respira.

Dacă dedici doar ceva timp cercetării înainte de călătorie, vă veți răsfăța cu o experiență culinară de neuitat. in afara de asta, încercând mâncare delicioasă, ai putea economisi câteva monede, în loc să ne spulberăm în primul restaurant din jur. Cafea grozavă, produse de patiserie, bucătărie locală, și mâncăruri senzaționale la prețuri amuzante, poate fi chiar după colț.

Prețurile trenurilor de la Florența la Roma

Preturi tren Napoli - Roma

Prețurile trenurilor din Florența către Pisa

Prețurile trenurilor de la Roma la Veneția

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Respectând ghidul mai degrabă decât tururile gratuite de mers pe jos din oraș

Un ghid este o sursă excelentă de inspirație pentru o călătorie în Europa, și pentru a avea un plan general de călătorie. in orice caz, respectarea ghidului dvs. este una dintre cele mai mari greșeli de călătorie de evitat din Europa. Înseamnă că veți vizita aceleași locuri ca și milioane de alți turiști, și ca un turist.

Descoperirea orașului pe o tur de mers pe jos gratuit este cel mai bun mod de a te bucura de cele mai fabuloase orașe din Europa. Un ghid de limbă engleză care vorbește local vă va duce prin oraș. Pe lângă afișarea de site-uri populare și celebre, ghidul turistic al orașului vă va spune secretele cele mai bine păstrate ale orașului și vă va oferi o mulțime de recomandări și sfaturi pentru oraș. Aceasta include recomandări alimentare, mari oferte, pete ascunse, și cel mai important cum să rămâi în siguranță.

APrețurile trenurilor din Amsterdam către Londra

Prețurile trenurilor de la Paris la Londra

Prețurile trenurilor de la Berlin la Londra

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Londra

 

 

9. Greșeli de călătorie pe care ar trebui să le evitați în Europa: Nu este ambalat pentru Europa

Soare, ploios, rece, sau umed, unul dintre cele mai speciale lucruri despre Europa este că poți experimenta toate 4 anotimpuri într-o zi. Asa de, a nu împacheta special pentru vremea Europei este o greșeală de călătorie de evitat cu orice preț.

Tricouri, jacheta de ploaie și vânt, pantofii confortabili sunt pur și simplu elemente esențiale de ambalat pentru călătoria dvs. în Europa. Cel mai bine este să împachetezi și să porți straturi, astfel vei fi confortabil pe orice vreme, și nu va transporta un întreg dulap pentru haine.

Prețuri trenuri München - Zurich

Prețuri trenuri Berlin - Zurich

Prețuri trenuri Basel - Zurich

Prețuri trenuri Viena - Zurich

 

eiffel tower black and white

 

10. Păstrarea banilor într-un singur loc

Orașele europene sunt cunoscute pentru că sunt uimitoare, dar și pentru buzunar, capcane turistice, și diverse scheme pentru a păcăli turiștii. Scufundări bugetul dvs. de călătorie între excursia ta de o zi sac, sigur, iar un card de credit este cel mai bun mod de a călători în siguranță și de a vă bucura.

Cel mai bine este să rămâneți în siguranță și să nu vă păstrați numerarul și cardul de credit într-un singur loc. Asa de, având prețioasa ta apartenență asupra ta în orice moment și loc, este o greșeală de călătorie pe care ar trebui să o evitați în Europa.

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Paris

Prețurile trenurilor Londra - Paris

Prețuri trenuri Rotterdam - Paris

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Paris

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

Concluzie

A concluziona, există multe locuri minunate de descoperit în Europa. Puteți petrece un weekend uimitor sau puteți planifica o călătorie lungă în euro, posibilitățile sunt nelimitate. Dar, când călătoriți într-o țară străină, regulile jocului variază de la oraș la oraș. Singurul lucru care rămâne același este greșelile pe care turiștii le fac în fiecare călătorie. Al nostru 10 greșeli de călătorie de evitat în Europa, vă va păstra în siguranță și vă va face călătoria cu adevărat unică.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați vacanța în Europa la alegere cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea pe blogul nostru „10 greșeli de călătorie pe care ar trebui să le evitați în Europa”? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)