Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 09/07/2021)

Europa produce și consumă o cantitate de nepătruns de cafea, are cele mai bune magazine de cafea și cafenele din Europa. Este o meca a iubitorilor de cafea și sincer, mult mai mult decât doar că. Cultura Cafe este o fereastră către lume. Căutăm magazine de cafea mai mult decât ne-am vizita muzee interesante, monumente, temple, și biserici! Ce ar fi Paris, Viena, și Italia, fără a fi cultura lor de invidiat cafenea?

Aici sunt 10 Cele mai bune cafenele pentru cele mai bune de cafea în Europa!

Cafea si cafenele ne conecta. Noi sorbi și savoare, se angajeze cu localnici interesante sau cei dragi, și deconectați-vă de agitația vieții moderne. Este elixirul productivității.

Există sute de cele mai bune magazine de cafea în valoare de Europa vizitează, acestea sunt o selecție a ceea ce noi considerăm a fi 10 Cele mai bune cafenele pentru cele mai bune de cafea în Europa:

 

1. Barcelona: Satana CAFEA

Acest magazin de cafea pune în șold hipster. Acesta este deținut de un 25 ani care este în dragoste cu boaba de cafea. El a însușit meticulos arta de a berii amestecuri sale. Ei schimba cu sezonul astfel încât să fie sigur să-l întreb ce amestecul curent este.

Pentru a completa aceste berilor sublime, o varietate de gustări de casă sunt disponibile pentru achiziționare. Trageți un scaun, bucura de ferestre mari, care permit un flux de lumină și de a viziona deplasare mondială de. Acest lucru este cu siguranta una dintre cele mai bune magazine de cafea din Europa.Barcelona: Satans Coffee Corner

 

2. Zurich: Cafeneaua Odeon

art deco este superb stilul de Cafe Odeon din Zurich. Acest clasic boem a deschis porțile în 1910 și este renumit pentru a fi bântuită de scriitori, poeți, muzicieni, și intelectuali. Unele dintre cele mai renumite includ vizitatorilor Albert Einstein și Picasso.

Acest lucru este de școală veche eleganță europeană, cu tavane înalte, fitinguri braserie, ziduri oglindite, și chelneri îmbrăcați formal.

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

 

Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

3. Paris: O Cafenea

O cafenea-inspirat surf din Paris, este ceea ce obții atunci când un australian și Frenchie începe un magazin de cafea, într-unul dintre cele mai renumite orașe obsedate de cultura cafenelelor din lume. Se face de pe lista celor mai bune magazinele noastre de cafea din Europa.

O Coffeeshop nu dezamageste cu unele favorite, inclusiv Noisettes, capace, și albi plat. Ouă Benedict este un pretext, astfel încât asigurați-vă că să-l comande!

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Paris: O Coffeeshop

 

4. Viena: Cafeneaua Schwarzenberg

Viena are o istorie bogată cultură de cafea; oamenii se adună și discută politică, religie, și știință. Scriitori și gânditori savurând fiertură perfectă într-o conversație filosofică profundă. Nu de mult sa schimbat din zilele vechi și până în prezent și este una dintre cele mai bune magazine noastre preferate de cafea din Europa.

Cafe Schwarzenberg este magazinul de cafea ideală în Viena. Este tradițional, splendid, și perfect fotogenice pentru următorul dvs. Poza mare Instagram, #cafea.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Vienna: Cafe Schwarzenberg

 

5. Bruxelles: halbă

Datorită unităților, cum ar fi Mok, Bruxelles își câștigă locul pe cele mai bune cafenele de pe harta Europei.

Ei își prăjesc singuri boabele de cafea, ceea ce înseamnă că sunt de cea mai bună calitate.

Mâncarea servită la Mok este tot mancaruri vegetariene, în timp ce bea un alb plat delicios, puteți băga în terci de dulce cu nuci, grapefruit, rodie, și iaurt vegan.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Brussels: Mok is on the list of Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

6. Italia: Roastery Milano

Starbucks din Italia? Se simte greșit și totuși, este atât de dreapta. Espresso este darul Milano a dat lumii și Milano Roastery aduce un omagiu că creația ingenioasă.

Acesta a fost numit teatru de cafea. Ea are cu siguranta un loc pe cele mai bune magazinele noastre de cafea din lista Europa. Acest spațiu este o celebrare a tradițiilor de cafea și are o sală de degustare cu un Roastery state-of-the-art. Gândiți-vă Willy Wonka întâlnește cafea.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Florența Trenurile Milano

 

 

7. Lisabona: Copenhaga Cafea Lab

Acordul de la Copenhaga Coffee Lab este un lanț mic și o operațiune care face valuri mari în industria cafelei. Acesta devine rapid unul dintre cele mai bune magazine de cafea din Europa. Acordul de la Copenhaga Coffee Lab este un credincios ferm în cultura de cafea treilea val. Acest lucru înseamnă că ei apreciază cafeaua ca un artizan sau ambarcațiuni de băuturi și în mod clar că face diferența.

Lisbon: Copenhagen Coffee Lab

 

8. Londra: cafeină

Proprietarii Kaffeine călătorit în Australia și Noua Zeelandă și-au găsit inspirația lor pentru un magazin de cafea pe care le-ar putea deschide la Londra. Visul lor a fost realizat și au deschis unul dintre cele mai bune magazine de cafea în Europa.

Ca și în cele mai multe cafenele din Europa, produse alimentare este o parte a experienței și Kaffeine nu este o excepție. salate, sandwich-uri, și orice obiect fierbinte din cuptor este în meniu.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Kaffeine London on the list of Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

9. Edinburgh: Laboratorul de bere

În Edinburgh, Brew Lab este la modă și este una dintre cele mai bune cafenele din Europa.

Unicitatea Brew Lab îi face pe oameni să lovească la ușă pentru mai mult. meniul lor de cafea este o dovadă a pasiunii lor.

Acesta dispune de patru cafele rotative cu o singură origine. Două au fost preparată pe bara de preparare a cafelei, iar celelalte două pe espresso bar lor. perechi de cafea savuroasă, cu tort sau produse de patiserie, care Brew Lab nu duce lipsă de.

Edinburgh: Brew Lab

 

10. Praga: mixt

Modern, luminos, și vioi, Misto este o necesitate.

Numele este ceh pentru, Locul. Specialitatea lor este de băuturi de cafea bogate și mancare delicioasa.

Nu contează timpul, mic dejun, Masa de pranz, sau cina, Misto vă va întâmpina în stil adevărat și asigurați-vă că veți obține fix de cofeina.

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Prague: Misto Coffee Shop

 

Enjoyed articolul nostru “10 Cele mai bune cafenele pentru cele mai bune de cafea în Europa”? Carte cu Salvați un tren și începe călătoria cafea cultura cafenea!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Cele mai bune cafenele pentru cele mai bune de cafea în Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)