Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Milano la Roma, cu trenul sau Roma la Milano este o experiență simplă și eficientă. Să nu mai vorbim de frumoasa! Puteți lua o tren mai ieftin care poate dura mai mult decât 3 ore, dar că trenurile de la Milano la Roma vă permite să săriți la opririle necesare pentru a explora. Sau puteți sări pe un tren Freccia de mare viteză Trenitalia non-stop, care durează doar 3 ore și 3 minute, mult mai puțin decât pentru călătoria completă cu avionul! Orice ai decide cu acest ghid rapid te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine și călătoria ta!

Fapte Rapide:

  1. Distanța de deplasare: 297 mile
  2. Cel mai rapid timp: 3h:03m
  3. Trenurile de zi cu zi: 89
  4. Biletele de tren pentru Milano spre Roma încep de la :$51
  5. Cel mai bun furnizor de bilete de tren: Salvați Un tren desigur

 

Milano la Roma de tren & Roma la Milano Cu trenul: Peisajul

Pregătiți-vă pentru a experimenta unele peisaj cu adevărat remarcabil în timp ce plimbare spre sud prin Italia Lombardia, Emilia Romagna, și regiunile Toscana. Multe Trenitalia Freccia AV trenurile opresc în Bologna, Padova sau Genova în drum spre Roma. Pe rute rapide, nu va fi necesară pentru a schimba trenul. in orice caz, în cazul în care călătoriți într-un tren regional mai lent și mai puțin costisitoare, ați putea fi necesar pentru a transfera de la un tren la altul. Dacă nu sunteți într-o grabă și doriți să profitați la maximum de dvs. Milano la Roma, De călătorie cu Trenul, apoi, ne-ar recomanda această opțiune. Aici sunt cele mai importante!

1. Lombardia

Cu capitala la Milano, nu este surprinzător faptul că vizitatorii se înghesuie în milioane lor Lombardia in fiecare an. Dar, dincolo de moda favorit, mai multe locuri trebuie să-vizita în regiunea Lombardia din Italia se plâng de lipsa a fi vizitat.

Există nenumărate lucruri de făcut în această regiune; admirative scufundată castele în lacuri pitoresti, vizita vioara ateliere de lucru în orașe istorice, fiind uimit de arta si arhitectura Mantua - Lombardia pachete într-adevăr un pumn pentru vizitatori.

Bilet de tren Milano la Mantua

Bilet de tren Torino la Mantua

Bilet de tren Padova la Mantua

Biletul de tren Veneția la Mantua

 

2. Emilia Romagna

Noi credem Emilia Romagna se potrivește cu ușurință atracțiile de opțiuni temptingly accesibile mai renumite Toscana și Lombardia și oferte de a mânca afară și cazare. Este cel Milano la Roma, De călătorie cu Trenul secretul cel mai bine păstrat după părerea noastră, dar și de la Roma la Milano cu trenul! Sari de la acest post și du-te explorarea!

Bolognia la trenuri Modena

Veneția Trenurile Modena

Genoa la trenuri Modena

Florența Trenuri Modena

Emilia Romagna on the way from Milan to Rome By Train

 

3. Bologna

Există atât de multe lucruri de făcut în Bologna atunci când călătoresc de la Milano spre Roma cu Trenitalia Trenuri. Vă recomandăm acest lucru ca pe unul dintre primele locuri să ia în considerare sărind de pe la. Urca turnuri medievale, carte Tururi alimentare distracție. Dacă doriți să stați un pic mai mult acest lucru face o bază excelentă pentru a explora alte atracții în regiunea.

Bilet de tren Veneția la Bologna

Bilet de tren de la Florența la Bologna

Bilet de tren Roma - Bologna

Bilet de tren Milano - Bologna

Bologna on the way from Milan to Rome By Train

 

4. Padova

Mai puțin de o plimbare de 30 de minute pe tren de mare viteză de la Veneția, Padova este prea des ignorată de majoritatea vizitatorilor. Inca, se face pentru o mare excursie de o zi la Veneția, oferind o privire în istorie bogată a unui oraș că, odată ce a fost o comună puternică.

Acasă, în Italia este a doua cea mai veche universitate, fondat în 1222, Padova și-a păstrat vivace atmosfera unui oraș universitar, cu piațete plin de viață și străzi cu arcade, o mulțime de cafenele și baruri în care omniprezente Spritz este de rigoare ca vânturile zi în seara. Nu ratați!

Milano la Padova Trenuri

Verona Trenurile Padua

Bologna Trenurile Padua

Bergamo la trenuri Padua

Padua Italy

 

5. Genova

Pentru oricine Calatorind Milano la Roma cu Trenitalia Trenuri sau invers și este în căutarea pentru un profund stratificat, adesea nevelit, și îndrăzneț autentic experiența călătoriei.

Vă recomandăm să mergeți la Genoa (care la fel ca Veneția a fost o dată un puternic republică maritimă) fronting Marea Ligurică. Oferind o experiență mai crude și reale, obține o nediluat sentiment de istorie, și experimentați scena artistică bogată a orașului și arhitectura notabilă. Unul dintre principalele motive care ne bucurăm atât de mult este faptul că există o mare artă și muzee sunt uncrowded! Puteți găsi opere de Caravaggio, Van Dyck. Rubens, Durer și Veronese în Palazzo Bianco si Palazzo Rosso și ogle alte Vechi capodopere ale Lumii, în multe repere, ca Palazzo Reale și Galleria Nazionale di Palazzo Spinola. Există, de asemenea, exemple de Genovezi Școală de artă, proeminent în secolul al 17-lea, în Palazzo Blanco.

Milano Trenurile Genova

Roma Trenurile Genova

Florența Trenurile Genova

Veneția Trenurile Genova

Genoa Italy

 

Milano la Roma & Roma la Milano Train Times

Trenitalia de mare viteză De mare viteză (DE) Trenurile pleacă Gara Centrală din Milano o dată sau de două ori pe oră pentru stația Termini din Roma - mediere 90 trenuri pe zi. Cele mai timpurii Trenitalia frunze de tren Gara Centrală din Milano la 5:00 a.m. Ultimul tren spre Rome pleacă la Milano 11:18 p.m.

Rețineți că week-end și vacanțe înseamnă de obicei de servicii mai puțin frecvente și timpii de călătorie, uneori, mai lungi.

Bilet de tren Milano - Roma

Bilet de tren Roma la Milano

Amenajări pe trenurile Freccia între Milano <> Roma

Multe trenuri Trenitalias Frecciargento AV fac călătoria zilnică între Milano și Roma în doar 3 ore și 3 minute, călătoresc până la 155 mile / 250 kilometri pe ora.

Biletele de tren de mare viteză din Italia au extra extra. Prize electrice la locul dvs. pentru încărcarea dispozitivelor, precum și WiFi la bordul trenurilor Frecciarossa și Frecciargento. in orice caz, semnalul va scădea în timp ce vă aflați înăuntru tunele și la stațiile de. Puteți avea o cafenea italiană excelentă în mașina cu mâncare în fiecare tren. Precum și un coș de alimente care aduce snacks-uri, sandwich-uri, și băuturi la locul tau. La sfârșitul fiecărei mașini, veți găsi o toaletă și o mulțime de suporturi pentru a stoca bagaje mari.

Gata să îți împachetezi gențile și să explorezi Milano spre Roma cu Trenitalia Trenuri sau invers – Roma la Milano cu Trenul în 3 Ore? Orice ai alege, Rezervați biletele de tren în câteva minute cu ajutorul Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Milano spre Roma cu trenuri Trenitalia” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmilan-rome-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)