Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 09/07/2021)

Europa producerar och konsumerar en ofattbar mängd kaffe, Det har de bästa kaféer och kaféer i Europa. Det är en kaffeälskares mekka och uppriktigt sagt, mycket mer än bara att. Café kultur är ett fönster mot världen. Vi söker upp caféer mer än vi besöker intressanta museer, monument, tempel, och kyrkor! Vad skulle Paris, wien, och Italien vara utan deras avundsvärda café kultur?

Här är 10 Bästa caféer för det bästa kaffet i Europa!

Kaffe och kaféer ansluta oss. Vi SIP och lukt, ingripa med intressanta lokalbefolkningen eller nära och kära, och koppla ifrån uppståndelsen i det moderna livet. Det är elixir produktivitet.

Det finns hundratals bästa kaféer i Europa värda att besöka, Dessa är ett urval av vad vi tror är 10 Bästa caféer för det bästa kaffet i Europa:

 

1. Barcelona: Satan Coffee Corner

Denna coffee shop sätter höften i hipster. Det ägs av en 25 åring som är förälskad i kaffebönan. Han har minutiöst behärskar konsten att brygga sina blandningar. De ändrar med säsongen så var noga med att fråga honom vad den aktuella blandningen är.

Som komplement till dessa sublima brygger, en mängd hemlagad snacks finns att köpa. Dra upp en stol, Njut av den stora fönster som släpper en ström av ljus i och titta på världen passera förbi. Detta är definitivt en av de bästa kaféer i Europa. Barcelona: Satans Coffee Corner

 

2. zurich: Cafe Odeon

Art deco är den vackra stil Cafe Odeon i Zürich. Denna Bohemian klassiska öppnade sina dörrar i 1910 och är känd för att vara ett tillhåll för författare, poeter, musiker, och intellektuella. Några av de mest kända besökare inkluderar Albert Einstein och Picasso.

Detta är old-school europeisk elegans med högt i tak, brasserie rördelar, speglade väggar, och formellt klädda servitörer.

Munich till Zurich Tåg

Berlin till Zürich Tåg

Basel till Zürich Tåg

Wien till Zurich Tåg

 

Bästa caféer för det bästa kaffet i Europa

 

3. paris: O Coffee

En surf-inspirerade kafé i Paris är vad du får när en Aussie och Frenchie starta ett kafé, i en av de mest kända kafékulturbesatta städerna i världen. Det gör det högt på listan över våra bästa kaféer i Europa.

O Coffee inte besviken med några favoriter bland noisettes, lock, och platta vita. Eggs Benedict är en showstopper, så se till att beställa den!

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

paris: O Coffee

 

4. wien: Cafe Schwarzenberg

Wien har en rik kaffekultur historia; människor som Herren och diskutera politik, religion, och vetenskap. Författare och tänkare läppja perfekt brygga i djup filosofisk konversation. Inte mycket har förändrats från den gamla tiden fram till i dag och det är en av våra favorit bästa kaféer i Europa.

Cafe Schwarzenberg är den idealiska kafé i Wien. Det är tradition, underbar, och perfekt fotogen för din nästa stor Instagram bild, #kaffe.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

wien: Cafe Schwarzenberg

 

5. bryssel: mug

Tack vare inrättningar såsom Mok, Bryssel tjänar sin plats på de bästa kaféerna på Europakartan.

De rostar sina kaffebönor själva, vilket innebär att de är av högsta kvalitet.

Maten serveras Mok är alla vegetariska rätter, medan du dricker en läcker platt vit, du kan stoppa in söta gröt med nötter, grapefrukt, granatäpple, och vegan yoghurt.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

bryssel: Mok är på listan över bästa kaféerna för det bästa kaffet i Europa

 

6. Italien: milano Roastery

Starbucks i Italien? Det känns fel och ändå, det är så rätt. Espresso är en gåva Milan gav världen och Milano Roastery hyllning till den geniala skapelse.

Det har kallats den teater kaffe. Det har definitivt en plats på våra bästa kaféer i Europa lista. Detta utrymme är en hyllning till kaffe traditioner och har en vinprovning rum med en state-of-the-art Roastery. Tänk Willy Wonka möter kaffe.

Genua till Milano Tåg

Rom till Milano Tåg

Bologna till Milano Tåg

Florens till Milano Tåg

 

 

7. lissabon: Köpenhamn Coffee Lab

Köpenhamns Coffee Lab är en liten kedja och en operation som gör stora vågor i kaffebranschen. Det har snabbt blivit en av de bästa kaféer i Europa. Köpenhamns Coffee Lab är övertygad i den tredje vågen kaffekulturen. Detta innebär att de uppskattar kaffe som en hantverkare eller hantverk dryck och tydligt som gör hela skillnaden.

lissabon: Köpenhamn Coffee Lab

 

8. london: Kaffeine

Ägarna till Kaffeine reste till Australien och Nya Zeeland och fann sin inspiration för ett kafé att de kunde öppnas i London. Deras dröm förverkligades och de öppnade en av de bästa kaféer i Europa.

Som med de flesta caféer i Europa, mat är en del av upplevelsen och Kaffeine är inget undantag. sallader, smörgåsar, och allt som är varmt ur ugnen finns på menyn.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Kaffeine London på listan över bästa kaféerna för det bästa kaffet i Europa

 

9. edinburgh: Brew Lab

i Edinburgh, Brew Lab är trendigt och är en av de bästa kaféerna i Europa.

Brew Labs unikhet får folk att slå på sina dörrar för mer. Deras kaffe menyn är ett bevis på sin passion.

Den har fyra roterande enda ursprung kaffe. Två har bryggt på deras brygga bar och de andra två på deras espressobar. Kaffe par vällust med kaka eller bakverk, vilken Brew Lab har ingen brist på.

edinburgh: Brew Lab

 

10. prag: blandad

Modern, ljus, och livlig, Misto är ett måste.

Namnet är tjeckiska för, Platsen. Deras specialitet är rik kaffedrinkar och utsökt mat.

Oavsett tid, frukost, lunch, eller middag, Misto kommer att välkomna dig i sann stil och se till att du får din koffein fix.

Nürnberg till Prag Tåg

München till Prag Tåg

Berlin till Prag Tåg

Wien till Prag Tåg

 

prag: Misto Coffee Shop

 

Haft vår artikel “10 Bästa caféer för det bästa kaffet i Europa”? bok med Spara A Train och börja ditt kaffe café kultur resa!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “10 Bästa caféer för det bästa kaffet i Europa” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)