Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 18/12/2022)

În adâncurile oceanelor, ascuns departe de civilizație, și neatins de timp, sunt 10 cele mai bune site-uri de scufundări din lume. De la recife de corali colorate și strălucitoare la epavele navelor din al doilea război mondial, viață sălbatică de mare, și găuri albastre, pregătește-ți echipamentul de scufundări deoarece această sesiune de scufundări este pe cale să fie cea mai interesantă de până acum.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Cel mai bun site de scufundări din China: Marele Zid

10 milioane de turiști călătoresc în fiecare an la Marele Zid Chinezesc, dar foarte puțini știu că pot face scufundări într-unul dintre cele mai iconice site-uri din lume. În timp ce majoritatea oamenilor merg de-a lungul zidului de 21o00 km, fotografii pentru social media, Rezervorul Panjiakou este un site de scufundări subacvatice. Marele Zid Chinezesc este singura Minune a Lumii, de fapt te poți scufunda.

S-ar putea să nu fie la fel de fascinant și de frumos ca scufundările în Indonezia sau Fiji, dar veți fi absolut luați înapoi de viziunea Marelui Zid Chinezesc. Nu doar admirând împrejurimile de sus, dar descoperindu-l de la început, din cărămizi și în sus, o structură nemișcată de mii de ani, supraviețuirea pericolelor naturii, dinastii, și schimbări politice.

Cel mai bun moment pentru a scufunda:

Scufundarea Marelui Zid în China este o experiență provocatoare chiar și pentru scafandrii avansați. Motivul este temperatura scăzută, ajungând la maximum de 10 la 11 ° C, la 7 metri adâncime vara. Prin urmare, cel mai bun moment pentru scufundări în Marele Zid este doar atunci când ești bine pregătit. O cerință suplimentară este un minim completat de 100 la 200 scufundări pentru scafandri recreativi.

 

Best Diving Site In China: The Great Wall

 

2. Cel mai bun site de scufundări din Marea Britanie: Țara Galilor

Cu peșteri, 500 epavele, și o viață marină magnifică, coastele Țării Galilor sunt un loc uimitor pentru scufundări. Aici puteți face scufundări la mai mult de 50m în apa Skomer, și Skokholm, și insulele Middleholm. Vizibilitatea este una dintre cele mai bune din zonă, permițându-vă să admirați frumoasa viață marină și să descoperi epavele celui de-al doilea război mondial dacă sunteți în istorie.

În ciuda percepției adormite pe care o are, Țara Galilor este de fapt un loc fantastic de scufundări în Europa. De exemplu, Rezervația Skomer Marine din Pembrokeshire este unul dintre cele mai bune site-uri de scufundări din Țara Galilor: somn, delfinii, melci de mare și cai de mare, sunt doar câteva dintre creaturile marine pe care le veți întâlni.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Sunset on the coast of Wales UK

 

3. Cel mai bun site de scufundări din Italia: Portofino

Cu 20 diferite locuri de scufundare, Portofino este mai mult decât un fermecător oraș de coastă din Europa. Pe lângă casele de oraș fermecătoare, restaurante, și plaje, coasta Liguriei este un site fantastic de scufundări în Europa.

in primul rand, Rezervația Portofino Marine oferă recife și epavă uimitoare pentru scafandrii începători și avansați. În al doilea rând, statuia lui Hristos, Hristos al Abisului este unul dintre vârfuri 5 site-uri de scufundări în Portofino. Ultimul, dar nu ultimul, epava canadiană de cerb MOHAWK este o altă atracție de scufundări la 20-40 metri.

A concluziona, Site-urile de scufundări Portofino sunt ideale pentru prima dvs. scufundare, și pentru a descoperi un alt uimitor minune a naturii dacă ești scafandru cu experiență.

Milano către Portofino cu un tren

Veneția către Portofino cu un tren

Florența către Portofino cu un tren

Torino către Portofino cu un tren

 

Crystal Water Diving Site In Portofino Italy

 

4. Cel mai bun site de scufundări din Franța: Insulele Guadelupa Franceză

În paradisul din Caraibe, insulele la Guadaloupe sunt o mică bucată de cer francez de scufundări. Acest mic grup de insule este format din La Grande Terre, și Petite Terre, găzduiește un vulcan, pădure tropicală, peisaj frumos și plaje, și cel mai important unul dintre cele mai bune site-uri de scufundări din Europa.

Insulele Guadalupe nu sunt la fel de populare ca Bali sau Belize, dar viața marină de aici te va ține cu siguranță sub apă pentru întreaga ta vacanță. Cousteau Marine Reserve este cel mai bun site de scufundări din Guadelupa, cu faună și floră minunate, tunele, broaște țestoase, și multe alte locuri ascunse pentru scafandrul aventuros, și pentru primii care doresc pur și simplu să se bucure de viața marină în apele Caraibelor.

Cel mai bun moment pentru scufundări în Insulele Guadelupa:

Temperatura apei rămâne 23-28 ° C pe tot parcursul anului în Guadelupa, astfel încât să puteți veni la scufundări ori de câte ori doriți.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

French Guadeloupe Islands

 

5. Insulele Orkney, Scoţia

Peste pajiști verzi, dealuri, și munți, Insulele Orkney au cea mai bună istorie maritimă din lume. Literalmente, Sunt 7 nave din fundul apelor Orcadelor din Scoția. Aceste epave de pe flota germană de mare larg din Scapa Flow, în 1919.

Pe lângă epave, există animale sălbatice marine uimitoare de explorat în apele limpezi. De exemplu, apele Barierelor Churchill și Yesnaby sau Inganess sunt ideale pentru a observa viața sălbatică a mării.

Cel mai bun moment pentru scufundări în Insulele Orkney:

Paști până în noiembrie, când temperatura este de 13 ° C.

Florența către Como cu un tren

Milano către Como cu un tren

Torino către Como cu un tren

Genova la Como cu un tren

 

Underwater Wrecks In Orkney Islands, Scotland

 

6. Cele mai bune site-uri de scufundări din Europa: Silfra, Islanda

Între două continente, în inima Parcul Național Thingvellir, cea mai limpede apă din Islanda vă așteaptă pentru o experiență uimitoare de scufundare. Caracteristicile geologice unice din Silfra oferă tuneluri și caverne misterioase pentru scafandri experimentați.

Cel mai interesant lucru despre scufundări în Silfra este fisura. Această cale de scufundare a fost formată de anual 2 mișcare cm a plăcilor tectonice nord-americane și eurasiatice. Aceasta a fost creată pentru prima dată după un cutremur, dar este complet sigur pentru scufundări în aceste zile, astfel încât să puteți începe să vă pregătiți pentru o experiență de scufundare de neuitat în apele islandeze.

Adâncimea maximă de scufundare permisă în Silfra este 18 metri.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

Perfect Diving In Silfra, Iceland

 

7. Cele mai bune site-uri de scufundări din lume: Bali

Plaje de nisip înconjurătoare, temple, și munți vulcanici, apele Baliului magic sunt singure o minune mondială. Fara indoiala, Bali este o destinație minunată pentru vacanță și perfectă pentru scufundări.

În Bali, vă puteți împărți timpul între numeroasele locații de scufundări, deoarece acestea sunt peste tot. De la recife de corali colorate la pești uriași, și peșteri către statuile Buddha uluitoare, Bali subacvatic este o lume palpitantă și spectaculoasă pentru scufundări și snorkeling.

Cel mai bun moment pentru a scufunda în Bali:

Mai - noiembrie este sezonul scufundărilor în Bali, iar cel mai bun moment pentru a vedea raze Manta este din aprilie până în mai.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Diving near mind-blowing Buddha statues on Bali

 

8. Cele mai bune site-uri de scufundări din lume: Gaura albastră din Belize

125 metri adâncime, de formă circulară, și cu o vedere aeriană magnifică, site-ul de scufundări Blue Hole din Belize, este unul din partea de sus 10 site-uri de scufundări obligatorii din lume. Această gaură uriașă este chiar lângă Far Recif în Belize, și în vizibilitate bună, s-ar putea să vă regăsiți într-o aventură de scufundare de neuitat.

Spre deosebire de celelalte cele mai bune site-uri de scufundări de pe lista noastră, Gaura albastră nu găzduiește sculpturi balineze, viață marină rară, sau recife colorate. Ceea ce găsești este o experiență de scufundare provocatoare și plăcută, care vă va duce la următorul nivel divemaster.

Cel mai bun moment pentru a scufunda în gaura albastră:

Aprilie-iunie sunt cele mai bune pentru vizionarea și scufundările rechinilor-balenă.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

 

9. Raja Ampat |: Scufundări la sfârșitul lumii

Ținut departe de civilizație până 2004, Raja Ampat este un paradis ascuns, situat între Indonezia și Australia. Mulțumită acestei descoperiri târzii, fauna sălbatică marină din Raja Ampat este una dintre cele mai sălbatice din lume.

Când te scufunzi în Raja Ampat, vei descoperi peste 600 doar specii de corali duri, pe lângă viața marină colorată și în afara lumii. Această lume unică se află în centrul 4 principalele insule: Waigei, Batanta, Salawati, și Misool în îndepărtata Papua de Vest.

Dacă sunteți un scafandru intermediar până la avansat, atunci ar trebui să rezervați cu siguranță următoarea vacanță de scufundare în Raja Ampat.

 

 

Cel mai bun moment pentru a scufunda în Raje Ampat:

Noiembrie-Aprilie cu temperaturi cuprinse între 27 la 30 ° C.

Zürich către Wengen cu un tren

Geneva la Wengen cu un tren

Berna către Wengen cu un tren

Basel către Wengen cu un tren

 

Diving in Raja Ampat

 

10. Cele mai bune site-uri de scufundări din China: Orașul antic Shi Cheng din lacul Qiandao

Adânc în lacul celor o mie de insule, în provincia Zhejiang, cel oraș antic a minciunilor lui Shi Cheng. La adâncimea de 40 metri, veți descoperi minunile unui oraș chinez pierdut. În ciuda apei acerbe și a trecut timpul, caracteristicile arhitecturale ale orașului, și chiar și detaliile din lemn sunt bine conservate.

Din aceste motive, orașul Shi Cheng este un paradis ascuns pentru scafandri. Mulți vin să descopere frumusețea lacului Qiandao, dar acest oraș pierdut este încă un motiv uimitor pentru a călători. Orașul și valea au fost inundate în 1959, dar este complet sigur pentru scufundări.

Cel mai bun moment pentru a scufunda în Shi Cheng:

Toamna, datorită climatului uscat și cald.

Dijon în Provence cu trenul

Parisul spre Provence cu trenul

Lyon către Provence cu trenul

Marsilia în Provence cu trenul

 

Shi Cheng Ancient City In Qiandao Lake

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie de neuitat la 10 cele mai bune site-uri de scufundări din lume cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „Cele mai bune site-uri de scufundări din lume”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fbest-diving-sites-world%2F– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)