Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 22/10/2021)

Če načrtujete prvo potovanje v Evropo, nekaj stvari, o katerih morate vedeti največ lepa mesta na svetu. oblikovali smo popoln vodnik za 10 potovalnih napak, ki bi se jim morali v Evropi izogibati. Izlet v deželo gradov, izvrstne kuhinje, narodnih parkov, in slikovite vasi, je lahko eden najbolj nepozabnih počitnic, ki jih boste imeli. Nasprotno, lahko se tudi spremeni v hudobno legendo in ima slab konec, če niste pravilno pripravljeni.

Ali potujete v Evropo prvič ali se vračate, ti nasveti bodo vaše potovanje naredili najvarnejše, najbolj udobno, in vsekakor epsko.

 

1. Ne obiskovanje majhnih mest in krajev, ki so izven poti

Če je to vaše prvo potovanje v Evropo, potem se vsekakor odpravite tja, kjer vsi govorijo. Vendar, če želite odkriti posebno Evropo, potem je obisk majhnih vasi in znanih mest ena izmed potovalnih napak v Evropi. Načrtujte potovanje do najbolj nepozabnih krajev v preteklosti v Evropi.

Seveda, če želite videti in imeti iste slike kot drugi milijoni turistov, ki se gneče na pariških ulicah, Milano, in Praga, nato sledi gneči. Toda, če imaš dušo raziskovalca, in iščejo tisti skriti dragulji, potem načrtujte potovanje majhne in edinstvene vasi v Evropi.

Cene vlakov od Firenc do Milana

Cene vlakov od Firenc do Benetk

Milano do Firenc cene vlakov

Cene vlakov od Benetk do Milana

 

woman walking on grass

 

2. Napake pri potovanju, ki se jim morate v Evropi izogibati: Ne uporabljam javnega prevoza

Ena prvih stvari, ki ti pridejo na misel, ko slišiš javni prevoz, je gneča in vroči avtobusi, čakalne vrste, in prometa. Vendar, javni prevoz v Evropi niso samo avtobusi, temveč tramvaji in vlaki. Nekateri turisti raje najamejo avto, kot prevoz na delo, vendar je javni prevoz v Evropi zelo udoben, točen, poceni, in priporočljivo.

Z lahkoto lahko pridete do najbolj oddaljenih delov Evrope, neverjetni naravni rezervati, gradovi, in prekrasno stališča, z vlakom. Ni boljšega načina potovanja po Evropi kot z vlakom, je absolutni prihranek časa in denarja.

Cene vlakov od Münchna do Salzburga

Cene vlakov od Dunaja do Salzburga

Cene vlakov za Gradec do Salzburg

Cene vlakov od Linza do Salzburga

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Ne dobim potovalnega zavarovanja

Da, evropska mesta so eno najbolj razvitih in najvarnejših mest na svetu. Toda, še vedno si človek, in pečine v evropskih narodnih parkih so strme in neusmiljene. Medtem ko ste lahko najbolj izkušeni pohodnik in popotnik, še vedno se lahko prehladite, zasukajte gleženj, ali vam ukradejo fotoaparat.

Potovalno zavarovanje v Evropi je pomembno zaradi zdravstvenih in drugih potovalnih razlogov. Pridobitev turističnega zavarovanja v Evropi je treba, in ne bi smeli prihraniti pri takšni nujnosti. Nepotovanje potovalnega zavarovanja je napaka, ki se ji morate izogibati na potovanju v Evropo, saj vas lahko stane majhno bogastvo.

Cene vlakov iz Marseille v Lyon

Cene vlakov od Pariza do Lyona

Lyon za cene vlakov v Parizu

Cene vlakov Lyon - Avignon

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Napake pri potovanju, ki se jim morate v Evropi izogibati: Ne kupujte vstopnic vnaprej

Evropa je draga. Tudi če potujete v najbolj dostopna mesta, muzeji in vstopnice za atrakcije vas bodo stali majhno bogastvo. Neukup vstopnic vnaprej je ena največjih napak v Evropi, milijoni turistov, ki vsako leto obiščejo Evropo, vam bo to zagotovil.

Torej, lahko najdete odlične ponudbe za evropska znamenita spletna mesta, zanimivosti, in dejavnosti, če raziščete in rezervirate vnaprej. Včasih lahko preprosto dobite res odlične ponudbe nakup vstopnic prek spleta, in vam prihrani toliko dragocenega časa na potovanju. Poleg tega, če je to vaše prvo potovanje v Evropo, biti pripravljeni na dolge čakalne vrste. Torej, nakup potovalnih in atrakcijskih vozovnic prek spleta vas bo rešil, da ne boste stali pod deževjem, vroči poletni dnevi, in vam za to pusti čas stališče in piknik.

Cene vlakov od Nürnberga do Prage

Cene vlakov Munchen - Praga

Cene vlakov Berlin - Praga

Cene vlakov Dunaj - Praga

 

woman laughing next to flowers

 

5. Izmenjava denarja na letališču

Potovanje v tujo državo je lahko stresno, ne govorijo jezika ali se znajdejo po mestu. Ravnanje s proračunom in tujo valuto je lahko tudi stresno. Medtem ko je menjava denarja na letališču zelo prijetna in zanesljiva, to je ena potovalnih napak, ki se ji je treba izogniti v Evropi.

Takse, ki jih boste plačati in zamenjati valuto vas bo stalo, zato je najbolje, da svoje raziskave opravite na spletu na exchange točke. tudi, vedno lahko vprašate na recepciji hotela, z veseljem bodo priporočili zanesljive denarne točke v območju. Priporočljivo je zamenjati dovolj za pot z letališča, in znesek, ki bo pokril prvega 1-2 dni vašega potovanja.

Cene vlakov od Pariza do Rouena

Cene vlakov Pariz - Lille

Cene vlakov Rouen do Bresta

Cene vlakov Rouen do Le Havre

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Rezervacija nastanitve v napačnem sosedstvu

Lokacija je eden najpomembnejših dejavnikov pri ustvarjanju popolne počitnice v Evropi. Ne raziskujete najboljšega dela mesta, soseska, ali vasi, v kateri bi lahko bivali, je napaka, ki se ji je treba izogniti pri potovanju po Evropi. Izbira kraja nastanitve je enako pomembna kot izbira vrste nastanitve. Bivanje v napačnem delu mesta vas lahko stane v času potovanja, promet, cena, in varnost.

Cene vlakov Bruselj - Amsterdam

Cene vlakov London - Amsterdam

Cene vlakov Berlin - Amsterdam

Cene vlakov od Pariza do Amsterdama

 

Accommodating on a mountain

 

7. Napake pri potovanju, ki se jim morate v Evropi izogibati: Prehranjevanje v prvi restavraciji, ki jo vidite

Če ste tipičen turist, potem boste šli v priljubljene verige hitre prehrane na kosilo ali v prvo restavracijo na poti. Vendar, morda boste zamudili čudovite restavracije, s fantastičnimi lokalnimi jedmi in razgledi, ki vam bodo vzeli sapo.

Če le nekaj časa namenite raziskovanju pred potovanjem, privoščili si boste nepozabno kulinarično izkušnjo. Poleg tega, poskusite okusno hrano, lahko prihranite nekaj centov, namesto da bi se razmetali v prvi restavraciji naokoli. Odlična kava, pecivo, lokalna kuhinja, in senzacionalne jedi po smešnih cenah, lahko takoj za vogalom.

Cene vlakov od Firenc do Rima

Neapelj do Rima cene vlakov

Cene vlakov od Firenc do Pise

Cene vlakov Rim - Benetke

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Držite se vodiča in ne brezplačnih mestnih sprehodov

Vodnik je odličen vir navdiha za potovanje po Evropi, in za splošen načrt potovanja. Vendar, držati se svojega vodnika je ena največjih potovalnih napak v Evropi. To pomeni, da boste obiskali iste kraje kot milijoni drugih turistov, in kot turist.

Odkrivanje mesta na brezplačen sprehod je najboljši način za uživanje v najbolj čudovitih mestih v Evropi. Lokalno govoreči angleški vodnik vas bo popeljal po mestu. Poleg prikaza priljubljenih in znanih spletnih mest, vodnik pohodnikov po mestu vam bo povedal najbolj varovane mestne skrivnosti in vam dal veliko priporočil in nasvetov za mesto. To vključuje priporočila za hrano, odlične ponudbe, skrita mesta, in kar je najpomembneje, kako ostati varen.

Amsterdam za cene vlakov v Londonu

Cene vlakov od Pariza do Londona

Cene vlakov od Berlina do Londona

Cene vlakov od Bruslja do Londona

 

 

9. Napake pri potovanju, ki se jim morate v Evropi izogibati: Ni pakiranje za Evropo

Sončno, deževno, hladno, ali vlažno, ena najbolj posebnih stvari v Evropi je, da lahko doživiš vse 4 letni časi v enem dnevu. Torej, nepakiranje posebej za vreme Evrope je potovalna napaka, ki se ji je treba izogniti za vsako ceno.

Majice, jakna za dež in veter, udobni čevlji so preprosto nujni za potovanje v Evropo. Najbolje je spakirati in nositi sloje, na ta način vam bo udobno v vsakem vremenu, in ne bo nosil celote garderobo.

Cene vlakov München - Zürich

Cene vlakov Berlin - Zürich

Cene vlakov Basel - Zürich

Cene vlakov Dunaj - Zürich

 

eiffel tower black and white

 

10. Ohranjanje gotovine na enem mestu

Evropska mesta so znana po svoji osupljivosti, ampak tudi za džeparstvo, turistične pasti, in različne sheme za prevaro turistov. Potapljanje vaš proračun za potovanja med vaš enodnevni izlet torba, varna, in kreditna kartica je najboljši način za varno potovanje in uživanje.

Najbolje je, da ostanete na varnem in da denarja in kreditne kartice ne hranite na enem mestu. Torej, imeti svojo dragoceno pripadnost ves čas in na sebi, je potovalna napaka, ki bi se ji morali izogibati v Evropi.

Cene vlakov Amsterdam - Pariz

London - cene vlakov v Parizu

Cene vlakov od Rotterdama do Pariza

Cene vlakov od Bruslja do Pariza

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

Zaključek

Za zaključek, v Evropi lahko odkrijete veliko čudovitih krajev. Lahko preživite neverjeten konec tedna ali načrtujete dolgo potovanje z evri, možnosti je neskončno. Toda, ko potujete v tujo državo, pravila igre se od mesta do mesta razlikujejo. Edino, kar ostaja enako, so napake, ki jih turisti naredijo na posameznem potovanju. Naše 10 potovalnim napakam, ki se jim je treba izogniti v Evropi, vas bo varoval in naredil vaše potovanje resnično edinstveno.

 

tukaj na Shrani vlak, z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju počitnic v Evropo po vaši izbiri z vlakom.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v spletnem dnevniku »10 potovalnih napak, ki se jim morate izogibati v Evropi«? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/?lang=sl Сігналы абмеркавання– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)