Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 01/04/2021)

Σε όλο τον κόσμο, η απόδειξη έχει πολύ διαφορετικές επιπτώσεις και πρακτικές, για παράδειγμα: Απαιτείται ανατροπή στη Νότια Αφρική, όπως είναι στο ΗΠΑ. Αναμένεται να αφήσετε μια άκρη μεταξύ 15 και 25% στην Αμερική, και αν δεν το κάνεις, μπορεί να κυνηγηθείς από έναν ενοχλημένο σερβιτόρο. Αλλά τι γίνεται με την Ευρώπη? Πολλοί λογαριασμοί στην Ευρώπη θα περιλαμβάνουν συμβουλές, ωστόσο, Αυτό διαφέρει από χώρα σε χώρα. Η γνώση των συγκεκριμένων πρακτικών ανατροπής στη χώρα προορισμού σας θα αποφύγει τη σύγχυση και τα πιθανά αρνητικά συναισθήματα. Διαβάστε λοιπόν για τον απόλυτο οδηγό ανατροπής στην Ευρώπη!

  • Ο σιδηροδρομικός Μεταφορές Είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, Η φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

 

Ο τελικός οδηγός για την ανατροπή στην Ευρώπη κατά σέρβις

Η απόδειξη στην Ευρώπη ποικίλλει γενικά ανάλογα με το είδος της υπηρεσίας που λαμβάνετε. Για παράδειγμα, θα αναμενόταν να αφήσετε έναν σερβιτόρο σε ένα εστιατόριο πέντε αστέρων σε διαφορετική βάση σε έναν διακομιστή πίσω από έναν πάγκο. Οι μπάρμαν δεν θα περίμεναν κάποια συμβουλή σε ορισμένες περιπτώσεις, όπου θα οδηγούσαν ταξί. Χρησιμοποιώντας την κρίση σας, και η γενναιοδωρία είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να αποφασίσετε τη σωστή συμβουλή. Επίσης, τα περισσότερα μέρη απαιτούν να δώσετε χρήματα σε μετρητά, οπότε φροντίστε να έχετε μαζί σας μερικές χαρτονομίσματα ευρώ ανά πάσα στιγμή.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Ρώμη

Εισιτήρια για Φλωρεντία προς Ρώμη

Εισιτήρια από Πίζα προς Ρώμη

Εισιτήρια από Νάπολη προς Ρώμη

 

Tipping In Europe restaurants

 

Συμβουλή εστιατόρια

Οποιαδήποτε κατάσταση όπου τα τρόφιμα ή τα ποτά φέρονται στο τραπέζι συνήθως απαιτούν μια συμβουλή. Το ποσό εξαρτάται από το είδος του φαγητού που απολαμβάνετε. Η συνήθης διαδικασία για την ανατροπή στην Ευρώπη είναι να αφήσετε έναν ή δύο λογαριασμούς ευρώ πάνω από το ποσό του λογαριασμού εάν ένας γύρος ποτών αλλά δεν παραγγελθεί φαγητό. Τα πλήρη γεύματα σε ένα καθιστικό περιβάλλον είναι διαφορετικά. Σε αυτήν την περίπτωση, λίγα ευρώ ανά άτομο είναι συνήθως επαρκές. Τα εστιατόρια πέντε αστέρων σε ολόκληρη την Ευρώπη περιλαμβάνουν συνήθως την άκρη στο λογαριασμό τους. Φροντίστε να το ελέγξετε, καθώς δεν χρειάζεται να αφήσετε μια επιπλέον συμβουλή, εκτός εάν απολαύσατε πραγματικά την υπηρεσία σας. Η άριστη εξυπηρέτηση απαιτεί μερικές φορές μια επιπλέον συμβουλή, έτσι σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να φτάσετε μέχρι το τέλος 15%.

Εισιτήρια από Άμστερνταμ προς Παρίσι

Εισιτήρια από Λονδίνο προς Παρίσι

Εισιτήρια για Ρότερνταμ προς Παρίσι

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Παρίσι

 

Παμπ

Οι περισσότερες παμπ ή μπαρ σε ολόκληρη την ήπειρο δεν περιμένουν καθόλου συμβουλές. Οι μπάρμαν πληρώνονται μισθός, και ενώ μερικά νομίσματα στο βάζο μύτης θα εκτιμηθούν πιθανότατα, δεν είναι απαραίτητο. αν κάνετε συμβουλές, και πάλι θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε μόνο μετρητά, είτε χαρτονομίσματα είτε κέρματα. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε ένα χαλαρό τέλος εδώ είναι μια λίστα με το 5 Best μπαρ με ζωντανή μουσική στην Ευρώπη.

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ

Εισιτήρια από Λονδίνο προς Άμστερνταμ

Εισιτήρια από Βερολίνο προς Άμστερνταμ

Εισιτήρια από Παρίσι προς Άμστερνταμ

 

 

Stylists And Spa's

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να πάρουν ένα νέο χτένισμα, ή ένα χαλαρωτικό μασάζ ενώ βρίσκεστε σε διακοπές. Ευτυχώς θα βρείτε σπα και στιλίστα σε όλη την Ευρώπη, συχνά σχεδόν σε κάθε πόλη. Φιλοδώρημα, σε άλλη περίπτωση, είναι συνήθως περίπου δέκα τοις εκατό. Εάν είστε απίστευτα ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που λάβατε, μπορείτε να φτάσετε τόσο ψηλά όσο 15%.

Εισιτήρια από Νυρεμβέργη προς Πράγα

Εισιτήρια από Μόναχο προς Πράγα

Εισιτήρια από Βερολίνο προς Πράγα

Εισιτήρια από Βιέννη προς Πράγα

 

Stylists And Spa's

 

Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία είναι ένα συχνό ερώτημα όσον αφορά το ζήτημα της ανατροπής στην Ευρώπη. Κατά κανόνα, πρέπει πάντα να ακολουθούμε την κατευθυντήρια γραμμή για ένα ευρώ. Αυτό βασικά δηλώνει ότι αφήνετε ένα ευρώ σε συμβουλές ανά υπηρεσία. Εάν ένα κουδούνι ή αχθοφόρος μεταφέρει τις τσάντες σας, τότε ένα ευρώ ανά τσάντα είναι αρκετό. Ο καθαρισμός του σπιτιού πρέπει να λαμβάνει ένα ευρώ την ημέρα. Η ανατροπή του θυρωρείου είναι στη διακριτική σας ευχέρεια, αλλά θα πρέπει να εξαρτάται από το επίπεδο υπηρεσίας που έχετε λάβει. Αν έχουν περάσει πάνω και πέρα, η διαμονή σας αξέχαστη και ευχάριστη, τότε είναι κατάλληλη μια συμβουλή από πέντε έως δέκα ευρώ ή ακόμα και πέρα.

Εισιτήρια από Φρανκφούρτη προς Βερολίνο

Εισιτήρια από Λειψία προς Βερολίνο

Εισιτήρια Ανόβερου προς Βερολίνο

Εισιτήρια από Αμβούργο προς Βερολίνο

 

Τι να συμβουλεύσετε ταξί Και μεταφορές

Τα ταξί και οι Ubers αποτελούν εσωτερικό μέρος της περιήγησης στην Ευρώπη. Όταν επιλέγετε τι θα συμβουλεύσετε, είναι καλύτερο να θυμάστε πώς πληρώνεται ο οδηγός. Γενικά, αν και, μια άκρη δύο ευρώ για μια μικρή διαδρομή με ταξί ή Uber είναι κατάλληλη. Εφαρμογές όπως το Uber σάς επιτρέπουν να ενημερώνετε ηλεκτρονικά το πρόγραμμα οδήγησης, ενώ τα μετρημένα ταξί θα απαιτούν μετρητά. Η ανατροπή στην Ευρώπη ενώ ταξιδεύετε είναι σχεδόν ίδια με την ανατροπή σε μπαρ ή εστιατόρια. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι πάντα απαραίτητο, αλλά συχνά εκτιμάται. Κράτηση εισιτηρίων τρένου για σας Ευρωπαϊκό ταξίδι είναι απλή και εύκολη με τον φτηνότερο ιστότοπο εισιτηρίων τρένων στον κόσμο.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Βενετία

Εισιτήρια από Πάδοβα προς Βενετία

Εισιτήρια από Μπολόνια προς Βενετία

Εισιτήρια από Ρώμη προς Βενετία

 

Ultimate Guide To Tipping In Europe

 

Ο τελικός οδηγός για την ανατροπή στην Ευρώπη ανά χώρα

Οι περισσότερες χώρες ακολουθούν τις ίδιες γενικές οδηγίες όσον αφορά την ανατροπή στην Ευρώπη. Φυσικά, πρέπει πάντα ερευνήστε τον επιδιωκόμενο προορισμό πριν ταξιδέψετε για να βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως ενημερωμένοι. Ταξιδεύοντας με τρένο μπορεί συχνά να σας οδηγήσει σε πολλές χώρες ταυτόχρονα, οπότε να είστε σίγουροι τι να κάνετε σε καθένα είναι πάντα χρήσιμος. Ορισμένες χώρες ξεχωρίζουν από τους ομολόγους τους όσον αφορά τους κανόνες, ωστόσο.

Ισλανδία και Σκανδιναβία

Είτε πρόκειται για μια ανατροπή στην προέλευση των Βίκινγκς ή απλή ευγένεια, Αυτές οι χώρες προτιμούν να μην αφήνετε καθόλου. Τα περισσότερα εστιατόρια και υπηρεσίες θα έχουν τη συμβουλή που περιλαμβάνεται στο λογαριασμό. Είναι ακόμη σκόπιμο να στρογγυλοποιήσετε το λογαριασμό στο πλησιέστερο ευρώ αντί για άκρη είτε μέσω μετρητών είτε μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Ελλάδα και Κύπρος

Οι Έλληνες κάνουν τα πάντα λίγο διαφορετικά, και η ανατροπή δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι μεγαλύτεροι λογαριασμοί απαιτούν μικρότερες συμβουλές και οι μικρότεροι λογαριασμοί απαιτούν μεγαλύτερες συμβουλές.

 

Αυστρία

Αφήστε τουλάχιστον ένα 5% υπόδειξη, σε μετρητά για διακομιστές, ακόμα και αν ο λογαριασμός περιλαμβάνει φιλοδωρήματα. Τα μετρητά είναι πάντα βασιλιάς στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, και η Αυστρία δεν διαφέρει.

Εισιτήρια για Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη

Εισιτήρια από Μόναχο προς Βιέννη

Εισιτήρια από Γκρατς προς Βιέννη

Εισιτήρια από Πράγα προς Βιέννη

 

Τι να συμβουλή στην Ιρλανδία και τη Σκωτία

Γνωστή για τη φιλικότητά τους, και τα δύο αυτά έθνη θα μεταφέρουν τις τσάντες σας με χαρά. Δεν είναι απαραίτητη η ανατροπή αποσκευών, και συνήθως δεν αναμένεται. Η ευγένεια και το ευχαριστώ ευγενικά είναι, ωστόσο, αναμενόμενος. Εάν επιθυμείτε να λάβετε την ίδια υπηρεσία στο μέλλον από τον αχθοφόρο σας, φροντίστε να τα αναγνωρίσετε θετικά.

 

Tipping In Europe bars

 

Τι να συμβουλευτείτε στην Ευρώπη – Βρετανία

Πολλοί Βρετανοί έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν στους τουρίστες ότι πραγματικά δεν απαιτείται ανατροπή. Όσον αφορά την ανατροπή στην Ευρώπη, αυτός είναι ένας από τους πιο αυστηρούς κανόνες. Μην αφήσετε μια συμβουλή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, πιθανότατα θα παραδοθεί στη ρεσεψιόν ως χαμένη χρήματα. Οι μπάρμαν δεν περιμένουν συμβουλές, και η ανατροπή τους μπορεί να παραφρονηθεί. Με όλα τα μέσα, να είστε φιλικοί και να αναγνωρίσετε τον μπάρμαν σας. Βάλτε μερικά νομίσματα στο βάζο άκρης εάν υπάρχει. Αν όχι, μάλλον αφήστε το άκρο από την εξίσωση.

Εισιτήρια από Άμστερνταμ προς Λονδίνο

Εισιτήρια από Παρίσι προς Λονδίνο

Εισιτήρια από Βερολίνο προς Λονδίνο

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Λονδίνο

 

Στρογγυλοποίηση όλων των πληροφοριών σχετικά με την ανατροπή στην Ευρώπη

Η καλύτερη συμβουλή για την ανατροπή στην Ευρώπη είναι να κάνετε την εργασία σας. Διαβάστε τα πάντα για τη χώρα, ή χώρες που σκοπεύετε να επισκεφθείτε. να θυμάστε ότι Τα ταξίδια με τρένο σας μεταφέρουν συχνά σε πολλές χώρες που μπορεί να μπορείτε να σταματήσετε. Φέρτε πάντα μετρητά, και τα δύο νομίσματα, και λίγες σημειώσεις για μετρητά. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις πολιτικές, εμμείνετε στον κανόνα του δέκα τοις εκατό για τα εστιατόρια, και ο κανόνας ενός ευρώ για οτιδήποτε άλλο.

 

Θυμάμαι, Μας αρέσει να σας εκπαιδεύουμε για Ταξίδια, οπότε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή και αποφασίζετε να ταξιδέψετε, θυμηθείτε ότι το Train Travel είναι η ειδικότητά μας και επιλέξτε Save A Train, θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το ταξίδι σας!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Ο απόλυτος οδηγός για την ανατροπή στην Ευρώπη” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και να μας δώσει πίστωση με σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-tipping-europe/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες προορισμού διαδρομής το τρένο μας.
  • Στο παρακάτω link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- αυτή η σύνδεση είναι για τα αγγλικά διαδρομές σελίδων προορισμού, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το de σε fr ή tr και περισσότερες γλώσσες της επιλογής σας.