Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 16/09/2022)

Reiser med barn til Europa kan være en utfordring. Så, det er veldig viktig å legge til noen aktiviteter barna vil like, som et besøk til en av 10 beste dyreparker i Europa. Noen av de beste dyreparkene i verden er i Europa. I hjertet av beste byene i Europa, det er grønne helligdommer, og 10 beste dyreparker å besøke med barn i Europa.

  • Jernbanetransport er den mest miljøvennlige måten å reise på. Denne artikkelen ble skrevet for å opplyse om togreiser og ble gjort av Redd A Train, De billigste togbilletter i verden.

1. Schonbrunn Zoo i Wien

Schonbrunn Dyrepark i Wien, er også vært hjemmet til 500 dyrearter, siden 1752. For eksempel, den eldste dyreparken i Europa er hjemsted for den afrikanske elefanten og den gigantiske pandaen. De 42 dekar av den wienske dyreparken ligger i et palass og har noen fantastiske attraksjoner for barn og foreldre.

For eksempel, regnskoghuset i dyrehagen er en fantastisk menneskeskapt kopi av en ekte regnskog med tordenvær. Mens du vandrer rundt for å holde øye med asiatiske småklørter og vampyrkrabber. I tillegg, Isbjørnhus, tigre og geparder, koala hus, og mange flere hjem til fantastiske dyr venter på deg.

Inngangen til Schonbrunn Zoo i Wien er gratis med Wien-pass. Du kan komme dit med U4 Hietzing underjordisk.

Togpriser fra Milano til Venezia

Togpriser for Firenze til Venezia

Togpriser fra Bologna til Venezia

Treviso til Venezia Togpriser

 

Schonbrunn Zoo In Vienna Elephant

2. 10 Beste dyreparker i Europa: Alpine Zoo i Innsbruck

Ligger i den fantastiske Tyrol i Østerrike, Alpene zoo i Innsbruck er hjemmet til mer enn 150 dyrearter. Du finner denne fantastiske dyrehagen ved foten av Nordkette-fjellkjeden i de østerrikske Alpene. Så, hvis du planlegger en familietur til Alpene, sørg for å ta deg tid til Alpenzoo Innsbruck.

Barna dine vil bli helt overrasket over de brune bjørnene, Gaupe, kongeørn, oter, og brannsalamander. Dette er bare noen få av dyreartene du vil se i Alpine Zoo. Mens barna dine vil beundre dyrene, du vil bli tatt bort av fantastisk utsikt.

Du kan komme til denne fantastiske dyreparken er med offentlig transport, fra sentrum. Dessuten, det finnes forskjellige budsjettvennlige dyrepassalternativer, slik at du kan se alt.

München til Innsbruck togpriser

Salzburg til Innsbruck togpriser

Oberstdorf til Innsbruck togpriser

Graz til Innsbruck togpriser

 

Bear in Alpine Zoo In Innsbruck

3. Den beste dyreparken i Tsjekkia: Praha zoologiske hage

Praha er kjent for sine fantastiske broer, naturskjønn utsikt, arkitektur, og fester. derimot, ikke mange mennesker vet om dyrehagen i Praha, og det er et æressted blant Europas beste dyreparker å besøke med barn.

o.5 kvadratkilometer gjør Praha zoo til en av de største dyreparkene i Europa, boliger mer enn 4000 dyr. Dermed, det er mange paviljonger og dyr å hilse på, for eksempel, Shanti, den asiatiske elefanten, Bikira, den vennlige gorillaen, og mange flere unike og vakre dyr.

Zoologiske hage i Praha er åpen hver dag og er tilgjengelig med buss eller trikk. Vårt tips for stor familiemoro i Praha er å planlegge en hel dagstur til Praha zoologiske hage, fordi barna dine absolutt vil utforske alt.

Nürnberg til Praha togpriser

Togpriser fra München til Praha

Togpriser fra Berlin til Praha

Togpriser fra Wien til Praha

 

4. 10 Beste dyreparker i Europa: Berlin zoologiske hage

Den eldste dyreparken i Tyskland er hjemmet til noen av de ekstraordinære dyrene i verden. Den chilenske flamingo og den afrikanske pingvinen er bare noen få av de spesielle innbyggerne du møter på familiebesøket i dyrehagen i Berlin. Sjeldne og eksotiske dyr gjør Berlin til en av de beste dyreparkene å besøke med barna i Europa.

Berlin Zoological Garden ligger i sentrum av en av de mest spennende byene i Europa, og dyreparken er ikke noe unntak. Hvis du er i byen en lang helg, da bør du absolutt ta deg tid til en dag i dyrehagen, paviljonger, og akvarium.

Noe av det beste med denne dyreparken er at det finnes spesielle billettpriser for små eller store familier, en enkelt inngang til dyrehagen, eller en kombinasjon med inngang til akvariet.

Frankfurt til Berlin Togpriser

Leipzig til Berlin togpriser

Hannover til Berlin togpriser

Hamburg til Berlin Togpriser

 

10 Best Zoos In Europe: Tigris in Berlin Zoological Garden

5. Den kuleste dyreparken i Hamburg: Hagenbeck zoologiske hage

Hamburg er en flott byferie destinasjon, og en morsom by å besøke med barn. Hagenbeck Tierpark i Hamburg er et eksempel på en morsom ting å gjøre i Hamburg med barn. Det er en av de kuleste dyreparkene i Europa og Tyskland. Et friluftshjem til mer enn 1,800 dyr, denne fantastiske dyrehagen har Ishavet. Ishavet er der du begir deg ut på et familieeventyr, og besøke isbjørner, pingviner, og havbjørner.

Hvis du er i Hamburg i noen dager, så skal du få Hamburg-kortet. På denne måten får du gode rabatter på turistattraksjoner, og rabatter på dyreparken og det tropiske akvariet i dyrehagen.

Togpriser fra Berlin til Hamburg

Togpriser fra Bremen til Hamburg

Hannover til Hamburg togpriser

Priser fra Köln til Hamburg

 

Hamburg Hagenbeck Tierpark Penguin

6. Antwerp Zoo i Belgia

En av de beste 10 de beste dyreparkene i Europa er Antwerp Zoo. Akkurat som noen av de fantastiske dyreparkene på listen vår, i Antwerp Zoo kan du beundre de vakreste dyrene i verden. derimot, en av tingene som skiller Antwerp Zoo fra de andre dyreparkene, er det spesielle programmet for truede dyr, som bonoboer og okapi.

Den beste dyrehagen i Belgia har ekspandert enormt gjennom årene. Dyrehagen har vokst så mye at den er nei i sentrum av byen, veldig nær sentralstasjonen. Dessuten, dyreparkens Skywalk vil avsløre mest fantastisk panoramautsikt av hagene og en av hagene utenfor allfarvei i Europa.

Togpriser fra Brussel til Antwerpen

Amsterdam til Antwerpen Togpriser

Lille til Antwerpen togpriser

Paris til Antwerpen togpriser

 

Large Birds Antwerp Zoo In Belgium

7. La Palmyre zoologiske hage i Les Mathes, Frankrike

Den vakre Les Mathes zoo i La Palmyre ligger i grønne skoger og sanddyner. Det er merkede stier som tar deg og barna med på en tur rundt dyreverdenen og naturens underverk i en av de beste dyreparkene i Europa.

Vill sjøløver og villkatter, Carreabean flamingoer, og gigantiske skilpadder, er noen av de spesielle dyrene du møter. Denne fantastiske dyreparken ligger i New Aquitaine-regionen i Frankrike, på Atlanterhavskysten, et flott eventyr fra Paris med tog.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Brussel til Paris

 

giraffe drinking water in La Palmyre Zoo In Les Mathes, France

8. Artis Zoo i Amsterdam

Bare 15 minutter fra sentrum, finner du den første dyreparken i Amsterdam og en av de beste dyreparkene i Europa. Artis Royal Zoo er hjemmet til sebraer, sommerfugler, tropisk fisk, og de minste organismer som vil fange barna dine, på ARTIS-Micropia.

EN besøk til dyrehagen i Amsterdam er en av de beste familieaktivitetene å gjøre i Amsterdam. Med mange paviljonger, til akvarium, og gamle eiketrær, Artis Zoo i Amsterdam er en av de naturskjønne og spesielle steder å besøke når du er i Nederland.

Du bør kjøpe Artis Zoo og Micropia-billetten for å glede deg over alt Amsterdam Royal zoo har å tilby.

Togpriser fra Brussel til Amsterdam

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

Lion Watchng Artis Zoo In Amsterdam

9. Beste dyrepark i England: Chester Zoo

Den største dyrehagen i England ligger i Cheshire og er hjemmet til mer enn 35,000 dyr. Chester zoo er en av de beste dyreparkene i Europa å besøke med barna dine, siden det er så mange dyr og hager å utforske. Det er dyr fra hele verden, som lemurer, stor hornbill, hornfugl, og mange flere unike dyr.

Også, hvis du har tid til å utvide familieturen, sørg for å besøke de vakre hagene i dyrehagen. Blomstersamlingene i Chester zoo har et verdenskjent navn, og orkideene er helt eksepsjonelle. Et besøk til Chester zoo er den perfekte utendørsaktiviteten for familien.

Amsterdam til London Togpriser

Paris til London togpriser

Priser fra Berlin til London

Tog fra Brussel til London

 

The best zoo in England is Chester Zoo

10. Beste dyreparker i Europa: Basel Zoo i Sveits

Den beste dyreparken i Sveits ligger i hjertet av Basel. Basel zoo er hjem til dyr fra hele verden, og du vil oppdage hvert eneste dyr i sin naturlige innbygger i de forskjellige innhegningene.

En annen fantastisk ting som setter Basel zoo på vår 10 beste dyreparker i Europa, er barnas dyrepark. Her vil barna få en uvurderlig mulighet til å møte husdyr fra hele verden, klappe dem, og mate dem.

Et besøk i dyrehagen er en fantastisk utendørsaktivitet for hele familien. Grønne hager og skoger, ekstraordinære dyr og planter, vil fascinere og underholde barna. De 10 beste dyreparker i Europa å besøke med barna dine, er Europas skjulte perler og er verdt minst en hel dagstur.

Tog fra München til Basel

Zürich til Basel togpriser

Bern til Basel togpriser

Genève til Basel togpriser

 

Best Zoos In Europe: Basel Zoo In Switzerland

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge et fantastisk besøk til de beste dyreparkene i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 beste dyrehager å besøke med barna dine i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-zoos-visit-kids-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)