Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 16/09/2022)

Rejser med børn til Europa kan være en udfordring. Så, det er meget vigtigt at tilføje et par aktiviteter, som børnene vil have, som et besøg på en af 10 bedste zoologiske haver i Europa. Nogle af de bedste zoologiske haver i verden er i Europa. I hjertet af bedste byer I Europa, der er grønne helligdomme, og 10 bedste zoologiske haver at besøge med børn i Europa.

  • Jernbanetransport er den mest miljøvenlige måde at rejse på. Denne artikel blev skrevet for at uddanne om togrejser og blev foretaget af Save A Train, De billigste togbilletter i verden.

1. Schonbrunn Zoo i Wien

Schonbrunn Zoo i Wien, har også været hjemsted for 500 dyrearter, siden 1752. For eksempel, den ældste zoologiske have i Europa er hjemsted for den afrikanske elefant og den kæmpe panda. Det 42 acres af den wienske zoologiske have ligger i et palads og har nogle fantastiske attraktioner for børn og forældre.

For eksempel, regnskovshuset i zoologisk have er en fantastisk menneskeskabt replika af en ægte regnskov med tordenvejr. Mens du vandrer rundt for at holde øje med asiatiske småklodte oddere og vampyrkrabber. Desuden, Isbjørnehus, tigre og geparder, koala hus, og mange flere hjem i vidunderlige dyr venter på dig.

Indgangen til Schonbrunn Zoo i Wien er gratis med et Wien-pas. Du kan komme dertil med U4 Hietzing underjordisk.

Togpriser fra Milano til Venedig

Togpriser for Firenze til Venedig

Togpriser fra Bologna til Venedig

Treviso til Venedig togpriser

 

Schonbrunn Zoo In Vienna Elephant

2. 10 Bedste zoologiske haver i Europa: Alpine Zoo i Innsbruck

Beliggende i den betagende Tyrol i Østrig, Alpine Zoo i Innsbruck er hjemsted for mere end 150 dyrearter. Du finder denne fantastiske zoologiske have ved foden af ​​Nordkette-bjergkæden i de østrigske alper. Så, hvis du planlægger en familietur til Alperne, sørg for at få tid til Alpenzoo Innsbruck.

Dine børn vil blive helt forbløffet over de brune bjørne, Los, kongeørne, odder, og ildsalamander. Dette er blot nogle få af de dyrearter, du kan se i den alpine zoologiske have. Mens dine børn vil beundre dyrene, du vil blive taget væk af fantastisk udsigt.

Du kan komme til denne fantastiske zoo er med offentlig transport, fra centrum. desuden, der er forskellige budgetvenlige zoo-pass-muligheder, så du kan se alt.

München til Innsbruck togpriser

Salzburg til Innsbruck togpriser

Oberstdorf til Innsbruck togpriser

Graz til Innsbruck togpriser

 

Bear in Alpine Zoo In Innsbruck

3. Den bedste zoologiske have i Tjekkiet: Prag zoologiske have

Prag er berømt for sine fantastiske broer, naturskøn udsigt, arkitektur, og fester. Imidlertid, ikke mange mennesker kender til Prags zoologiske have, og det er det et æressted blandt Europas bedste zoologiske haver at besøge med børn.

o.5 kvadratkilometer gør Prags zoologiske have til en af ​​de største zoologiske haver i Europa, boliger mere end 4000 dyr. Dermed, der er masser af pavilloner og dyr at hilse på, for eksempel, Shanti, den asiatiske elefant, Bikira, den venlige gorilla, og mange flere unikke og smukke dyr.

Prag zoologiske have er åben dagligt og tilgængelig med bus eller sporvogn. Vores tip til stor familie sjov i Prag er at planlægge en hel familiedagstur til Prag zoologiske have, fordi dine børn absolut vil udforske det hele.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

4. 10 Bedste zoologiske haver i Europa: Berlin zoologiske have

Den ældste zoologiske have i Tyskland er hjemsted for nogle af de ekstraordinære dyr i verden. Den chilenske flamingo og den afrikanske pingvin er blot nogle få af de specielle beboere, du møder på dit familiebesøg i Berlin Zoo.. Sjældne og eksotiske dyr gør Berlin til en af ​​de bedste zoologiske haver at besøge med dine børn i Europa.

Berlin Zoological Garden ligger i centrum af en af de mest spændende byer i Europa, og zoologisk have er ingen undtagelse. Hvis du er i byen i en lang weekend, så skal du helt sikkert tage dig tid til en dag i zoologisk have, pavilloner, og akvarium.

En af de bedste ting ved denne zoologiske have er, at der er særlige billetpriser til små eller store familier, en enkelt adgang til zoologisk have, eller en kombination med indgang til akvariet.

Frankfurt til Berlin Togpriser

Leipzig til Berlin Togpriser

Togpriser for Hannover til Berlin

Hamborg til Berlin togpriser

 

10 Best Zoos In Europe: Tigris in Berlin Zoological Garden

5. Den fedeste zoologiske have i Hamborg: Hagenbeck Zoo

Hamborg er en stor by-break destination, og en sjov by at besøge med børn. Hagenbeck Tierpark i Hamborg er et eksempel på en sjov ting at lave i Hamborg med børn. Det er en af ​​de sejeste zoologiske haver i Europa og Tyskland. Et frit hjem for mere end 1,800 dyr, denne fantastiske zoologiske have har det arktiske hav. Det arktiske hav er det, hvor du begiver dig ud på et familieeventyr, og besøg isbjørne, pingviner, og havbjørne.

Hvis du er i Hamborg i et par dage, så skal du få Hamburg-kortet. På denne måde får du gode rabatter på turistattraktioner, og rabatter på zoologisk have og det tropiske akvarium i zoologisk have.

Berlin til Hamborg togpriser

Bremen til Hamborg togpriser

Togpriser for Hannover til Hamborg

Köln til Hamborg Togpriser

 

Hamburg Hagenbeck Tierpark Penguin

6. Antwerp Zoo i Belgien

En af de øverste 10 de bedste zoologiske haver i Europa er Antwerp Zoo. Ligesom enhver af de fantastiske zoologiske haver på vores liste, i Antwerp Zoo kan du beundre de smukkeste dyr i verden. Imidlertid, en af ​​de ting, der adskiller Antwerp Zoo fra de andre zoologiske haver, er det specielle program for truede dyr, ligesom bonobos og okapi.

Den bedste zoologiske have i Belgien er vokset enormt gennem årene. Zoologisk have er vokset så meget, at den ikke er i centrum af byen, meget tæt på centralstationen. i øvrigt, zoo's Skywalk vil afsløre mest betagende panoramaudsigt af haven og en af ​​haven uden for alfarvej i Europa.

Togpriser fra Bruxelles til Antwerpen

Amsterdam til Antwerpen Togpriser

Lille til Antwerpen Togpriser

Paris til Antwerpen Togpriser

 

Large Birds Antwerp Zoo In Belgium

7. La Palmyre Zoo i Les Mathes, Frankrig

Den smukke Les Mathes zoologiske have i La Palmyre ligger i grønne skove og klitter. Der er markerede stier, der tager dig og børnene med på en tur rundt om dyreverdenen og naturens vidundere i en af ​​de bedste zoologiske haver i Europa.

Vilde søløver og vilde katte, Carreabean flamingoer, og kæmpe skildpadder, er et par af de specielle dyr, du møder. Denne vidunderlige zoologiske have ligger i New Aquitaine-regionen i Frankrig, på Atlanterhavskysten, et stort eventyr fra Paris med tog.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris-togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Paris

 

giraffe drinking water in La Palmyre Zoo In Les Mathes, France

8. Artis Zoo I Amsterdam

Lige 15 minutter fra byens centrum, finder du den første zoologiske have i Amsterdam og en af ​​de bedste zoologiske haver i Europa. Artis Royal Zoo er hjemsted for zebraer, sommerfugle, tropisk fisk, og de mindste organismer, der vil fange dine børn, på ARTIS-mikropi.

EN besøg i Amsterdam zoologiske have er en af ​​de bedste familieaktiviteter i Amsterdam. Med masser af pavilloner, til akvarium, og gamle egetræer, Artis Zoo i Amsterdam er en af ​​de naturskønne og specielle steder at besøge i Holland.

Du vil hellere købe billetten til Artis Zoo og Micropia for at nyde alt, hvad Amsterdam Royal Zoo har at tilbyde.

Bruxelles til Amsterdam togpriser

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

Lion Watchng Artis Zoo In Amsterdam

9. Bedste zoologiske have i England: Chester Zoo

Den største zoologiske have i England ligger i Cheshire og er hjemsted for mere end 35,000 dyr. Chester zoo er en af ​​de bedste zoologiske haver i Europa at besøge med dine børn, da der er så mange dyr og haver at udforske. Der er dyr fra hele verden, som lemurer, stor hornbill, næsehornsfugl, og mange flere unikke dyr.

Også, hvis du har tid til at udvide din familieudflugt, Sørg for at besøge de dejlige haver i zoologisk have. Blomstersamlingerne i Chester zoo har et verdenskendt navn, og orkideer er helt usædvanlige. Et besøg i Chester zoo er den perfekte familie udendørs aktivitet.

Amsterdam til London Togpriser

Paris til London Togpriser

Berlin til London Togpriser

Togpriser fra Bruxelles til London

 

The best zoo in England is Chester Zoo

10. Bedste zoologiske haver i Europa: Basel Zoo i Schweiz

Den bedste zoologiske have i Schweiz ligger i hjertet af Basel. Basel Zoo er hjemsted for dyr fra hele verden, og du vil opdage hvert eneste dyr i dets naturlige beboer i de forskellige indhegninger.

En anden fantastisk ting, der sætter Basel zoo på vores 10 bedste zoologiske haver i Europa, er børnenes zoologiske have. Her får dine børn en uvurderlig mulighed for at møde husdyr fra hele verden, klappe dem, og fodre dem.

Et besøg i zoologisk have er en fantastisk udendørs aktivitet for hele familien. Grønne haver og skove, ekstraordinære dyr og planter, vil fascinere og underholde børnene. Det 10 bedste zoologiske haver i Europa at besøge med dine børn, er Europas skjulte perler og er mindst en hel dags tur værd.

München til Basel Togpriser

Zürich til Basel togpriser

Bern til Basel togpriser

Genève til Basel togpriser

 

Best Zoos In Europe: Basel Zoo In Switzerland

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge et fantastisk besøg i de bedste zoologiske haver i Europa med tog.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 bedste zoologiske haver at besøge med dine børn i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-zoos-visit-kids-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)