Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 07/08/2021)

Tiden er endelig kommet – om du har netop uddannet universitet, er på vej ud til din årlige ferie, eller har besluttet, at den fornemmelse af rejse jorden ikke kan blive savnet, du har valgt at rejse i Europa med tog. Det er en romantisk idé, en trek rejste af tusinder gennem årene. Det kan også være helt overvældende. Europa er kendt for sine gode togforbindelser. Fra billige lokale billetter til kontinentet-spænder EU togkort, det er nemt at hoppe på en overnighter og ankommer til din destination næste morgen, klar til dit nyeste eventyr.

Men hvor skal man gå? Uanset om det er din første gang eller din tiende, den store mængde af togene til rådighed, kan føre til stress, forvirring, og total frygt for at gå glip af. Worry ikke – fordi vi her har samlet en bucket-liste over 5 bedste europæiske hovedstæder til at rejse til med tog. Sid ned, spænd sikkerhedsselen, og spare plads til Frankrigs bedste flutes, fordi vi skal på en tur.

 

1. Bedste europæiske hovedstæder at rejse med tog: Paris, Frankrig

Som lovet, vi starter denne rejse direkte, med et stop i en af ​​verdens mest berømte og berømte romantiske byer. Paris har nogle af de bedste togforbindelser rundt, med tog, der kører i hele byen centrum, så du er aldrig langt fra en station. Paris er fyldt med ting at gøre, så du ønsker at bo her i mindst tre dage at få et glimt af byens liv.

Stop ved den Louvre for et kig på Mona Lisa eller udøve disse glutes ved at klatre Triumfbuen. Nyd en middag cruise på Rhinen, betale et besøg på nogle franske butikker, og tag det skinnende Eiffeltårn i, når det kommer til liv om aftenen.

Selvfølgelig, Paris er mere end dens centrum. Den vidtstrakte metropol er hjemsted for over to millioner mennesker, hvilket betyder at du kan bruge uger her uden virkelig at ridse overfladen af, hvad den har at tilbyde. Tilflugtssted for en dag tur fra horder på Pont Alexandre III og hoved til Versailles, hvor er kongeligt palads stadig regerer suverænt på trods af sin ledige stilling siden 1700-tallet. Day billetter er bare € 20 og omfatter adgang til Palace, haverne, og meget mere. Endnu bedre, tog kører fra centrum direkte til paladset, hvilket gør at der en leg. Denne forbundethed officielt gør Paris en af ​​vores bedste europæiske hovedstæder for togrejser.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Paris Best European capitals for train travel

 

2. London, Storbritannien

En af mine personlige yndlingsbyer og blot to timer fra Paris ligger hovedstaden i Det Forenede Kongerige: London. Denne smeltedigel af kulturer er hjemsted for en kæmpestor ni millioner mennesker fra alle samfundslag. Fra posh Chelsea til livlig Soho, du finder aktiviteter for alle på din fest. Fang en af ​​de nyeste musicals før overskriften over Shakespeares Globe og afslutte din nat på Shard, det højeste tårn i London.

Du vil ikke ønsker at skynde sig gennem denne by, så planlægge din tid i overensstemmelse hermed. Uanset om du er på vej til Harry Potter studier (en time fra byens centrum), eller simpelthen at tage i de store landemærker som Tower of London, St. Pauls Cathedral, Westminster Abbey, Big Ben, eller London Eye, hvert minut tilbragt i London er en mulighed for at lære mere om det land, hvis imperium engang spændte verden.

Eurostar-højhastighedstoget tager dig fra Paris til Londons centrum på lidt over to timer, hvilket betyder at du vil bruge mindre tid på at rejse og mere tid eventyr. Dermed, vi betragter London som en af ​​de bedste europæiske hovedstæder at rejse til med tog.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

3. Bedste europæiske hovedstæder at rejse med tog: Amsterdam, Holland

Berømt for sine kanaler og cykel-afhængige befolkning, Amsterdam skinner som Netherland hovedstad. Med et unikt design, Amsterdam er en fuldstændig charmerende by, og en opsigtsvækkende blandt europæiske hovedstæder. Tog fra Paris sidste tre timer og deponere dig i Amsterdam Centraal, beliggende i hjertet af byen.

Hoved til Museumplein at tage i Van Gogh museum før overskriften til House of Bols Cocktail & Genever Experience, som omfatter dit valg af cocktail i sin smagning værelse.

Glem ikke at cruise kanalerne, enten. Uanset om du tager en dedikeret tur eller hop på en af ​​byens offentlige bådene, du får et helt nyt syn fra vandet. På trods af sin tilbøjelighed til både og cykler, Amsterdam er let tilgængeligt fra hele Europa via højhastigheds-skinner, hvilket gør dette en anden top contender for bedste europæiske kapital til togrejser.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Amsterdam Best European capitals for train travel

 

4. Berlin, Tyskland

Et testamente til tysk opfindsomhed, byen Berlin er en fascinerende studie i solidaritet. Delt i to af Berlinmuren, denne kapital kun genvandt sin enhed i 1989 efter sammenbruddet af det kommunistiske regime i øst. Siden da, det eksploderede med byvækst og er nu hjemsted for et godt stykke over to millioner mennesker. Det er fuld af håndværk øl barer, museer, og graffitied resterne af Muren.

Som centrum for landets kultur, Berlin er et must-besøg. Uanset om du er på udkig efter raffineret underholdning i form af en opera eller søger at ramme nogle af de hippeste hjemsøgt i Europa, Berlin er ikke må gå glip af.

Selv om det vil tage dig mindst seks timer at komme her fra Amsterdam, der er flere tog om dagen, hvilket betyder at du kan indstille din egen tidsplan at ankomme.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Berlin street art

 

5. Bedste europæiske hovedstæder at rejse med tog: Prag, Tjekkiet

Forskel fra vesteuropæiske hovedstæder, Prag er hovedstaden i Tjekkiet i Østeuropa og en af ​​de mest berømte Central europæiske byer. Hjem til en af ​​de mest berømte biblioteker i verden, den Klementium, Prag montrer sin kultur omkring hvert hjørne. Besøg det astronomiske ur, den ældste fungerende ur i verden. Tag en tur rundt Den Gamle Rådhusplads, hvor brostensbelagte gader og gågaden baner, du kan tilbringe timer vandrer uden bekymringer.

Top fra din tid med en drink på en af ​​byens mange kælder barer før overskriften ud til en musik Festival.

Prag har fremragende togforbindelser med andre byer, herunder en rejsetid fra Berlin på fire og en halv time. Stop her for at absorbere byens historie, før du fortsætter din rejse i resten af ​​Europa.

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Prague city scape

 

Konklusion

Europa er et stort og varieret landskab, hvis Union betyder, at det er lettere end nogensinde før at rejse med tog. Udnyt lande kant til rejse til disse historiske hovedstæder på din tid. Spring hovedpine af lufthavnen og dens skarer og alléen fly mad og bruge et tog til rejse. Uanset om du hop om bord på et regionalt rute eller bruge lidt ekstra for højhastighedstog, du vil nyde togrejse, sightseeing, og meget mere.

 

Vi har fået dig dækket med vores rejse tips. Nu er det tid til at bestille nogle tog billetter! Gem et tog er et sted at købe togbilletter.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste europæiske hovedstæder at rejse med tog” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/european-capitals-travel-train/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)