Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 08/01/2021)

A koronavírus járvány már hatalmas aggodalomra ad okot az emberek szerte a világon, de talán az egyik legnagyobb kérdés az, hogy néz utazók. Mivel az utazási terveket nehéz megváltoztatni, és a jegyeket gyakran már lefoglalták, akkor több értelme van, hogy folytassa a tervek törlése helyett. Ha úgy dönt, hogy ezt, kihasználják ezeket a tippeket hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságosan utazhatnak során koronavírus járvány, és kap minden Corona legújabb frissítéseket.

 

Mi koronavírus?

Első, mi is pontosan a koronavírus? Ez egy vírustörzs, amely tartalmazza például a légúti megbetegedések, mint a Közel-Keleten légzőszervi szindróma (MERS) és a súlyos akut légzőszervi szindróma (SARS). Az idei regény koronavírusát COVID-19-nek hívják, és feltételezések szerint Hubei tartományából, szárazföldi Kína, a város Wuhan. Ez egy rendkívül fertőző betegség hideg-szerű tünetek, beleértve a lázat, torokfájás, köhögés, és orrfolyás. Mivel először jött az elismerés januárban, a betegség elterjedt sokkal Ázsia és a világ többi része, érintő olyan országokban, mint Japán, Dél-Korea, Olaszország, Az Egyesült Államok, és Irán. Ez azt eredményezte, utazási korlátozásokat, illetve utazási tanácsokat sok helyen, bár még sok más is életképesek utazás.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Hogyan Travel biztonságos során a koronavírus Outbreak?

Míg a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) figyelmeztetett ellen nem szükséges utazást az ezen országok leginkább érintett, a világ nagy részén lát korlátozott, ha minden olyan esetben,. Az Az Egészségügyi Világszervezet úgy ítélte COVID-19 a közegészségügyi nemzetközi horderejű helyett a járvány, ami azt jelenti, folyamatosan azokkal utazási terveket, ha óvatos. Csak különös figyelmet fordítani, hogy fenntartsák az egészségre használatával ezeket a tippeket:

Marseille-Lyon vonatok

Párizs és Lyon vonatok

Lyon Párizs vonatok

Lyon és Avignon vonatok

 

 

Tipp 1: Szerezze be az összes védőoltását

Bár ez nyilvánvalónak tűnhet, ezért fontos, hogy győződjön meg arról, hogy megvan az összes vakcina megkezdése előtt az utazás. Annak érdekében, hogy megtudja, milyen felvételek akkor kell, mielőtt elmész, ellenőrizze a CDC honlapján az egészségügyi információk. Ügyelve arra, hogy te védve annyi megelőzhető betegségek, mint lehetséges kulcsfontosságú ahhoz, hogy az immunrendszert erős.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

take Vaccines to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Tipp 2: Hozd fertőtlenítő törlőkendők

A legsúlyosabb járványok láttak helyeken szoros kapcsolat, mint például a karanténban Diamond Princess luxushajó Japánban, amely továbbra is lehorgonyzott épphogy Tokió. Ha még utazás között sok más utasok, például egy sík, kell arról, hogy tartsa a területet tisztán. Hozd és antibakteriális törlőkendők és tisztítsa meg a területet, ha megérkezik. Ez magában foglalja a törlő meg karfa, pohártartó, tálcás asztalok, és minden olyan terület, amelyet elfoglal.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Tipp 3: Keep Your Hands Clean Ha szeretne utazni biztonságos során a koronavírus Outbreak

Bár sokan megpróbálják elkerül a vírus keresztül álarcok, a valóságban, az orvosok azt találták azokat tenni, hogy semmi, hogy tartsa meg az egészséges. Helyette, kézmosás gyakran kiderül, hogy a leghatékonyabb egészségesnek maradni. Ha utazik valahova, ahol nem gyakran képes mossa meg a kezét, hogy kézfertőtlenítő helyett, és gyakran használja.

Ebben a szellemben, tartsa a kezét az arcodról, és távol a száj és a szem. Ezek a magasabb kockázatú területeket, hogy kap egy fertőzés.

Nürnberg Prága vonatok

Munich Prága vonatok

Berlin Prága vonatok

Bécs Prága vonatok

wash your hands if you want to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Tipp 4: Get Utasbiztosítás

Ha az USA-alapú, rengeteg hitelkártyák beépített, utasbiztosítás, de akkor ellenőriznie kell, hogy a kártyakibocsátó, hogy ha az új koronavírus járvány terjed. Mindenki másnak, azonban, akkor meg kell vásárlási utazási biztosítás, ha megerősített esetek a vírus kezd felbukkanó és terjesztése az Ön országában az utazási.

Ez az ötlet is kiterjed visszatéríthető utazási, mint a vonatjegy, szállodák, és túrák. Bár lehet, hogy többe kerül előre nyomtatott, A rugalmasságot, amelynek visszatéríthető utazási terveket is kifizetődő nagy lemondás esetén.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Tipp 5: Maradj távol tömegeket!

Egészségügyi szakértők arra figyelmeztetnek, hogy a vírus terjedésének keresztül közösség kapcsolati, Ami azt jelenti, hogy maradjon távol a zsúfolt helyeket, amennyire csak lehet. Ez minimalizálja a kitettség beteg emberek. természetesen, látnivalók nem vonzanak tömegeket, de akkor is képesnek kell lennie látogatás csúcsidőn kívül amikor kevés a látogató. Azokon a helyeken, mint például Párizs, ez azt jelenti, hogy meglátogatta a Louvre múzeum megnyitását vagy előtt közel helyett a nap közepén, amikor idegenforgalmi csúcsidőszakokra.

természetesen, lehetetlenné válhat, hogy ne tömeget teljesen, különösen fesztiválok. Míg Európa legtöbb államában proaktív lemondás fesztiválok, mint például Olaszország Carnivale és még a Mobile World Congress kiállításon Spanyolországban.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

soccer crowd

 

Tipp 6: Vigyázz magadra

Utazás hektikus, ezt mind tudjuk. azonban, A nagy sebességű menet jellege utazás nem jelenti azt, hogy meg kell futtatni magát rongyos. Úgy tűnhet vonzó felébreszteni a repedés a hajnal, és fejét, amíg éjfél, de fontos, hogy győződjön meg róla, hogy vigyázzon magára közepette a szórakozás. Miért? Mivel elegendő alvás és az egészséges táplálkozás azt jelenti, a szervezet képes megvédeni magát a betegségekkel szemben. Ez különösen fontos azok számára, akik hajlamosabbak a betegségekre, mint például az idősek, vagy azokat, amely az immunrendszere.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

Utazás biztonságos során a koronavírus Outbreak – lényeg

Bár minden bizonnyal van aggodalomra azoknak, akik lefoglalt utazás alatt az idő alatt, vannak olyan módon, hogy biztonságosan utazhatnak során koronavírus járvány. Az COVID-19 fertőző, de sok országban még nem érintette, és továbbra is biztonságos utazás. Ha folytatni tervezi a vakációval, használja ezeket a tippeket, hogy tartsa magát az egészséges. Győződjön meg róla, hogy alszik eleget, és enni is, kap minden szükséges vakcinák, tisztítsa meg a területek körül fertőtlenítőszerrel, és tartsa meg az utazási terveket rugalmas. Vásárlás utasbiztosítás, és ne zsúfolt területeken, amennyire csak lehet, és mindenek felett tartani tudatában. Tartsa magát igazán elő esetén Coronavirus kitörések felbukkan az Ön országában.

München Zürich vonatok

Berlin Zürich vonatok

Basel Zürich vonatok

Bécs Zürich vonatok

travel safely and use trains

 

Az egyik legjobb módja, hogy biztonságosan utazhatnak során a koronavírus járvány vonattal – élvezheti a kényelmet és a biztonságot az utazás vonattal és használata Ments meg egy vonatot!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Hogyan Travel biztonságos során a koronavírus Outbreak?” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-safely-coronavirus/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)