Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 08/01/2021)

Den coronavirus utbrudd har vært en stor årsak til bekymring for folk rundt om i verden, men kanskje en av de største problemene er at overfor reisende. Fordi reiseplaner er vanskelige å endre, og billetter ofte allerede er booket, det kan være mer fornuftig for deg å fortsette med dine planer i stedet for å avbryte. Hvis du velger å gjøre det, dra nytte av disse tipsene å sørge for at du reiser trygt under coronavirus utbrudd og få all Corona siste oppdateringene.

 

Hva er coronavirus?

Først, hva er coronavirus? Det er en stamme av viruset som består av slike luftveissykdommer som Middle East Respiratory Syndrome (Mers) og Sars (SARS). Årets roman Coronavirus kalles COVID-19 og antas å ha sin opprinnelse i Hubei-provinsen fastlands-Kina, i byen Wuhan. Det er en meget smittsom sykdom med kald-lignende symptomer, inkludert feber, sår hals, hoste, og rennende nese. Siden det først kom til anerkjennelse i januar, sykdommen har spredt seg over store deler av Asia og resten av verden, påvirker land som Japan, Sør-Korea, Italia, de forente stater, og Iran. Dette har resultert i reiserestriksjoner eller reise veiledninger i mange steder, selv om mange flere er fortsatt levedyktig for reiser.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Hvordan ferdes trygt i løpet av coronavirus Outbreak?

Mens Centers for Disease Control og Prevention (CDC) har advart mot unødvendige reiser til disse landene mest berørt, store deler av verden er å se begrenset, om noen tilfeller. De Verdens Helseorganisasjon har ansett COVID-19 en Public Health Emergency av internasjonal karakter snarere enn en pandemi, som betyr at du kan holde på med disse reiseplaner hvis du er forsiktig. Bare ta ekstra forsiktighet for å opprettholde din helse ved hjelp av disse tipsene:

Marseilles til Lyon Togene

Paris til Lyon Togene

Lyon til Paris tog

Lyon til Avignon Togene

 

 

Tips 1: Få alle dine Vaksiner

Selv om dette kan virke innlysende, det er viktig å sørge for at du har fått alle vaksiner før du starter reisen. For å finne ut hva skudd du trenger før du går, sjekk CDC hjemmeside for helseinformasjon. Sørge for at du er beskyttet fra så mange forebygges sykdommer som mulig er nøkkelen til å holde immunsystemet sterkt.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

take Vaccines to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Tips 2: Ta Desinfisering Wipes

Noen av de verste utbruddene har blitt sett på steder med nære kontakter, som er satt i karantene Diamond Princess cruiseskip i Japan, som forblir forankret like utenfor Tokyo. Hvis du også reiser blant mange andre passasjerer, slik som på en plan, Sørg for å holde området rent. Bring og antibakterielle våtservietter og rense området når du ankommer. Dette inkluderer å tørke dine armlener, koppholdere, brettbord, og ethvert område du vil okkupere.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Tips 3: Hold hendene rene Hvis du ønsker å reise trygt i løpet av coronavirus Outbreak

Mens mange mennesker prøver å styre klar av virus via ansiktsmasker, i virkeligheten, Legene har funnet de gjør lite eller ingenting for å holde deg frisk. I stedet, håndvask ofte viser seg å være mest effektive i bo sunt. Hvis du reiser et sted der du ikke vil ofte være i stand til å vaske hendene, bringe rensemiddel i stedet, og bruker det ofte.

I denne samme ånd, holde hendene bort ansiktet ditt, og vekk fra munnen og øynene. Dette er de høyere risikoområder for deg å få en infeksjon.

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

wash your hands if you want to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Tips 4: Få reiseforsikring

Hvis du er USA-baserte, mange kredittkort tilbyr innebygd reiseforsikring, men du må sjekke med kortutstederen for å se om den nye coronavirus utbruddet er dekket. For alle andre, derimot, du trenger for å kjøpe reiseforsikring hvis bekreftede tilfeller av viruset begynner dukker opp og sprer seg i det landet du reiser.

Dette tipset gjelder også refunderes reise, slik som togbilletter, hoteller, og turer. Selv om det kan koste mer forhånd til bok, fleksibilitet til å ha refunderbare reiseplaner kan lønne seg stort i tilfelle av kansellering.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Tips 5: Hold deg unna folkemengdene!

Helseeksperter har advart om at viruset sprer seg via samfunnskontakt, Hvilket betyr at du bør holde deg unna overfylte steder så mye som mulig. Dette reduserer eksponeringen til syke mennesker. Selvfølgelig, turistattraksjoner har en tendens til å tiltrekke seg publikum, men du bør likevel være i stand til å besøk under off-peak perioder når besøkende er lav. På steder som Paris, Dette kan bety å besøke Louvre på museum åpning eller like før tett i stedet for midt på dagen når turist trafikktopper.

Selvfølgelig, det kan være umulig å unngå folkemengder helt, spesielt på festivaler. Mens store deler av Europa har proaktivt kansellert festivaler som Italias Carnivale og selv Mobile World Congress expo i Spania.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

soccer crowd

 

Tips 6: Ta vare på deg selv

Reise er hektisk, Vi vet alle at. derimot, høyhastighets go natur reise betyr ikke at du trenger å kjøre selv fillete. Det kan høres attraktivt å våkne på sprekk i morgen og hodet ut til over midnatt, men det er viktig å sørge for at du tar vare på deg selv midt all moroa. Hvorfor? Fordi tilstrekkelig søvn og et sunt kosthold mener kroppen kan forsvare seg mot sykdommer. Dette er spesielt viktig for de som er mer utsatt for sykdommer, slik som eldre eller de med omfattes immunforsvar.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Reise trygt i løpet av coronavirus Outbreak – Bunnlinjen

Mens det er absolutt en bekymring for de som har bestilt reise i løpet av denne tiden, det finnes måter for deg å reise trygt i løpet av coronavirus utbrudd. De covid-19 smittsomme, men mange land ennå ikke er berørt, og er fortsatt trygt for reise. Hvis du planlegger å fortsette med ferien, bruke disse tipsene for å holde deg frisk. Sørg for at du sover nok og spise godt, få alle nødvendige vaksiner, rengjøre områdene rundt deg med desinfeksjonsmiddel, og holde reiseplaner fleksibel. Kjøp reiseforsikring og unngå overfylte områder så mye som mulig, og fremfor alt holde klar. Hold deg virkelig forberedt i tilfelle av coronavirus utbrudd dukke opp i ditt land.

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

travel safely and use trains

 

En av de beste måtene å reise trygt i løpet av coronavirus utbruddet er via tog – nyte fordelene og sikkerheten til reise med tog og bruk Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Hvordan ferdes trygt i løpet av coronavirus Outbreak?” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-safely-coronavirus/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)