Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 08/01/2021)

Focar coronavirus a fost o cauza mare de îngrijorare pentru oamenii din întreaga lume, dar, probabil, una dintre cele mai mari probleme este faptul că se confruntă călătorii. Deoarece planurile de călătorie sunt dificil de modificat și biletele sunt adesea deja rezervate, poate face mai mult sens pentru tine de a continua cu planurile tale în loc de anulare. Dacă alegeți să faceți acest lucru, să profite de aceste sfaturi pentru a vă asigura că călători în siguranță în timpul epidemiei coronavirus și de a lua toate Corona cele mai recente actualizări.

 

Ce este coronavirus?

Primul, ceea ce este exact coronavirus? Este o tulpina de virus care cuprinde astfel de boli respiratorii precum sindromul respirator Orientul Mijlociu (MERS) și sindromul respirator acut sever (SARS). Romanul din acest an Coronavirus este denumit COVID-19 și se crede că a provenit din provincia Hubei din China continentală, în orașul Wuhan. Este o boală extrem de infecțioasă cu simptome cum ar fi rece, inclusiv febră, Durere de gât, tuse, și curge nasul. Din moment ce a venit mai întâi la recunoaștere în ianuarie, boala sa răspândit în mare parte din Asia și restul lumii, țări care afectează, cum ar fi Japonia, Coreea de Sud, Italia, Statele Unite, și Iran. Acest lucru a dus la restricții de călătorie sau de calatorie au în mai multe locații, deși multe altele sunt încă viabile pentru călătorii.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Cum Pentru a călători în siguranță în timpul coronavirus Outbreak?

În timp ce Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) a avertizat împotriva călătorie neesential pentru țările cele mai afectate puternic, o mare parte a lumii este de a vedea limitată, dacă există cazuri. The Organizatia Mondiala a Sanatatii a considerat COVID-19 o urgenta de sanatate publica a International Concernului, mai degrabă decât o pandemie, ceea ce înseamnă că se poate continua cu aceste planuri de călătorie dacă ai ești atent. Doar să ia măsuri suplimentare pentru a menține sănătatea dumneavoastră folosind aceste sfaturi:

Marsilia la trenuri Lyon

Paris Trenurile Lyon

Lyon Trenurile Paris

Lyon Trenurile Avignon

 

 

Bacsis 1: Obține toate vaccinurile dvs.

În timp ce acest lucru poate părea evident, este important să vă asigurați că le-ați luat toate vaccinurile înainte de a începe dvs. de călătorie. Pentru a afla ce fotografii veți avea nevoie înainte de a pleca, verificați site-ul CDC pentru informatii de sanatate. Asigurându-vă că sunteți protejat de cât mai multe boli pot fi prevenite cât mai mare este cheia pentru menținerea sistemului imunitar puternic.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

take Vaccines to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Bacsis 2: Adu Dezinfectarea Wipes

Unele dintre cele mai grave focare au fost observate în locații cu contacte strânse, cum ar fi aflat în carantină nava de croazieră Diamond Printesa în Japonia, care rămâne ancorată doar în afara orașului Tokyo. Dacă mai sunteți călătoresc, printre mulți alți pasageri, cum ar fi pe un plan, Păstrați curat zona dvs.. Adu și șervețele antibacteriene și curățați zona când ajungeți. Aceasta include ștergerea cotiere dvs., suporturi de pahare, mese cu tavă, și orice zonă pe care o veți ocupa.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Bacsis 3: Păstrați mâinile curat Dacă doriți să călătoriți în condiții de siguranță în timpul coronavirus Outbreak

În timp ce mulți oameni încearcă să orienteze clar de virus prin măști de față, in realitate, medicii au găsit cei fac puțin la nimic pentru a vă menține sănătoși. In schimb, spalarea mainilor de multe ori se dovedește a fi cel mai eficient în ramanand sanatos. Dacă călătoriți undeva în cazul în care nu va fi în mod frecvent în măsură să se spele pe mâini, aduce Sanitizer mână în loc și să-l utilizați în mod frecvent.

În aceeași venă, ține-ți mâinile de pe față, și departe de gura și ochii. Acestea sunt cele mai mari zone de risc pentru tine pentru a obține o infecție.

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

wash your hands if you want to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Bacsis 4: Obțineți asigurare de călătorie

Dacă sunteți cu sediul în SUA, o multime de carduri de credit oferă built-in asigurare de calatorie, deși va trebui să verificați cu emitentul cardului pentru a vedea dacă noul focar coronavirus este acoperit. Pentru toți ceilalți, in orice caz, va trebui să asigurare de călătorie de achiziție în cazul în care cazuri confirmate de virus începe popping sus și răspândirea în țara dumneavoastră de călătorie.

Acest sfat se extinde, de asemenea, de călătorie rambursabil, cum ar fi bilete de tren, hoteluri, și excursii. Deși poate costa mai mult în avans pentru carte, flexibilitatea de a avea planuri de călătorie rambursabile pot achita mare în cazul anulării.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Bacsis 5: Stai departe de aglomeratia!

Experții din domeniul sănătății au avertizat că se raspandeste virus prin contact comunitate, ceea ce înseamnă că ar trebui să stai departe de locurile aglomerate cât mai mult posibil. Acest lucru reduce la minimum expunerea la oameni bolnavi. Desigur, atractii turistice tind să atragă mulțimi, dar ar trebui să fie în continuare în măsură să Vizita în timpul perioadelor de vârf off atunci când vizitatorii sunt mici. În locuri precum Paris, acest lucru poate însemna vizita la Luvru, la deschiderea muzeului sau chiar înainte de închidere în loc de mijlocul zilei, atunci când vârfurile de trafic turistic.

Desigur, poate fi imposibil să se evite în întregime mulțimile, mai ales la festivaluri. In timp ce mare parte din Europa a anulat în mod proactiv festivaluri, cum ar fi Italia Carnivale și chiar Expo Mobile World Congress din Spania.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

soccer crowd

 

Bacsis 6: Ai grijă de tine

Travel este agitat, toti stim asta. in orice caz, natura de mare viteză, du-te de călătorie nu înseamnă că trebuie să rulați te zdrentuite. Poate părea atrăgătoare să se trezească la zori și capul afară până la miezul nopții, dar este important să vă asigurați că aveți grijă de tine în mijlocul toată distracția. De ce? Deoarece somn suficient si o dieta sanatoasa inseamna corpul tau se poate apăra împotriva bolilor. Acest lucru este important mai ales pentru cei care sunt mai sensibile la boli, cum ar fi persoanele în vârstă sau a celor cu sisteme imunitare cuprinse.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Călătorii în condiții de siguranță în timpul coronavirus Outbreak – Linia de fund

Deși există cu siguranță o preocupare pentru cei care au rezervat de călătorie în această perioadă, există modalități pentru tine de a călători în condiții de siguranță în timpul epidemiei coronavirus. The COVID-19 infecțios, dar multe țări nu sunt încă afectate și sunt încă sigure pentru călătorie. Dacă intenționați să continuați cu vacanta ta, utiliza aceste sfaturi pentru a vă menține sănătoși. Asigurați-vă că dormi suficient și mănâncă bine, a lua toate vaccinurile necesare dvs., curata zonele din jurul tău cu dezinfectant, și să păstreze planurile de călătorie flexibile. Cumpara asigurare de călătorie și să evite zonele aglomerate cât mai mult posibil, și mai presus de toate ține la curent. Păstrați-vă cu adevărat pregătite în caz de coronavirus focare pop-up în țara dvs..

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

travel safely and use trains

 

Una dintre cele mai bune metode de a călători în condiții de siguranță în timpul epidemiei coronavirus este prin intermediul trenului – bucura de confortul și siguranța călătoriilor cu trenul și utilizarea Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Cum Pentru a călători în siguranță în timpul coronavirus Outbreak?” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-safely-coronavirus/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)