Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 08/01/2021)

-Koronavirus puhkeaminen on ollut valtava huolenaihe ihmisiä ympäri maailmaa, mutta ehkä yksi suurimmista kysymyksistä on, että edessä matkustajat. Koska matkasuunnitelmia on vaikea muuttaa ja liput on usein jo varattu, se voi järkevämpää voit jatkaa suunnitelmiasi purkamisen sijasta oikeus. Jos päätät tehdä niin, hyödyntää näitä vinkkejä varmistaa, että olet matkustaa turvallisesti aikana -koronavirus puhkeamisen ja saada kaikki Corona uusimmat päivitykset.

 

Mikä on -koronavirus?

Ensimmäinen, mitä on -koronavirus? Se on viruskanta, joka käsittää sellaisen hengityselinten sairauksia kuten Lähi-idän Respiratory Syndrome (MERS) ja Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS). Tämän vuoden romaanin koronavirusta kutsutaan nimellä COVID-19, ja sen uskotaan olevan peräisin Hubein maakunnasta Manner-Kiinassa, kaupungin Wuhan. Se on erittäin tarttuva sairaus, vilustumisen kaltaiset oireet, kuten kuume, kipeä kurkku, yskä, ja nuha. Koska se tuli ensimmäistä tunnustusta tammikuussa, tauti on levinnyt lähes kaikkialle Aasiassa ja muualla maailmassa, vaikuttavia maat, kuten Japani, Etelä-Korea, Italia, Yhdysvallat, ja Iran. Tämä on johtanut matkustusrajoituksia tai matkailutiedotteiden monin paikoin, vaikka monet ovat edelleen käyttökelpoisia matkustamiseen.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Miten matkustaa turvallisesti aikana -koronavirus Outbreak?

Vaikka Centers for Disease Control and Prevention (CDC) varoitti tarpeetonta matkustaa näihin maihin eniten vaikuttanut, suuri osa maailman näkee rajoitettu, jos yhtään tapausta. The Maailman terveysjärjestö on pidettävä COVID-19 kansanterveydellinen uhka kansainvälistä huolta ennemmin kuin pandemian, eli voit jatkaa näiden matkasuunnitelmat jos olisit varovainen. Vain erityisen huolellinen ylläpitää terveyttä näitä vinkkejä:

Marseillesta Lyon Junat

Paris Lyon Junat

Lyon Pariisi Junat

Lyon Avignon Junat

 

 

Kärki 1: Saat kaikki rokotteet

Vaikka tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, on tärkeää varmistaa, että olet saanut kaikki rokotteet ennen kuin aloitat matkasi. Jotta voitaisiin selvittää, mitä laukausta sinun ennen lähtöä, Tarkista CDC: n verkkosivuilla terveystiedon. Varmista olet suojassa niin monta ehkäistävissä sairauksiin kuin mahdollista on avain pitää oman immuunijärjestelmän vahva.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

take Vaccines to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Kärki 2: Tuo puhdistuspyyhkeet

Pahimpia tautitapauksia on havaittu paikoissa ja kiinteät yhteydet, kuten karanteenissa Diamond Princess risteilyalus Japanissa, joka jää ankkuroitu aivan Tokion. Jos olet myös matkoilla joukossa monia muita matkustajia, kuten lentokoneessa, Muista pitää puhtaana. Tuo ja antibakteerisia pyyhkeitä ja puhdistaa alue, kun saavut. Tämä sisältää pyyhkimällä käsinojat, mukinpidikkeet, tarjotinpöydät, ja kaikki käyttämäsi alueet.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Kärki 3: Pidä kädet puhtaina Jos haluat matkustaa aikana turvallisesti -koronavirus Outbreak

Vaikka monet ihmiset yrittävät vältellä viruksen kautta kasvonaamiot, todellisuudessa, lääkärit ovat löytäneet ne eivät juurikaan mitään pitää sinut terveenä. Sen sijaan, käsien pesu usein on havaittu olevan tehokkaimpia pysyä terveenä. Jos olet matkalla jonnekin jossa et usein voi pestä kädet, tuo käsihuuhde sijaan ja käyttää sitä säännöllisesti.

Tässä samassa hengessä, pitää kädet pois kasvosi, ja päässä suustasi ja silmät. Nämä ovat korkeammat riskialueet voit saada infektion.

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

wash your hands if you want to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Kärki 4: Get Matkavakuutus

Jos olet yhdysvaltalaisen, runsaasti luottokortteja tarjoavat sisäänrakennetun matkavakuutus, mutta sinun täytyy tarkistaa kortin myöntäjään, onko uusi -koronavirus puhkeaminen on katettu. Kaikille muille, kuitenkin, sinun on ostettava matkavakuutus, jos vahvistettuja virustapauksia alkaa ilmaantua ja levitä matkustusmaassasi.

Tämä kärki ulottuu myös palauteta matkustaa, kuten junaliput, hotellit, ja matkat. Vaikka se voi maksaa enemmän etukäteen ja varaa, joustavuutta ottaa palauteta matkasuunnitelmat voi maksaa pois suuri peruutuksen sattuessa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Kärki 5: Pysy kaukana Ruuhkat!

Terveydenhuollon asiantuntijat ovat varoittaneet, että virus leviää yhteisössä yhteystiedot, eli sinun pitäisi pysyä poissa tungoksissa mahdollisimman paljon. Tämä minimoi altistumista sairaita. Tietysti, matkailukohteita eivät yleensä houkutella väkijoukkoja, mutta sinun pitäisi silti pystyä Vierailun aikana ruuhka-aikoina kun kävijät ovat alhaiset. Paikoissa kuten Pariisissa, tämä voi tarkoittaa vierailulla Louvre museossa avaaminen tai juuri ennen lähellä sijasta keskellä päivää, jolloin matkailuliikennettä huiput.

Tietysti, voi olla mahdotonta välttää väkijoukkoja täysin, erityisesti festivaalit. Vaikka suuri osa Eurooppaa on ennakoivasti peruutettu festivaaleilla kuten Italian Carnivale ja jopa Mobile World Congress-messuilla Espanjassa.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

soccer crowd

 

Kärki 6: Pitä huolta itsestäsi

Matkustaminen on hektinen, me kaikki tiedämme sen. kuitenkin, nopea go luonne matka ei tarkoita, että sinun täytyy juosta itsesi repaleinen. Se voi kuulostaa houkuttelevalta herätä päivän valjetessa ja pää ulos asti yli puolenyön, mutta on tärkeää varmistaa, että pidät huolta itsestäsi keskellä kaikki hauskaa. Miksi? Koska riittävä uni ja terveellinen ruokavalio tarkoittaa elimistö voi puolustautua sairauksia vastaan. Tämä on erityisen tärkeää niille, jotka ovat alttiimpia sairauksille, kuten vanhuksille tai joilla koostuu immuunijärjestelmä.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Matkailu aikana turvallisesti -koronavirus Outbreak – bottom Line

Vaikka on varmasti huolta niistä, jotka ovat varanneet matka tänä aikana, on olemassa keinoja voit matkustaa turvallisesti aikana -koronavirus puhkeaminen. The COVID-19 tarttuva, mutta monet maat eivät vielä vaikuta ja ovat edelleen turvallista matkustaa. Jos aiot jatkaa lomallesi, käyttää näitä vinkkejä pitää itsesi terveenä. Varmista nukut tarpeeksi ja syö hyvin, saat kaikki tarvittavat rokotteet, Puhdista alueet ympärilläsi desinfiointiaineella, ja pitää matkasuunnitelmat joustava. Osta matkavakuutus ja välttää tungosta alueilla mahdollisimman paljon, ja ennen kaikkea pitää tietää. Pidä itsesi todella varaudutaan Koronavirus tautitapausten pop up maasi.

München Zürich Junat

Berliini Zürich Junat

Basel Zürich Junat

Wien Zürich Junat

travel safely and use trains

 

Yksi parhaista tavoista matkustaa turvallisesti aikana coronavirus puhkeaminen tapahtuu junalla – Nauti ja turvallisuutta matkustaa junalla ja käyttö Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Miten matkustaa turvallisesti aikana -koronavirus Outbreak?” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-safely-coronavirus/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)