Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/04/2022)

ieu 10 atraksi mahiwal sakuliah dunya bakal kaget anjeun. Cinderella ngawangun-luhureun garéja, bukit dongeng, sasak gantung, sarta torowongan husus di Inggris – ngan ukur sababaraha anu luar biasa sareng rada aneh, atraksi nu kudu didatangan sakuliah dunya.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Atraksi mahiwal di sakuliah dunya: Balkon Juliet urang

Saeutik pisan jalma anu henteu terang yén carita Romeo sareng Juliette lumangsung di Verona. Sumawona, saeutik pisan jalma teu wawuh jeung pamandangan balkon romantis. Salah sahiji tempat wisata anu paling unik pikeun didatangan di Verona nyaéta balkon Juliet. Balkon mangrupa bagian tina hiji imah, where a Cappello family lived in the 13th century. Sanajan, balkon kawentar ieu ngan ditambahkeun kana imah di 20abad.

Salaku tambahan, balkon geus jadi salah sahiji obyek wisata nu kawentar di Éropa. Sedengkeun balkon teu boga peran nyata dina setting carita Romeo jeung Juliet, eta metot ratusan datang unggal taun. Nuju bogoh, patah hati, pemimpi jeung peminat Shakespeare, datang ninggalkeun catetan maranéhanana cinta, kahayang, sareng corétan dina témbok handapeun balkon Juliet.

Rimini ka Verona Kalayan Karéta

Roma ka Verona Kalayan Karéta

Florence ka Verona Kalayan Karéta

Venice ka Verona Kalayan Karéta

 

Unusual Attractions Worldwide: Juliet’s Balcony

 

2. Fairy Glen, Pulo Skye

Bentukna congcot, bukit héjo sutra, dikurilingan ku balong jeung curug, Fairy Glen mangrupikeun salah sahiji tempat anu teu biasa di Pulo Langit. Bari euweuh dipikawanoh asal ngaran unik, bentang Fairy Glen urang boga pesona husus.

Tempat anu pangsaéna pikeun pintonan Fairy Glen nyaéta ti Castle Owen. Tempat ieu sanés kastil anu leres, tapi rada formasi batu resembling puri ti kajauhan. Fairy Glen rada leutik; kituna, Hadé pisan mun éta ngagabungkeun jeung nganjang ka Kilt Rock, Old Man of Storr, jeung Fairy Pools.

 

Fairy Glen, Isle of Skye

 

3. Listrik Ladyland Amsterdam

Musieum seni fluoresensi munggaran di dunya, éta atraksi listrik Ladyland di Amsterdam mangrupa salah sahiji 10 atraksi mahiwal di Éropa. Sanaos anjeun henteu resep musium, musium fluoresensi ieu mangrupa pangalaman gede pikeun barudak boh déwasa. Salian koleksi luar biasa mineral fluoresensi, Ladyland nampilkeun karya seni fluoresensi anu luar biasa ti taun 1950-an. Sumawona, datang meunang kasempetan hargana pikeun ilubiung dina nyieun karya seni sorangan, dina katerangan warni.

atraksi endah ieu aya di jantung distrik Jordaan di Amsterdam, dimana a basement poék illuminates di lampu warni. Dingaranan album Jimmy Hendrix urang Electric Ladyland, atraksi tiis ieu sadayana ngeunaan seni psychedelic sarta musik 70an. Teu diragukeun, nu Electric Ladyland Museum di Amsterdam mangrupa salah sahiji obyek wisata paling seru di dunya.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

4. Torowongan Bude, Cornwell Inggris

Tingali sapertos torowongan plastik biasa di tempat parkir mobil supermarkét Cornwall, torowongan Bude cukup rongkah. atraksi mahiwal ieu salah sahiji luhur 10 atraksi di Inggris berkat rébuan lampu LED nyaangan di multicolor.

Lokasina di kota Bude tunduh, éta 70 m torowongan gaib lamun cahayana up. Wayah pangalusna pikeun datang nyaéta soré, pikeun pangalaman cahaya pamungkas. Sedengkeun Bude Torowongan kasampak polos di daytime, peuting jadi kaajaiban dunya, attracting datang ti sakuliah Britania. Garis handap, torowongan Bude bisa mangrupa fun eureun dina lalampahan anjeun sakuliah Éropa, dimana kaajaiban téknologi anu leres-leres nyéépkeun panon sareng haté boh ngora sareng sepuh.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

 

5. Atraksi mahiwal di sakuliah dunya: Spreepark Jérman

Berlin urang Taman kaulinan geus dipikawanoh kali hadé, utamana dina puncak na di 1969. Spreepark dipaké pikeun narik 1.5 juta datang, pikeun numpak na 40 cabins 45-méteran Ferris kabayang. Speerpark mangrupikeun atraksi wisata anu paling populér di Jerman Wétan dugi ka ngahijikeun deui 1991.

Dina puncakna, sémah bisa naek rollercoaster gélo, numpak cai Grand Canyon, sareng cangkir puteran raksasa. Bari taman leungit popularitasnya alatan cutbacks, jeung abandonment, Spreepark tetep tempat anu pikaresepeun pikeun didatangan di Berlin. Sumawona, taman hiburan ditinggalkeun geus jadi salah sahiji atraksi paling mahiwal di Éropa, diaksés tur kabuka pikeun datang panasaran.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Unusual Attraction In Germany: Spreepark

 

6. Kota Thames Cina

Teu jauh ti Shanghai, ti skyscrapers jeung candi kuna, anjeun bakal mendakan pesona arsitéktur anu sanés dina gambar kota Inggris. Jalan-jalan tanggul, hiji garéja, alun-alun kota abad pertengahan, jeung tanda ngabagéakeun anjeun ka Thames Town.

Thames Town éta bagian tina rencana badag pikeun nyieun suburbs internasional, tapi rencana teu pernah datang ka realisasi a. janten, kiwari datang ka Shanghai bisa admire sababaraha skyscrapers paling spektakuler di dunya jeung mampir ka ngumbara di sabudeureun sapotong leutik London di Cina.

 

Thames Town In China

 

7. Caminito Del Rey Malaga

Ditunda 100 méter ngalawan tembok jurang, Caminito del Rey mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling endah di Spanyol. 2.9 km sasak, 4.8 jalur akses km, éta 7.7 km panjang Camino dipaké pikeun jadi jalur layanan ka bendungan. Sanajan, Kiwari éta salah sahiji tempat wisata paling seru di Malaga.

Salah sahiji alesan Caminito narik seueur wisatawan nyaéta lokasina. Atur sapanjang Los Gaitanes jurang, a Canyon luar biasa tina kapur jeung dolomit. kituna, sanajan sasak heureut jeung gantung, atraksi mahiwal Caminito del Rey mangrupa salah sahiji tempat kudu-tingali di Andalucia, utamana pikeun pencinta adrenaline.

 

Caminito Del Rey Malaga Hiking

 

8. The Giant Kaca Selop Garéja Taiwan

Dibuka di 2016, the high heel glass kawinan church holds the Guinness record for the world’s largest high heel shoe-shaped structure. Selop kaca raksasa mangrupikeun tempat kawinan anu kasohor tapi henteu ngagaduhan fungsi agama anu saleresna. Sanajan, sababaraha bisa nyebutkeun keuneung tinggi kaca buta Sigana mah sapatu Cinderella urang.

Garéja keuneung tinggi di Taiwan nyaéta 17.76 méter dina jangkungna sarta diwangun ku leuwih ti 300 kaca warna biru, ninggalkeun éfék breathtaking on beholders na. Obyek anu teu biasa ieu ayana di Ocean View Park di Budai Township di Taiwan.

 

The Giant Glass Slipper Church In Taiwan

 

9. Atraksi mahiwal di sakuliah dunya: Patempuran Oranyeu Italia

Karnaval Ivrea lumangsung 3 poé saméméh Fat Salasa. libur unik ieu brings jalma ka husus “perang” jalan di Ivrea, silih alungkeun jeruk. Sanajan disada kawas gelut dahareun senang, perang jeruk bisa meunang rada telenges, sarta loba pamilon ninggalkeun bruised sarta menyakiti.

Daya tarik telenges diciptakeun salaku hasil tina acara anu langkung telenges. Disebutkeun yén sakali hiji awéwé ngora dipancung ku marquise jahat. Bari teu jelas lamun aya bebeneran naon carita ieu, mangkaning ratusan jalma hadir karnaval jeruk unggal taun. kituna, ngajadikeun eta salah sahiji atraksi paling mahiwal di Italia.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Pisa ka Roma Kalayan Karéta

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

Tés

 

An Unusual Attraction In Italy The Battle of Orange

 

10. Tibalik Down House Fengjing Kota Kuno

Objek wisata anu teu biasa ieu mangrupikeun tetempoan unik di kota kuno Fengjing. Kota heubeul kawentar di Cina dipikawanoh pikeun terusan na, sarta saprak 2014 eta dipikawanoh pikeun jadi imah ka imah Upsidedown. Nalika lebet ka bumi, sémah tiasa mendakan jati sareng barang-barang rumah tangga, sarupa jeung imah tibalik di Polandia.

Pas asup ka imah, anjeun bakal manggihan sagalana tibalik ka handap, jadi teu ngan dina exterior. Bari aya nanaon do di atraksi ieu, hiji teu bisa captivated na intrigued ku desain arsitéktur mahiwal ieu.

 

Upside Down House Fengjing Ancient Town

 

Kami di Simpen A Train bakal gumbira pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan kana ieu 10 atraksi mahiwal sakuliah dunya.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Obyek Anu Teu Biasa di Dunya" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Funusual-attractions-worldwide%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)