Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/11/2021)

Ngajungjung ka langit, nyaéta 10 skyscrapers paling geulis di sakuliah dunya mangrupakeun masterpieces arsiték pangalusna di dunya. Ngagabungkeun elemen futuristik, fitur sustainable tur héjo, ieu 10 wangunan geulis oge sababaraha Landmark paling dilongok di sakuliah dunya.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Paling Geulis Skyscrapers Dunya: The Shard

306 jangkungna méter, munara Shard teh jangkung paling recognizable di London. jeung platform nempoan pangalusna di London, anjeun tiasa ningali skyline kota geulis ti rooftop nu jangkung urang. Platform nempoan nyaéta 244 méter sarta nawarkeun pintonan ampir sakabéh jalan ka unggal sudut London.

Dibuka di 2003, nu Shard metot sémah ti sakuliah dunya. Biasana kusabab desain arsitéktur anu unik nangtung diantara sadaya pencakar langit anu hébat di dunya. Desain Shard diwangun ku potongan kaca sarta dirancang salaku beling kaca, nyaéta 11,000 panels kaca dina konstruksi Shard urang. janten, lamun di London eta patut didatangan, bareng jeung hiji dinner Panonpoé Tilelep endah di réstoran Shard on floors 31-33, pangluhurna di Inggris.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

The Shard is one of the most Beautiful Skyscrapers Worldwide

 

2. Paling Geulis Skyscrapers Dunya: Évolusi Tower Moscow

246 jangkungna méter, The spiraling Évolusi Tower di Moscow mangrupakeun salah sahiji skyscrapers paling narik di dunya. The jangkung geulis ngadominasi distrik bisnis Moscow di Kota Moscow sarta overlooks Walungan Moscow. Kalayan stasion metro, mall balanja, kantor-kantor, jeung wewengkon héjo, éta Evolution Tower mangrupikeun atraksi wisata, salah sahiji Towers dina Moscow , United States.

Struktur arsitékturna matak pikaheraneun sareng pikasieuneun, ngajadikeun Évolusi salah sahiji tempat paling endah pikeun didatangan di Rusia. janten, Teu aya anu kedah disebatkeun yén gedung pencakar langit Rusia ngagaduhan seueur poto perjalanan di sakumna dunya sareng mangrupikeun sumber tiruan pikeun arsiték sareng insinyur di dunya..

Wina ka Budapest Kalayan Karéta

Iraha ka Budapest Kalayan Karéta

Munich ka Budapest Kalayan Karéta

Graz ka Budapest Kalayan Karéta

 

A Beautiful Skyscraper In Moscow from the bottom up - The Evolution Tower

 

3. Paling Geulis Skyscrapers Dunya: Gedong Nagara Kakaisaran

Gedong kantor anu paling kasohor di dunya, Gedong Nagara Kakaisaran saprak 1931. The luar biasa New York scraper diwangun dina 1920s dina lomba ngawangun skyscrapers pangluhurna di dunya. The Empire State Building meunang balapan nalika arsiték Raskob jeung Smith mendesain hiji jangkung epik nu ngadominasi skyline Manhattan di 381 méter.

The Empire State Building mangrupikeun salah sahiji landmark anu kedah ditingali di New York. Ti lanté 38, Anjeun tiasa ngabagéakeun sunrise sareng kota anu teu pernah bobo. Kalawan pintonan Central Park, Kalima Avenue ka Times Square, pintonan ti Empire State Building teu hilap.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

A Beautiful Skyscraper In New York The Old Empire State Building

 

4. munara Shanghai

The jangkung jangkung kadua di dunya, Shanghai Tower ngahontal 632 méter. Ngadominasi skyline Shanghai anu narik ati, Shanghai Tower boga platform nempoan pangluhurna di dunya nawarkeun pintonan Shanghai sapanjang taun.

Fitur unik tambahan kalebet fasad kaca, kalawan luhur swirling, sarta salah sahiji fitur paling narik teh spasi interior héjo. Salian desain héjo, munara dirancang salaku kota dina sorangan, hotél, spasi ritel, kantor-kantor, jeung spasi pangunjung pikeun umum. Shanghai Tower henteu ngan salah sahiji 10 skyscrapers paling geulis di sakuliah dunya, tapi ogé panggedena, kalawan kamampuhan pikeun nampung 16,000 jelema.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

foggy night & Shanghai Tower

 

5. Bank Cina Tower Hongkong

Ngadominasi skyline Hongkong, wangunan Bank of Cina mangrupakeun salah sahiji skyscrapers paling luar biasa di Cina. di 367 méter, Bank of China Tower mangrupikeun salah sahiji gedung pencakar langit pangluhurna di dunya sareng wangunan anu paling kasohor di tengah Hong Kong.. Kalayan ujung anu seukeut sareng desain segitiga dina bagian luar, Bank of China bakal ngajaga anjeun ngawaskeun sababaraha jam dina tungtung.

Bari paling datang ka Hongkong manggihan jangkung ieu unik, aya sababaraha nu teu impressed. Alesanana nyaéta fitur pisan anu ngabédakeun BOC sareng anu sanés wangunan geulis di Cina. Sisi seukeut sareng X, mangrupakeun simbol négatip dina Feng Shui. Sanajan, kamungkinan goréng négatif teu eureun travelers ti admiring kaéndahan arsitéktur ieu unggal poe.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Bank of China Tower in Hong Kong

 

6. Marina Bay Sands Singapura

Salah sahiji 10 skyscrapers paling geulis di dunya, mangrupa Resort. The Marina Sands nyanghareup Marina Bay, kalawan réstoran, kasino a, hiji téater, dina tilu munara, disambungkeun ku SkyPark panjang 340-méteran. Salaku tambahan, kompleks paling endah boga kolam renang takterhingga pangluhurna di dunya.

Arsiték Moshe Safdie ngajelaskeun yén desain gedung pencakar langit diideuan ku dek kartu.. Aya pintonan endah pisan Singapura ti kolam renang infinity, di lantai 57. Salaku tambahan, anjeun tiasa admire nu endah pisan Marina Bay Sands jangkung ti Kebon ku The Bay, tempat anca sejen nganjang di Singapura.

Milan ka Napoli Kalayan Karéta

Florence ka Naples Kalayan Karéta

Venice ka Naples Kalayan Karéta

Pisa ka Naples Kalayan Karéta

 

The Green gardens at Marina Bay Sands Singapore

 

7. Paling Geulis Skyscrapers Dunya: Tokyo Skytree

jeung 2 dek observasi, nu jangkung Tokyo Skytree mangrupa salah sahiji luhur lima jangkung jangkung di dunya. di 634 méter, Anjeun bisa meunangkeun kopi di cafe pangluhurna di dunya, kalawan pintonan endah Tokyo. Skytree diwangun pikeun janten menara televisi sareng siaran sareng teras janten landmark anu paling penting di Tokyo..

Salian ti dek observasi, jeung cafe, Anjeun tiasa didatangan hiji akuarium jeung planetarium dina dasarna. Decks observasi nawarkeun 360 derajat pintonan kota paling futuristik jeung thrilling di Jepang, jeung Asia. Handap garis, siap-siap nyéépkeun sadinten sapinuhna pikeun muji pandangan sareng nganjang ka seueur fasilitas anu luar biasa di gedung pencakar langit Skytree Tokyo..

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Venice ka Roma Kalayan Train

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

Skytree is A Beautiful Skyscrapers In Tokyo

 

8. Canton Tower Guangzhou

Cina mangrupakeun campuran matak modern jeung kuna, dimana candi salamet gigireun skyscrapers nu naek kana awan. salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Cina nyaeta Guangzhou jeung Menara Kanton astronomi. Dina epik 604 jangkungna méter, Canton Tower katingali ti mana waé di Guangzhou.

Salah sahiji hal anu pangsaéna pikeun dilakukeun di Menara Canton nyaéta naék trem di puncak. janten, lamun teu boga sieun jangkung, datang peuting, when the tower is illuminated with bright rainbow colors. From tram combo to a viewing deck ticket, ngadatangan Canton Tower mangrupa pangalaman beredar sarta leuwih ti ngan nangtung dina dasar rahang-turun.

Dianteur ka Zurich Kalayan Karéta

Lucerne ka Zurich Kalayan Karéta

Bern ka Zurich Kalayan Karéta

Jenéwa ka Zurich Kalayan Karéta

 

Canton Tower Guangzhou

 

9. Gedong Internasional Liebian

Curug jieunan manusa panggedéna nyaéta ciri anu megah tina pencakar langit anu paling narik ati di dunya. The Liebian International pencakar langit nyaeta 121 jangkungna méter kalawan curug leuwih facades na. Curug anu pangjangkungna nyayogikeun opat pompa sareng curah hujan di dasarna. Anjeun tiasa ningali wangunan luar biasa ieu dina lalampahan anjeun ka Cina, khususna ka Guiyang, di Cina Kulon Kidul.

The pencakar langit Liebian bisa jadi teu jangkung di dunya, tapi éta pasti salah sahiji luhur 5 skyscrapers paling geulis di dunya.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

 

10. Paling Geulis Skyscrapers Dunya: Agbar Tower Barcelona

Torre Glories mangrupikeun gedung pencakar langit anu luar biasa diantara seueur landmark anu indah di Barcelona. The 38-carita 144 méter skyscraper mangrupa kreasi arsitek Perancis. The jangkung geulis boga bentuk geyser rising kana langit jeung dirancang sanggeus gunung Montserrat. Méré katingal ngadeukeutan anjeun bakal aya bewara yén sakabéh adul dijieunna tina kaca.

Sanajan, fitur paling keuna Menara Agbar nyaéta katerangan warni. The jangkung Spanyol boga 4,500 alat-alat LED. Alat LED ieu mintonkeun gambar jeung bisa ngahasilkeun 16 juta kelir. Sumawona, mun anjeun ngurilingan Agbar Tower anjeun bakal aya bewara rujukan ka Landmark endah sejen, Kulawarga Sagrada Gaudi. janten, iraha waé anjeun badé nganjang ka gedung pencakar langit anu éndah ieu, janten siap admire eta sapopoe.

Rimini ka Florence Kalayan Karéta

Roma ka Florence Sareng Karéta

Pisa ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Florence Kalayan Train

 

The lighted Agbar Tower Barcelona

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang pikeun mantuan Anjeun rencanana lalampahan ka 10 skyscrapers paling geulis di sakuliah dunya ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Pencakar Langit Paling Éndah di Dunya" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fmost-beautiful-skyscrapers-worldwide%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)