Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/08/2021)

Fasad warna caang, éta jantung kota utama di Éropa, sareng bumi pikeun landmark anu paling berkesan di dunya, ieu 10 kotak anu endah pisan narik wisatawan ti sagala penjuru dunya. Jalan-jalan anu paling éndah di Paris, London, Moskow, sareng Munich bakal ngantunkeun anjeun ka alun-alun kota lami anu spektakuler ieu.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Old Town Square Prague

Rococo, Baroque, campuran arsitéktur gothic, sareng trotoar batu nyiptakeun kotak anu paling endah di Éropa. Alun-alun Kota Tua di Prague, mendominasi daptar kuadrat paling penting sareng kuno di Éropa, ti saprak abad ka-12.

Nalika anjeun nangtung di tengah alun anjeun bakal kagum ku kaindahan, monumen, sareng tengara di sakurilingna. Masing-masing situs anu endah bakal nyaritakeun anjeun carita ti Prague sajarah euyeub. Alun-alun mangrupikeun salah sahiji tempat pang indahna di Iraha sareng anjeun tiasa sacara gampang bakalan sadidinten ka alun-alun nyalira: ngadatangan Garéja Lady Kami sateuacan Tyn, Garéja Saint Nicholas, Istana Kinsky, sarta beuki.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Prague's Old Town Square

 

2. Endah Anu Luar Biasa Di Bélgia: Grand Place Brussel

The Gothic Hotel de Ville, balé kota, sareng menara loncengna ngadominasi pandangan kaéndahan Grand Place di Brussel. Wangunan ieu aturan unggal gambar sareng kartu pos, sasarengan sareng Raja Raja, Dalem Raja.

kituna, Grand Place mangrupikeun conto anu endah tina kabeungharan kota, kaagungan, sareng kamegahan mangabad-abad. Alun-alun anu endah ieu dilestarikan, sarta UNESCO situs warisan dunya ti mimiti 1998. kituna, éta pusat pikeun seueur festival di Brussel sapanjang taun: festival karpét kembang anu kawéntar dina bulan Agustus, tangkal Natal, sareng konser.

Luksemburg ka Brussel Kalayan Karéta

Antwerp ka Brussel Kalayan Karéta

Amsterdam ka Brussel Sareng Karéta

Paris ka Brussel Sareng Karéta

 

Grand Place Brussels is a beauty

 

3. Piazza San Marco, Venice

Titik panghandapna di Venice, hiji-hijina Piazza di Venice, alun-alun San Marco anu éndah nyaéta anu mimiti dibanjiran nalika aya Acqua alta. kituna, upami anjeun teu acan nganjang ka alun-alun anu luar biasa ieu di Itali - buru-buru sareng pangsaéna dina usum usum panas.

Alun-alun San Marco bentukna segi opat, kalayan kafe dina sadaya sisi, sareng ratusan wisatawan anu nyandak gambar sareng selfie sareng St.. Basilika Tandaan urang, Istana Dodge, Campanile, sareng Museo Correr di tukang. Lantai diaspal, ornamén basilika, atanapi sababaraha fitur anu paling indah, teu kakantun ukuran alun-alun. Nalika éta ngajentul di beurang, suasana sareng cahaya nalika surup ngajantenkeun alun-alun San Marco langkung saé.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Piazza San Marco In Venice

 

4. Endah Anu Luar Biasa di Rusia: Alun-alun Beureum Moskow

Di Rusia "Alun-alun Beureum" ditarjamahkeun jadi "Alun-Alun Éndah" janten teu heran yén alun-alun pangageungna di Moskow, ogé alun-alun anu paling éndah. Alun-alun Beureum ukuranana pikaheraneun, sareng anjeun bakal ningali yén tengara anu kasohor bahkan langkung ageung ukuranana sareng kaéndahanana.

The dicét kembang St.. Katedral Basil urang, gedong Kremlin batu beureum, Museum Sejarah Negara, sadayana ngajantenkeun alun-alun Beureum sapertos gambar anu dicandak tina dongéng barudak baheula. Kelirna, sareng fasad, anu matak panasaran, komo deui latar salju salju dina usum salju.

 

The Red Square In Moscow Russia

 

5. Tempat de la Concorde, Paris

Kuadrat pangbadagna di Paris mangrupikeun salah sahiji 10 kuadrat endah pisan di Éropa. Place de la Concorde mangrupikeun titik pambuka pikeun jalan-jalan sapanjang Champs-Elysees, sareng bumi kana obelisk emas anu nyanghareup ka kota. Salaku tambahan, di alun-alun La Concorde anjeun tiasa ngagungkeun 3 tina cai mancur éndah di Éropa, siga cai mancur sagara.

Kuadrat Concorde parantos seueur namina salami mangabad-abad, ti Tempat Luis XV dugi ka Place de la Revolution, dimana Marie Antoinette sareng Louis XVI ditetepkeun. Di 1839 arsiték Louis Phillipe I nampi padamelan pikeun malikeun alun-alun, janten janten tempat kaindahan tibatan politik. kituna, dinten ieu anjeun bakal ningali dua cai mancur paling indah, Fontaine des Mers sareng Fountaine de Fleurs.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Fountain in Place De La Concorde, Paris

 

6. Trafalgar Square London

Lokasina di Kota Westminster, sateuacan Galeri Nasional, Trafalgar Square mangrupikeun alun-alun anu paling indah di London. Kolom Nelson mangrupikeun monumen terkenal di alun-alun, patung anu ngagambarkeun perang Trafalgar di 1805. Salian ti patung singa, sareng cai mancur anu endah.

Trafalgar Square narik jutaan wisatawan unggal taun sareng mangrupikeun tempat utama pikeun konser, kajadian budaya, sareng tempat nongkrong pikeun London.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

 

7. Marienplatz Alun-alun Munich

Sadaya jalan anu saé ngarah ka jantung Munich, Alun-alun Marienplatz. ti mimiti 1158, alun-alun anu saé ieu parantos janten tempat dimana anjeun tiasa nikmati unggal acara utama di Munich sareng arsitéktur stunning. Dimimitian tina patung emas papayung Bavarian, Parawan Marie, sareng henteu mopohokeun Aula Anyar sareng Baheula anu niupkeun akal.

Dua balai ngalambangkeun alun-alun salaku titik dimana sajarah anyar sareng kuno, kabudayaan, sareng kahirupan hirup. Nalika anjeun ngalangkungan Marienplatz anu luar biasa, anjeun kagum-kagum ku kamuliaan sareng kageulisan karya agung Bayern.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

Above view on Marienplatz Square In Munich

 

8. Piazza Navona Roma

Stadion Domitian anu sakali, Piazza Navona mangrupikeun alun-alun anu paling éndah di Roma. Di tengah, anjeun bakal mendakan cai mancur anu endah, kalayan patung Bernini, sareng gelut gladiator pentas. Aya tilu cai mancur sapanjang Piazza: cai mancur Opat Walungan, Fontana del Moro sareng Fontana del Nettuno.

Sanajan, nami alun-alun Itali, Navona, ditarjamahkeun salaku "kapal badag" saprak éta banjir di jaman baheula. Alun-alun éta kantos janten tempat perang tempur laut. Dinten, Bernini's Fontana di Quattro Fiumi narik wisatawan unggal dinten pikeun gambar sareng cai mancur anu saé. Cai mancur mangrupikeun gambaran titik pertemuan opat walungan: Gangga, Nil, Délta, sareng Rio de la Plata. Garéja Saint Agnes anu gering mangrupikeun landmark anu sanés anu bakal ngareureuwas anjeun nalika nganjang ka Piazza Navona. Cai mancur Bernini urang Opat Walungan aya di payuneun gareja.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Venice ka Roma Kalayan Train

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

Piazza Navona, Rome, Italy

 

9. Istana Square St.. Petersburg

Ageung pisan, luas, sareng sareng pandangan istana usum salju, Istana Square di St.. Petersburg mangrupikeun salah sahiji kotak anu endah pisan di Éropa. Sedengkeun anjeun tiasa didatangan seueur istana di Éropa, istana usum salju ieu luar biasa dina kaéndahan berkat kelir caang tina fasad na.

Wangunan anu kasohor ngagaduhan 1500 kamar, nempatan 9 hektar, janten sesah kantun, sareng kagumkeun sadayana. Padepokan, gedong staf umum, sareng kolom Alexander mangrupikeun simbol tina kajadian nasional sareng sajarah anu dicandak 8 taun ngawangun. Wangunan munggaran janten bumi kaisar Rusia, tapi dinten ieu mangrupikeun alun-alun umum utama di St.. Petersburg.

 

A horse and carriage in Palace Square St. Petersburg

 

1O. Kotak-kotak Luar Biasa Luar Biasa di Éropa: Piazza del Duomo, Florence

Fasad marmer dina warna-warni, Katedral Santa di Maria del Fiore ngadominasi Piazza del Duomo. Duomo mendominasi cakrawala Florence sareng pusat kota lami, sareng arsitektur anu megah bakal ngagumkeun anjeun tina paningal munggaran. Nangtung caket nyaéta Baptistery of St.. John, sareng menara bel Giotto aya di tengah kotak anu paling endah di Éropa.

janten, hal utama anu ngajantenkeun Piazza Italia ieu salah sahiji anu anca di dunya, nyaéta arsitektur. Alun-alun dikurilingan ku kafe sareng gedong megah. Kalayan réa patempatan pikeun diuk sareng ngagumkeun pandangan salah sahiji kota anu paling indah di Italia, ti unggal juru.

Rimini ka Florence Kalayan Karéta

Roma ka Florence Sareng Karéta

Pisa ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Florence Kalayan Train

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun salah sahiji 10 kuadrat endah pisan di Éropa. Anjeun tiasa sacara gampil ngarambat ku karéta ka salah sahiji kota ieu di Éropa, ti seueurna upami henteu sadayana stasiun karéta di Éropa.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Kotak Luar Biasa Luar Biasa Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fstunning-squares-europe%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)