Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 29/04/2022)

Disse 10 usædvanlige attraktioner verden over vil forbløffe dig. Askepot formet højhælet kirke, fe bakker, hængebroer, og en særlig tunnel i England – er kun nogle få af de ekstraordinære og lidt underlige, attraktioner du bør besøge rundt om i verden.

 

1. Usædvanlige attraktioner i hele verden: Julies balkon

Der er meget få mennesker, der ikke ved, at historien om Romeo og Juliette fandt sted i Verona. i øvrigt, meget få mennesker er ikke bekendt med den romantiske altanscene. En af de mest unikke attraktioner at besøge i Verona er Julies balkon. Altanen er en del af et hus, hvor en Cappello-familie boede i det 13. århundrede. Imidlertid, den berømte altan blev kun tilføjet huset i 20århundrede.

Desuden, balkonen er blevet en af ​​de mest berømte attraktioner i Europa. Mens altanen ikke havde nogen reel rolle i rammen om Romeo og Julies historie, det tiltrækker hundredvis af besøgende hvert år. Forelsket, hjerteknust, drømmere og Shakespeare-entusiaster, kommer til at forlade deres noter af kærlighed, ønsker, og graffiti på væggen under Julies altan.

Rimini til Verona med et tog

Rom til Verona med et tog

Firenze til Verona med et tog

Venedig til Verona med et tog

 

Unusual Attractions Worldwide: Juliet’s Balcony

 

2. Fairy Glen, Isle of Skye

Kegleformet, silkegrønne bakker, omgivet af damme og vandfald, Fairy Glen er et af de mest usædvanlige steder at besøge på Isle of Sky. Mens der ikke er nogen kendt oprindelse til det unikke navn, Fairy Glens landskab har en særlig charme.

Det bedste sted for en fantastisk udsigt over Fairy Glen er fra Castle Owen. Dette sted er ikke et egentligt slot, men snarere en klippeformation, der på afstand ligner et slot. Fairy Glen er ret lille; derfor, det er bedst at kombinere det med et besøg på Kilt Rock, Old Mand af Storr, og Fairy Pools.

 

Fairy Glen, Isle of Skye

 

3. Electric Ladyland Amsterdam

Det første fluorescerende kunstmuseum i verden, det elektrisk Ladyland-attraktion i Amsterdam er en af ​​de 10 usædvanlige attraktioner i Europa. Også selvom du ikke er fan af museer, dette fluorescerende museum er en fantastisk oplevelse for børn og voksne. Ud over en bemærkelsesværdig samling af fluorescerende mineraler, Ladyland præsenterer fantastiske fluorescerende kunstværker fra 1950'erne. i øvrigt, besøgende får en uvurderlig chance for at deltage i at skabe deres eget kunstværk, i farverig belysning.

Denne fantastiske attraktion ligger i hjertet af Jordaan-distriktet i Amsterdam, hvor en mørk kælder lyser op i farverige lys. Opkaldt efter Jimmy Hendrix’ album Electric Ladyland, denne seje attraktion handler om psykedelisk kunst og 70'er musik. Utvivlsomt, Electric Ladyland Museum i Amsterdam er en af ​​de mest spændende attraktioner i verden.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

4. Bude-tunnelen, Cornwell England

Ligner en almindelig plastiktunnel på en parkeringsplads i et supermarked i Cornwall, Bude-tunnelen er ganske ekstraordinær. Denne usædvanlige attraktion er en af ​​toppen 10 attraktioner i England takket være de tusindvis af LED-lys, der lyser op i flerfarvet.

Beliggende i den søvnige Bude by, det 70 m tunnel er magisk, når den lyser op. Det bedste tidspunkt at komme er om aftenen, for oplevelsen af ​​det ultimative lys. Mens Bude Tunnel ser almindelig ud i dagtimerne, om natten bliver det et verdensvidunder, tiltrækker besøgende fra hele Storbritannien. Bundlinie, Bude-tunnelen kan være en sjovt stop på din rejse gennem Europa, hvor et sandt vidunder af teknologi lyser øjne og hjerter op hos både unge og gamle.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

 

5. Usædvanlige attraktioner i hele verden: Spreepark Tyskland

Berlins forlystelsespark har kendt bedre tider, især på sit højeste i 1969. Spreepark plejede at tiltrække 1.5 millioner besøgende, at ride på den 40 kahytter 45-meter pariserhjul. Speerpark var den mest populære attraktion i Østtyskland indtil genforeningen i 1991.

På sit højeste, besøgende kunne køre i en skør rutsjebane, Grand Canyon vandtur, og kæmpe roterende kopper. Mens parken mistede sin popularitet på grund af nedskæringer, og opgivelse, Spreepark forblev et sjovt sted at besøge i Berlin. i øvrigt, den forladte forlystelsespark er blevet en af ​​de mest usædvanlige attraktioner i Europa, tilgængelig og åben for nysgerrige besøgende.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Unusual Attraction In Germany: Spreepark

 

6. Thames Town Kina

Ikke langt fra Shanghai, fra skyskraberne og gamle templer, du vil finde en anden arkitektonisk charme i billedet af en engelsk by. Brostensbelagte gader, en kirke, middelalderbyens torv, og et skilt, der byder dig velkommen til Thames Town.

Thames Town var en del af en stor plan om at skabe internationale forstæder, men planen blev aldrig til virkelighed. Så, i dag kan besøgende i Shanghai beundre nogle af dem de mest spektakulære skyskrabere i verden og kom forbi for at vandre rundt i et lille stykke London i Kina.

 

Thames Town In China

 

7. Caminito Del Rey Malaga

Suspenderet 100 meter mod murene i en kløft, Caminito del Rey er et af Spaniens mest fantastiske steder at besøge. 2.9 km gangbro, 4.8 km adgangssti, det 7.7 km lang Camino plejede at være en servicesti til en dæmning. Imidlertid, i dag er det en af ​​de mest spændende turistattraktioner i Malaga.

En af grundene til, at Caminito tiltrækker mange rejsende, er dens beliggenhed. Beliggende langs Los Gaitanes Gorge, en bemærkelsesværdig canyon af kalksten og dolomit. Derfor, trods de smalle og hængende broer, den usædvanlige attraktion Caminito del Rey er et af de steder, der skal ses i Andalusien, især for adrenalinelskere.

 

Caminito Del Rey Malaga Hiking

 

8. Giant Glass Slipper Church Taiwan

Åbnet i 2016, det højhælede glas bryllup kirken har Guinness rekord for verdens største højhælede skoformede struktur. Den gigantiske glastøffel er et berømt bryllupssted, men har ingen egentlig religiøs funktion. Imidlertid, nogle vil måske sige, at den gigantiske højhælede glas ligner Askepots sko.

Den højhælede kirke i Taiwan er 17.76 meter i højden og er sammensat af mere end 300 tonet blåt glas, efterlader en betagende effekt på sine tilskuere. Denne usædvanlige attraktion er placeret i Ocean View Park i Budai township i Taiwan.

 

The Giant Glass Slipper Church In Taiwan

 

9. Usædvanlige attraktioner i hele verden: Slaget ved Orange Italien

Karnevallet i Ivrea finder sted 3 dage før fedttirsdag. Denne unikke ferie bringer folk til det særlige “krig” gaderne i Ivrea, kaster appelsiner efter hinanden. På trods af at det lyder som en sjov madkamp, slaget ved orange kan blive ret voldsomt, og mange deltagere går forslået og såret.

Den voldsomme tiltrækning blev skabt som følge af en mere voldelig begivenhed. Det siges, at en ung dame engang blev halshugget af en ond markis. Selvom det ikke er klart, om der er nogen sandhed i denne historie, ikke desto mindre deltager hundredvis af mennesker hvert år i det orange karneval. Dermed, gør det til en af ​​de mest usædvanlige attraktioner i Italien.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Pisa til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

Prøve

 

An Unusual Attraction In Italy The Battle of Orange

 

10. Upside Down House Fengjing Ancient Town

Denne usædvanlige attraktion er et unikt syn i den antikke by Fengjing. Den berømte gamle by i Kina er kendt for sine kanaler, og siden 2014 det er kendt for at være hjemstedet til Upsidedown-huset. Når de kommer ind i huset, kan besøgende finde møbler og husholdningsartikler, ligner det opadrettede hus i Polen.

Ved indtræden i huset, du finder alt på hovedet, så det er ikke kun på ydersiden. Mens der ikke er noget at gøre i denne attraktion, man kan ikke blive betaget og fascineret af dette usædvanlige arkitektoniske design.

 

Upside Down House Fengjing Ancient Town

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til disse 10 usædvanlige attraktioner rundt om i verden.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 usædvanlige attraktioner i hele verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Funusual-attractions-worldwide%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)