Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 26/03/2020)

Venedig är en av de mest inspirerande och magiska städer i Italien och är lätt att nå med tåg. Genom att besöka Venedig under påsken högtider, du kan njuta av trevliga vårväder. Detta gör att du kan tillbringa hela dagen utomhus. Res till den historiska stadskärnan på vattnet, ta i slagna naturen eller prov på utsökt mat Venedig för den perfekta påsk paus. Här är hur man får till Venedig med tåg till påsk.

 

Venedig med tåg till påsk är möjlig från någon italiensk stad

Venedig är omgiven av vatten men det är väl anslutet till fastlandet och resten av världen tack vare dess effektiva järnvägar. Under årens lopp Venedig under påskhelgen har blivit mer och mer populärt, och flygbolagen ökar ofta sina priser på grund av denna efterfrågan. i alla fall, tågen går regelbundet till Venedig, så resenärer kan ta ett lågprisflyg till Milano eller Treviso och därifrån, ta tåget till Venedig.

Milan till Venedig Tåg

Florens till Venedig Tåg

Bologna till Venedig Tåg

Treviso till Venedig Tåg

 

hur man får till Venedig med tåg till påsk

Venezia Santa Lucia järnvägsstation

Det är mycket lätt att komma till Venedig under påsken paus med tåg. Den huvudsakliga tågstation, Venezia Santa Lucia ger dig tillgång till alla delar av stadens centrum till fots eller med vattenbuss. Denna centralstationen förbinder staden med många länder och andra italienska städer.

Neapel till Venedig Tåg

Rimini till Venedig Tåg

Salerno till Venedig Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

Venedig Mestre

Ett annat bra alternativ är att ta tåget till Venezia-Mestre station. Detta är den första järnvägsstationen som du ser framför dig passera genom bron som sträcker sig över den vackra lagunen. Venezia-Mestre-stationen är tillgänglig från alla närmaste städer med tåg.

Vicenza till Venedig Tåg

Ferrara till Venedig Tåg

Modena till Venedig Tåg

Bergamo till Venedig Tåg

 

 

Boka tidigt – Venedig med tåg till påsk

evenemang och firandet äger rum under påskhelgen i Venedig. Det är viktigt att planera och boka din tåg i förväg.

Genua till Venedig Tåg

Siena till Venedig Tåg

Pisa till Venedig Tåg

Arezzo till Venedig Tåg

 

 

Kolla in våra senaste erbjudanden på vår Facebook och Twitter konton och börja dina förberedelser för påskhelgen i Venedig.

 

Har varit du firat påsk i Venedig innan? Berätta för oss om din upplevelse genom att tweeta oss på @SaveATrain! och Besök oss på nätet för att kolla in alla våra exklusiva priser och börja planera ditt nästa äventyr!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)