Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 19/08/2022)

Ung, äventyrlig, med en uppskattning för kultur, och mycket oberoende, generation Z har stora resplaner för 2022. Dessa unga resenärer föredrar ensamresor framför att resa med vänner och uppskattar fantastisk kultur på prisvärda destinationer snarare än lyxresorter. Således, dessa 10 Gen Z resmål kommer att finnas med i varje reseberättelse på sociala medier.

1. Gen Z resmål: Etna på Sicilien

Europas högsta vulkan är ett spännande resmål, speciellt för den extremt älskande Gen Z Etna är en aktiv vulkan i Catania, en underbar off-the-beaten-track stad på den italienska ön. Den bästa tiden att vandra på Etna på Sicilien är under axelsäsongen, Maj till mitten av september.

Utflykter för bergsklättring, och vandring upp till utsikten över den imponerande kratern på sommaren är ett par aktivitetsidéer. Således satte Gen Z-resenärer Mount Etna högt upp på sina 2022 reselista.

 

2. Gen Z resmål: london

Erbjuder fantastiska aktiviteter och platser att besöka för Ensamresenärer resenärer~~POS=HEADCOMP, London rankas högt i 10 Gen Z resmål. En av de mest besökta städerna i Europa, London har en fantastisk atmosfär. dessutom, kvarterets pub ligger precis runt hörnet för att bekanta dig med lokalbefolkningen och trendiga butiker tvärs över gatan. Det är inte förvånande att London är älskad av alla som besöker.

Dessutom, den lokala puben kan också vara ett fantastiskt ställe för de ljusa unga Gen Z-hjärnorna att skapa kontakter, skapa starka affärsmöjligheter, och mest troligt var platsen där Londons främsta startups kom från en ren idé till några av de ledande startups över hela världen.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Gen Z Travel Destinations

 

3. 10 Gen Z resmål: Paris

Tack vare spektakulär arkitektur och kultur, Paris är den bästa reseplatsen för Gen Z som bor i USA och Kina. Du kanske vet Paris som den mest romantiska staden i världen, men Gen Z-resenärer väljer den parisiska huvudstaden för sin gröna natur och sina vackra franska parker.

Paris har den högsta användningen av digitaliserade mobilitetstjänster som cykeldelning. Du kan ta en cykel från flera platser runt huvudstaden, vandring från Louvren till Eiffeltornet solo, eller gå med på en guidad tur. Denna miljövänliga lösning gör det möjligt för Gen Z-resenären att utforska på egen hand och upptäcka dolda pärlor i en stad som verkar känna till dess hemligheter.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Girl And The Eiffel Tower

 

4. Berlin

Lättsam och lekfull i naturen, Berlin lockar miljontals resenärer varje år. Gen Z-resenärer kommer att tycka att Berlin är en underbar lekplats, med fantastiska barer och nattliv, eftersom det är den typiska partystaden.

Dessutom, Berlin är det perfekta resmålet för Gen Z-resenärer eftersom det är den mest prisvärda staden i Europa. Resenärer i början av tjugoårsåldern väljer ofta att kombinera flera europeiska städer till en euroresa, så billigt boende och boende i Berlin kan vara ett bra sätt att spara och njuta av resten av resan genom Europas vackra städer.

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

10 Gen Z Travel Destinations - Berlin

 

5. 10 Gen Z resmål Tyskland: München

Denna tyska stad är känd för sina oförglömliga Oktoberfest-festligheter. I september, München ståtar med feststämning, välkomnar hundratals resenärer till världens största ölfestival. En av de bästa upplevelserna är att smaka utsökt vit korv med en pint bayersk öl.

Så, medan Gen Z-resenärer föredrar att resa ensamma, en festival för bayersk kultur är ett utmärkt tillfälle att umgås. Den här vägen, bra mat, drycker, en blandning av kulturer, och festande samlas i en oförglömlig händelse.

 

Oktoberfest In Munich

 

6. Gen Z resmål: amsterdam

En av de ledande europeiska städerna inom entreprenörsanda & innovation, Amsterdam ligger högt i toppen 10 Gen Z resmål. Erbjuder stora möjligheter för företag, out-of-the-box tänkande, och uppror är en del av Amsterdams natur.

Således, många Gen Z-resenärer väljer staden som en plats att utforska, skapa, och som deras hemmabas för olika resor till närliggande destinationer. Även om staden är relativt liten behåller den sina kosmopolitiska snabba vibbar inne i de pittoreska och byliknande kanalerna.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

10 Gen Z Travel Destinations - Amsterdam

 

7. Hong Kong

Imponerande skyskrapor tillsammans med de mest spännande nöjesparkerna världen över placerar Hong Kong i toppen 10 Gen Z resmål. Den futuristiska staden är inte bara en ö med hisnande vyer utan erbjuder också otroliga upplevelser för unga resenärer.

Förutom fantastiska nöjesparker i Hong Kong, Gen Z-resenärer kan åka ut från stadens centrum. Hong Kong har fantastiska stränder och natur, perfekt för utomhusaktiviteter som vandring upp till East Dog Teeth eller surfing. I ett nötskal, Hong Kong är en enorm lekplats för unga resenärer.

 

 

8. Gen Z resmål Italien: Rom

Upptäck Italiens rika kultur och historia i antika staden Rom är en anmärkningsvärd upplevelse. Rutor, fontäner, gränder, överallt finns konst och historia, så Rom kommer att förtrolla en ung Gen Z-resenär

Att lägga till Roms magi är, självklart, italiensk mat. Från Pasta a la carbonara till lunch, middag, och gelato till efterrätt, med utsikt över Colosseum – ord räcker inte för att skildra Roms många fördelar.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Venedig till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Colosseum In Rome

 

9. wien

Denna stad är en underbar plats att upptäcka genom att vandra runt. Wien är det perfekta resmålet för en storstadssemester med en blandning av modern och traditionell arkitektur, magnifika trädgårdar, och rutor. Till dess många charm är de överkomliga levnadskostnaderna i Wien.

Trots att den är huvudstad för de rikaste nationerna i världen, Wien är inte lika dyrt. Unga resenärer kan hitta bra budgetvänliga hotell. Här kan de träffa andra Gen Z-resenärer och planera sin resa till fantastiska stopp i Europa tillsammans.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

10 Gen Z Travel Destinations - Vienna

 

10. florens

Florens är en fantastisk reseplats för Gen Z Ensamresenärer resenärer~~POS=HEADCOMP. för det första, den hisnande gamla stadskärnan där Duomo, Florens katedral, och torn fångar ögat och stjäl hjärtat på varje förstagångsresenär. För det andra, Florens är relativt litet och mycket lätt att ta sig runt till fots, med alla stora landmärken och bästa pizzaställen några minuters promenad från varandra.

För det tredje, unga resenärer kan hoppa på ett tåg och besöka den närliggande Cinque Terre om de vill upptäcka mer. Denna färgglada region erbjuder fantastisk utsikt över havet och en vandringsled genom alla fem natursköna byar. Så, en resa när som helst på året kommer att se fantastisk ut i berättelser på sociala medier, och 48 miljon Italien hashtag Resultaten visar att detta land är en favorit bland Gen Z.

Rimini till Florens Tåg

Rom till Florens Tåg

Pisa till Florens Tåg

Venedig till Florens Tåg

 

Smiley Girl In The Palace

 

Att resa med tåg är ett snabbt och bekvämt sätt att klämma ihop flera europeiska destinationer på en enda resa. Vi på Rädda ett tåg hjälper dig gärna att planera en resa.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg “10 Gen Z resmål”På din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fgen-z-travel-destinations%2F– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)