Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/02/2022)

Jos muinaiset temppelin kivet voisivat puhua, he puhuisivat muinaisista sivilisaatioista, hyökkäykset, kulttuureissa, ja rakkaus. The 12 Useimmat muinaiset temppelit maailmanlaajuisesti ovat hyvin säilyneitä ja vaikuttavia kauneudeltaan ja patsaiseltaan. Faraon temppeleistä Egyptissä buddhalaisiin ja hindutemppeleihin Kaakkois-Aasiassa, nämä vanhat temppelit ovat historiallisia helmiä.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Maailman vanhimmat temppelit: Knossoksen palatsi

Palvontapaikka ja poliittisen elämän keskus pronssikaudella, Knossoksen palatsi on yksi maailman vanhimmista temppeleistä. Knossoksen temppeli oli minolaisen sivilisaation keskus Kreetalla. Lisäksi, muinainen temppeli on yksi parhaiten säilyneistä temppeleistä maailmassa.

Ensimmäinen Knossoksen temppeli rakennettiin vuonna 1900 eKr. kukkulalla, mutta yksi Kreetan monista maanjäristyksistä tuhosi sen. kuitenkin, heti sen jälkeen rakennettiin toinen temppeli, joka tuhoutui tulivuorenpurkauksessa. Täten, Nykyään seisova Knossoksen temppeli on 3rd temppelistä 1375 eKr. Knossoksen temppeli on yksi niistä historian geeksin suosituimmat kohteet sen legendoja muistoissa.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

The Oldest Temples In Greece: Palace of Knossos

2. Gobekli Tepe

Ennen Stonehengeä 6,000 vuotta, Kaakkois-Turkissa olevien Gobekli-kivien uskotaan olevan maailman ensimmäisen temppelin jäänteitä. The 11,000 vuotta vanhat Gobekli Tepe -kivet olivat palvontapaikka kukkulalla.

kuitenkin, alueella ei ole löydetty ihmisasutusta, mutta paikka oli piste monien paimentolaismetsästäjien ja keräilijöiden matkalla. Niin, Gobekli Tepe -temppeli toimi pyhäkönä, jolla on uskonnollinen merkitys.

Rimini Verona Junat

Rooma Verona Junat

Firenze Verona Junat

Venetsiassa Verona Junat

 

3. Maailman vanhimmat temppelit: Hagar Qim

Valmistettu a 20 sävyjä megaliittikiveä keskellä, Hagar Qim -temppeli on yksi maailman vaikuttavimmista temppeleistä. Täten, Hagar Qim on myös tyypillinen temppeli Maltan esihistoriasta.

Yksi Hagar Qimin temppelin erikoisimmista piirteistä on elliptinen reikä toisessa kahdesta kammiosta. Kesän ensimmäisenä päivänä, auringonsäteet kulkevat tämän reiän läpi ja valaisevat kivikappaleen. Voit vierailla Hagar Qimissa matkallasi Maltalle, ja ihailla yhtä niistä 12 maailman vanhimmat temppelit.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

4. Muinaiset temppelit maailmanlaajuisesti: Setin temppeli

Erittäin hyvin säilynyt, Setin temppeli on yhdeksännentoista dynastian ajalta. Setin temppeli on Setin ja hänen poikansa Ramses II:n luoma. Isä aloitti luomisen, kun poika viimeisteli sen ympärillä olevat koristeet ja pihat.

Tänään, voit vierailla Setin temppelissä, a päivämatka Kairosta. Siellä kannattaa kiinnittää huomiota Abydosin graffitiin temppelin seinillä.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

 

5. Maailman vanhimmat temppelit: Hypogeumin temppeli

Maailman vanhin maanalainen temppeli on parhaiten säilynyt Hypogeumin temppeli Maltalla. Merkittävä temppeli on 6,000 vuotta vanha, 3 tasojen muinainen temppeli, jossa on toisiinsa yhdistettyjä kammioita.

Hypogeumin temppeli oli ensin palvonta- ja rukouspaikka, mutta myöhemmin muinainen temppeli muuttui hautauspaikaksi. Vierailijat voivat ihailla seinillä olevia punaisia ​​maalauksia, ainoat esihistorialliset maalaukset Maltan saarilla. Lisäksi, voit nähdä Vallettan museon temppelistä löydetyt erityiset esineet.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

6. Luxorin temppeli

Kun kävelet Luxorin temppelin kammioiden läpi, kävelet satojen vuosien historiaan taaksepäin. Jokainen askel vie sinut takaisin Ramses II:n aikakauteen, ja muinaisen Egyptin uskonnollinen elämä.

Luxorin temppelillä on valtava merkitys muinaisen Egyptin uskonnossa. Lisäksi, Luxorin temppelissä Jumala Amon koki uudestisyntymisen faraon vuotuisen kruunajaisen aikana.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Luxor Temple

 

7. Maailman vanhimmat temppelit: Stonehenge

Massiivinen kiviympyrä on yksi historian maailman suurimmista mysteereistä. Stonehenge on ylpeä Wiltshiressä, Englanti. Se houkuttelee satoja kävijöitä ihailemaan sitä. Historian ja arkeologian asiantuntijat uskovat, että druidit rakensivat Stonehengen.

Stonehengellä saattoi olla uskonnollisia tarkoituksia esihistoriallisina aikoina. Yksi merkkejä on kivien asettelu ja se, että monumentti on kohti auringonnousua. Vaikka on edelleen epäselvää, kuinka nämä jättimäiset kivet tuotiin tähän tiettyyn paikkaan Englannissa, Stonehenge on yksi maailman suosituimmista temppeleistä.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Stonehenge

 

8. Ggantijan temppelit

Maltan muinainen Ggantija erottuu joukosta 12 maailman vanhimmat temppelit. Tämä johtuu siitä, että se on kahden temppelin kompleksi. Lisäksi, Ggantija temppelit ansaitsivat nimensä niitä rakentavien massiivisten kivien ansiosta.

Lisäksi, sen lisäksi, että vierailet yhdessä maailman suurimmista temppeleistä, voit kävellä maailman vanhimman kivimonumentin läpi.

Milano Torino Junat

Como Turin Junat

Genova Torino Junat

Parma Torino Junat

 

9. Muinaiset temppelit maailmanlaajuisesti: Amadan temppeli

Egyptiläiset temppelit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja hienoista koostaan, ja suunnittelu. Egyptin temppelit tunnetaan maailman kauneimmista temppeleistä. Kiitos seinien hieroglyfit ja kaiverrukset, Amadan temppeli ei ole poikkeus kauneudessa.

Pieni, mutta vaikuttava Amada-temppelin seinillä on hienoja kaiverruksia. Kirjoitukset kertovat merkittävistä tapahtumista Egyptin historiassa, kuten Lybian hyökkäys Egyptiin. Niin, jos haluat vierailla Nasser-järven vanhimmissa temppeleissä, pakkaa laukkusi ja suuntaa Nubiaan.

Basel Interlaken Junat

Geneve Zermattiin Junat

Bern Zermattiin Junat

Luzernin Zermattiin Junat

 

Ancient Temples Worldwide: Temple of Amada

 

10. Mundeshwari Devin temppeli, Bihar

Maailman vanhin toimiva hindutemppeli, Mundeshwari-temppeli on Kaimurissa. Pieni, mutta vaikuttava kivikaiverruksissa, temppeli on Lord Shivan ja Shaktin symboli. Mundeshwarin temppelin vierailijat voivat ihailla kiehtovia kaiverruksia Gupta-ajalta ja elämää takaisin 625 eKr.

Kaunis temppeli on Mundeshwari Hillillä, josta on löydetty monia muita merkittäviä jäänteitä. Jos olet kiehtonut hindulaisuuden historian kanssa, sinun pitäisi käydä Mundeshwarin temppelissä. Saat lisätietoja Lord Shivan ja Shaktin symboliikasta, jotka asuvat yhdessä yhdessä erityisessä paikassa.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsian Roomaan Junat

Napoli Rooma Junat

 

11. Maailman vanhimmat temppelit: Borobudur Indonesia

Indonesian Borobudur-temppeli on kuuluisa maailman suurimmasta buddhalaisesta temppelistä. Nykyään monet buddhalaiset vierailevat Borobudur-temppelissä pyhiinvaelluksella Jaavan saarella.

Kun vierailet Borobudur-temppelissä, tulet hämmästymään nähdessään 56,000 kuutiometriä harmaata vulkaanista kiveä, jotka muodostavat tämän buddhalaisen temppelin.

Offenburg Freiburg Junat

Stuttgart Freiburg Junat

Leipzig Freiburg Junat

Nürnberg Freiburg Junat

 

Borobudur Indonesia

12. Hatshepsutin temppeli

Pyhien pyhä, Hatshepsutin temppeli on 1700-luvulta. Farao Hatshepsut rakensi temppelin Deir El-Bahrin kallioille, niin temppelin julkisivu kallioita vasten’ maisema on yksi maailman vaikuttavimmista.

Muinainen temppeli on Uuden kuningaskunnan ajalta, mutta vuosien mittaan temppeli muutti tarkoitustaan ​​temppelistä luostariksi. Deir El-Bahri tarkoittaa “Pohjoinen luostari”, ja Hatshepsutin temppelin alueella on jopa kappeli.

München Hallstatt Junat

Innsbruck Hallstatt Junat

Passau Hallstatt Junat

Rosenheim Hallstatt Junat

 

Temple of Hatshepsut

 

Me klo Tallenna juna auttaa sinua mielellään suunnittelemaan matkaa näihin 12 Maailman vanhimmat temppelit.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "12 maailman muinaisinta temppeliä" sivustollesi?? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fmost-ancient-temples-worldwide%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)