Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 25/02/2022)

Dacă pietrele antice ale templului ar putea vorbi, ar vorbi despre civilizații antice, invazii, culturi, si iubire. The 12 Cele mai multe temple antice din întreaga lume sunt bine conservate și sunt impresionante prin frumusețe și statuie. De la templele faraonului din Egipt la templele budiste și hinduse din Asia de Sud-Est, aceste temple vechi sunt pietre prețioase istorice.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Cele mai vechi temple din întreaga lume: Palatul din Knossos

Lăcaș de cult și centru al vieții politice în epoca bronzului, Palatul Knossos este unul dintre cele mai vechi temple din lume. Templul lui Knossos a fost centrul civilizației minoice din Creta. în plus, templul antic este unul dintre cele mai bine conservate temple din lume.

Primul templu din Knossos a fost construit în 1900 BC pe un deal, dar unul dintre multele cutremure din Creta a distrus-o. in orice caz, imediat după aceea, un alt templu a fost construit și distrus într-o erupție vulcanică. Prin urmare, templul din Knossos care se află astăzi este 3rd templu din 1375 î.Hr. Templul Knossos este unul dintre destinații de top pentru tocilari de istorie cu legendele sale în relicve.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

The Oldest Temples In Greece: Palace of Knossos

2. Gobekli Tepe

Predating Stonehenge de 6,000 ani, se crede că pietrele Gobekli din sud-estul Turciei sunt relicvele primului templu din lume.. The 11,000 Pietrele Gobekli Tepe vechi de ani erau un lăcaș de cult pe un deal.

in orice caz, nu există descoperiri ale unei așezări umane în regiune, dar locul a fost un punct în călătoria multor vânători și culegători nomazi. Asa de, templul Gobekli Tepe a servit drept sanctuar, cu semnificație religioasă.

Rimini Trenurile Verona

Roma Trenurile Verona

Florența Trenurile Verona

Veneția Trenurile Verona

 

3. Cele mai vechi temple din întreaga lume: Hagar Qim

Realizat cu a 20 tonuri de piatră de megalit în centru, templul Hagar Qim este unul dintre cele mai impresionante temple din lume. Prin urmare, Hagar Qim este, de asemenea, un templu tipic din preistoria malteză.

Una dintre cele mai extraordinare caracteristici ale templului Hagar Qim este o gaură eliptică într-una dintre cele două camere.. În prima zi de vară, razele soarelui trec prin această gaură și luminează un bloc de piatră. Puteți vizita Hagar Qim în călătoria dvs. în Malta, și admirați unul dintre 12 cele mai vechi temple din lume.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

4. Temple antice din întreaga lume: Templul lui Seti

Extrem de bine conservat, Templul lui Seti este din dinastia a XIX-a. Templul Seti este creația lui Seti și a fiului său Ramses al II-lea. Tatăl a început creația, în timp ce fiul a completat decorațiunile și curțile din jurul lui.

Astăzi, puteți vizita Templul lui Seti, pe o excursie de o zi din Cairo. Când acolo ar trebui să acordați atenție graffiti-urilor Abydos de pe pereții templului.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

 

5. Cele mai vechi temple din întreaga lume: Templul hipogeu

Cel mai vechi templu subteran din lume este cel mai bine conservat templu al hipogeului din Malta. Templul remarcabil este 6,000 varsta, 3 niveluri templu antic al camerelor interconectate.

Templul Hypogeum a fost mai întâi un loc de cult și rugăciune, dar mai târziu templul antic s-a transformat într-un loc de înmormântare. Vizitatorii pot admira picturile roșii de pe pereți, singurele picturi preistorice de pe insulele malteze. în plus, puteți vedea artefactele speciale găsite în templul din Muzeul Valletta.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

6. Templul Luxor

Pe măsură ce te plimbi prin camerele templului Luxor, te întorci cu sute de ani de istorie. Fiecare pas te duce înapoi în epoca lui Ramses II, și viața religioasă a Egiptului antic.

Templul Luxor are o semnificație uriașă în religia egipteană antică. În plus,, în templul Luxor, Dumnezeul Amon a experimentat o renaștere în timpul încoronării anuale a faraonului.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Luxor Temple

 

7. Cele mai vechi temple din întreaga lume: Stonehenge

Cercul masiv de piatră este unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei lumii. Stonehenge este mândru în Wiltshire, Anglia. Atrage sute de vizitatori să-l admire. Experții din istorie și arheologie cred că druidii au construit Stonehenge.

Stonehenge ar fi putut avea scopuri religioase în timpurile preistorice. Unul dintre semne este dispunerea pietrelor si faptul ca monumentul este orientat spre rasaritul soarelui. Deși încă nu este clar cum au fost aduse aceste pietre uriașe în acest loc specific din Anglia, Stonehenge este unul dintre cele mai populare temple de vizitat în întreaga lume.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Stonehenge

 

8. Templele Ggantija

Vechea Ggantija din Malta se remarcă printre 12 cele mai vechi temple din lume. Acest lucru se datorează faptului că este un complex cu două temple. în plus, Ggantija templele și-au câștigat numele datorită pietrelor masive care le-au construit.

în plus, pe lângă vizitarea unuia dintre cele mai mari temple din lume, ai putea să te plimbi prin cel mai vechi monument de piatră din lume.

Milano la Torino Trenuri

Lacul Como la trenuri Torino

Genoa la trenuri Torino

Parma la trenuri Torino

 

9. Temple antice din întreaga lume: Templul lui Amada

Templele egiptene sunt renumite în întreaga lume pentru dimensiunile lor rafinate, și design. Templele din Egipt sunt cunoscute pentru că sunt cele mai frumoase temple din întreaga lume. Datorită hieroglifelor și sculpturilor de pe pereți, Templul lui Amada nu face excepție în frumusețe.

Cel mic, dar impresionantul Templu Amada are sculpturi rafinate pe pereți. Inscripțiile împărtășesc evenimente semnificative din istoria Egiptului, cum ar fi invazia libiană a Egiptului. Asa de, dacă doriți să vizitați cele mai vechi temple ale Lacului Nasser, fă-ți bagajele și mergi spre Nubia.

Basel Trenurile Interlaken

Geneva la trenuri Zermatt

Berna la trenuri Zermatt

Lucerna la trenuri Zermatt

 

Ancient Temples Worldwide: Temple of Amada

 

10. Templul Mundeshwari Devi, Bihar

Cel mai vechi templu hindus funcțional din lume, templul Mundeshwari se află în Kaimur. Mic, dar impresionant în sculpturile în piatră, templul este un simbol al Domnului Shiva și Shakti. Vizitatorii templului Mundeshwari pot admira sculpturile fascinante din perioada Gupta și viața din spate. 625 î.Hr.

Frumosul templu se află pe Mundeshwari Hill, unde s-au găsit multe alte relicve semnificative. Daca esti fascinat cu istoria hinduismului, ar trebui să vizitați Templul Mundeshwari. Veți descoperi mai multe despre simbolismul lordului Shiva și Shakti care locuiesc împreună într-un loc special.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Veneția Trenurile Roma

Napoli la trenuri Roma

 

11. Cele mai vechi temple din întreaga lume: Borobudur Indonezia

Templul Borobudur din Indonezia este renumit pentru că este cel mai mare templu budist din lume. Astăzi mulți budiști vizitează templul Borobudur în pelerinaj pe insula Java.

Când vizitați Templul Borobudur, vei fi uimit să vezi 56,000 metri cubi de piatră vulcanică gri care formează acest templu budist.

Offenburg la trenuri Freiburg

Stuttgart la trenuri Freiburg

Leipzig la trenuri Freiburg

Nürnberg la trenuri Freiburg

 

Borobudur Indonesia

12. Templul lui Hatshepsut

Sfânta Sfintelor, templul lui Hatshepsut este din secolul al XVIII-lea. Faraonul Hatshepsut a construit templul pe stâncile din Deir El-Bahri, deci fațada templului pe stânci’ peisajul este unul dintre cele mai impresionante din lume.

Templul antic este din perioada Regatului Nou, dar de-a lungul anilor templul și-a schimbat scopul de la templu la mănăstire. Deir El-Bahri înseamnă “Mănăstirea de Nord”, și există chiar și o capelă în interiorul templului Hatshepsut.

München la trenuri Hallstatt

Innsbruck la trenuri Hallstatt

Passau la trenuri Hallstatt

Rosenheim la trenuri Hallstatt

 

Temple of Hatshepsut

 

Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să planificați o călătorie la acestea 12 Cele mai vechi temple din întreaga lume.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „12 cele mai vechi temple din lume” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fmost-ancient-temples-worldwide%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)