Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 25/02/2022)

Als de oude tempelstenen konden spreken, ze zouden praten over oude beschavingen, invasies, culturen, en liefde. De 12 De meeste oude tempels wereldwijd zijn goed bewaard gebleven en indrukwekkend qua schoonheid en standbeeld. Van farao-tempels in Egypte tot boeddhistische en hindoeïstische tempels in Zuidoost-Azië, deze oude tempels zijn historische juweeltjes.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

 

1. De meeste oude tempels ter wereld: Paleis van Knossos

De plaats van aanbidding en het centrum van het politieke leven in de bronstijd, het paleis van Knossos is een van de oudste tempels ter wereld. De Knossos-tempel was het centrum van de Minoïsche beschaving op Kreta. Bovendien, de oude tempel is een van de best bewaarde tempels ter wereld.

De eerste Knossos-tempel werd gebouwd in 1900 BC op een heuvel, maar een van de vele aardbevingen op Kreta heeft het vernietigd. Echter, direct daarna werd een andere tempel gebouwd en vernietigd tijdens een vulkaanuitbarsting. Dus, de tempel van Knossos die vandaag staat, is de 3rd tempel van 1375 BC. Knossos-tempel is een van de topbestemmingen voor geschiedenisnerds met zijn legendes in relikwieën.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

The Oldest Temples In Greece: Palace of Knossos

2. Gobekli Tepe

Voorafgaand aan Stonehenge door 6,000 jaar, de Gobekli-stenen in Zuidoost-Turkije worden beschouwd als de overblijfselen van de eerste tempel ooit ter wereld. De 11,000 jaar oude Gobekli Tepe-stenen waren een plaats van aanbidding op een heuvel.

Echter, er zijn geen vondsten van een menselijke nederzetting in de regio, maar de plaats was een punt op de reis van vele nomadische jagers en verzamelaars. Zo, de Gobekli Tepe-tempel diende als een heiligdom, met religieuze betekenis.

Rimini naar Verona Treinen

Rome naar Verona Treinen

Florence naar Verona Treinen

Venetië naar Verona Treinen

 

3. De meeste oude tempels ter wereld: Hagar Qim

Gemaakt met een 20 tonen megaliet steen in het midden, de Hagar Qim-tempel is een van de meest indrukwekkende tempels ter wereld. Dus, Hagar Qim is ook een typische tempel uit de Maltese prehistorie.

Een van de meest bijzondere kenmerken in de Hagar Qim-tempel is een elliptisch gat in een van de twee kamers. Op de eerste dag van de zomer, de zonnestralen gaan door dit gat en verlichten een stenen blok. U kunt Hagar Qim bezoeken tijdens uw reis naar Malta, en bewonder een van de 12 oudste tempels ter wereld.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

4. Oude tempels wereldwijd: Tempel van Seti

Uiterst goed bewaard gebleven, de tempel van Seti stamt uit de negentiende dynastie. Seti-tempel is de oprichting van Seti en zijn zoon Ramses II. De vader begon met de schepping, terwijl de zoon de decoraties en binnenplaatsen eromheen voltooide.

Vandaag, je kunt de tempel van Seti . bezoeken, op een dagje uit uit Caïro. Als je daar bent, let dan op de Abydos-graffiti op de muren van de tempel.

Interlaken naar Zurich Treinen

Luzern naar Zürich Treinen

Bern naar Zürich Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

 

5. De meeste oude tempels ter wereld: Hypogeum Tempel

De oudste ondergrondse tempel ter wereld is de best bewaarde tempel van Hypogeum op Malta. De opmerkelijke tempel is 6,000 jaar oud, 3 niveaus oude tempel van onderling verbonden kamers.

De Hypogeum-tempel was eerst een plaats van aanbidding en gebed, maar later veranderde de oude tempel in een begraafplaats. Bezoekers kunnen de rode schilderijen aan de muren bewonderen, de enige prehistorische schilderijen op de Maltese eilanden. In aanvulling op, je kunt de speciale artefacten zien die zijn gevonden in de tempel in het Valletta Museum.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

6. Luxor-tempel

Terwijl je door de kamers van de tempel van Luxor loopt, je loopt honderden jaren geschiedenis terug. Elke stap leidt je terug naar het tijdperk van Ramses II, en het religieuze leven van het oude Egypte.

De tempel van Luxor heeft een enorme betekenis in de oude Egyptische religie. aanvullend, het is in de tempel van Luxor dat God Amon een wedergeboorte beleefde tijdens de jaarlijkse kroning van de farao.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

 

Luxor Temple

 

7. De meeste oude tempels ter wereld: Stonehenge

De massieve stenen cirkel is een van de grootste mysteries ter wereld. Stonehenge staat trots in Wiltshire, Engeland. Het trekt honderden bezoekers om het te bewonderen. Experts in de wereld van geschiedenis en archeologie geloven dat de druïden Stonehenge hebben gebouwd.

Stonehenge had in de prehistorie religieuze doeleinden kunnen hebben. Een van de tekens is de opstelling van stenen en het feit dat het monument naar de zonsopgang kijkt. Hoewel het nog steeds onduidelijk is hoe deze gigantische stenen naar deze specifieke plek in Engeland zijn gebracht, Stonehenge is een van de meest populaire tempels om wereldwijd te bezoeken.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Stonehenge

 

8. De Ggantija-tempels

De oude Ggantija op Malta valt op tussen de 12 oudste tempels ter wereld. Dit is te danken aan het feit dat het een complex met twee tempels is. Bovendien, Ggantija tempels verdienden hun naam dankzij de massieve stenen die ze hebben gebouwd.

Bovendien, naast het bezoeken van een van de grootste tempels ter wereld, je zou door het oudste stenen monument ter wereld kunnen lopen.

Milaan naar Turijn Treinen

Comomeer naar Turijn Treinen

Genoa naar Turijn Treinen

Parma naar Turijn Treinen

 

9. Oude tempels wereldwijd: Tempel van Amada

Egyptische tempels staan ​​wereldwijd bekend om hun exquise afmetingen, en ontwerp. De tempels in Egypte staan ​​bekend als de mooiste tempels ter wereld. Dankzij de hiërogliefen en houtsnijwerk op de muren, de tempel van Amada is geen uitzondering in schoonheid.

De kleine, maar toch indrukwekkende Amada-tempel heeft prachtige gravures op de muren. De inscripties delen belangrijke gebeurtenissen in de Egyptische geschiedenis, zoals de Libische invasie van Egypte. Zo, als u de oudste tempels van het Nassermeer wilt bezoeken, pak je koffers en ga naar Nubië.

Bazel naar Interlaken Treinen

Genève naar Zermatt Treinen

Bern naar Zermatt Treinen

Luzern naar Zermatt Treinen

 

Ancient Temples Worldwide: Temple of Amada

 

10. Mundeshwari Devi-tempel, Bihar

De oudste functionele hindoetempel ter wereld, de Mundeshwari-tempel is in Kaimur. Klein, maar indrukwekkend in steengravures, de tempel is een symbool van Lord Shiva en Shakti. Bezoekers van de Mundeshwari-tempel kunnen de fascinerende gravures uit de Gupta-periode en het leven van vroeger bewonderen 625 BC.

De prachtige tempel staat op Mundeshwari Hill, waar veel andere belangrijke relikwieën zijn gevonden. Als je gefascineerd bent met de geschiedenis van het hindoeïsme, je moet de Mundeshwari-tempel bezoeken?. Je zult meer ontdekken over de symboliek van Lord Shiva en Shakti die samen op één speciale plek wonen.

Milaan naar Rome Treinen

Florence naar Rome Treinen

Venetië naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen

 

11. De meeste oude tempels ter wereld: Borobudur Indonesië

De Borobudur-tempel in Indonesië staat bekend als de grootste boeddhistische tempel ter wereld. Tegenwoordig bezoeken veel boeddhisten de Borobudur-tempel op bedevaart op het eiland Java.

Wanneer u de Borobudur-tempel bezoekt, je zult versteld staan ​​van de 56,000 kubieke meter grijze vulkanische steen die deze boeddhistische tempel vormen.

Treinen van Offenburg naar Freiburg

Treinen van Stuttgart naar Freiburg

Treinen van Leipzig naar Freiburg

Treinen van Neurenberg naar Freiburg

 

Borobudur Indonesia

12. Tempel van Hatshepsut

heilige der heiligen, de tempel van Hatsjepsoet is uit de 18e eeuw. Farao Hatshepsut bouwde de tempel in de kliffen van Deir El-Bahri, dus de gevel van de tempel tegen de kliffen’ landschap is een van de meest indrukwekkende ter wereld.

De oude tempel stamt uit de periode van het Nieuwe Rijk, maar in de loop der jaren veranderde de tempel zijn doel van een tempel in een klooster. Deir El-Bahri betekent: “Noordelijk klooster”, en er is zelfs een kapel op het terrein van de tempel Hatshepsut.

München naar Hallstatt Treinen

Innsbruck naar Hallstatt Treinen

Passau naar Hallstatt Treinen

Rosenheim naar Hallstatt Treinen

 

Temple of Hatshepsut

 

wij bij Red een trein helpen u graag bij het plannen van een reis naar deze 12 De meeste oude tempels ter wereld.

 

 

Wilt u onze blogpost "12 Most Ancient Temples Worldwide" op uw site insluiten?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Fmost-ancient-temples-worldwide%2F – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)