Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/04/2021)

Napoli on loistava, pohjimmainen italialainen kaupunki. Se on täynnä kukkuloita, vanhoja rakennuksia, ja muut pienet ja söpö ihmeitä. Se on lähinnä täydellinen italialaisen kaupungin kaikille, jotka haluavat kokea aitoa italialaista henkeä ja paras päiväretkiä Napolista.

kuitenkin, se ei ole kaikki. Sinun täytyy mennä Napolissa upea pizzat he tekevät. Pizzat eivät ole jokapäiväistä sellainen löytyy kaikkialla maailmassa. Napoli pizza on jotain ainutlaatuista ja tarjoaa maku, joka eivät vastaa.

Mutta me eksyä. Jos huomaat Napoli, sinun ei pitäisi viettää kaiken aikasi ihmettelemästä kauneuden kaupunki ja syövät kunniakas pizzaa. Tarvitset myös käydä ympäristöstä. Tämä johtuu siitä, Napoli ylpeilee joitakin kaikkein kauniissa ympäristössä kaikkialla Italiassa. Massiivinen Pompeijin rauniot kuvankauniista ja ymmärrettävästi kuuluisa Amalfin rannikolle - näet paljon.

Se mielessä, luulimme auttaa antamalla sinulle perimmäinen luetellaan seitsemän parhaan päiväretkiä Napolista, Italia. Aloitetaanpas:

 

1. Yksi parhaista päivämatkoja Napoli: Rauniot Herculaneum

Halusimme aloittaa eikä ilmeinen, mutta vähemmän ilmeinen. Herculaneum on vähemmän tunnettu serkku Pompeijin. Nyt kuuluisa 79 AD tulivuori Vesuvius tuhosi molemmat Pompeijin ja naapurimaiden Herculaneum.

kuitenkin, tänään, kaikki kunnianosoitukset menevät Pompeiji. Lähes jokainen ihminen maailmassa tietää, mitä Pompeijin on, mutta hyvin harvat tietävät siitä Herculaneum. Tämä on suuri häpeä, jos pyydät meitä.

Ensinnäkin, Herculaneum on säilynyt. Kun sinne, löydät useimmat talot ja muut monumentteja lähes ennallaan.

Toinen, Herculaneum on harvoin täynnä. Kuten olemme jo todenneet, nämä rauniot ovat vähemmän tunnettuja ja vieraillaan pienemmissä numerot. Se on myös pienempi ja helpompi nähdä tarkemmin.

Käyntiosoite Herculaneum on erittäin helppoa, kuten junat siirry siihen Napolista tunnin välein tai niin. Sinun ei edes tarvitse huolehtia kun joudut paljon se nähdä nämä rauniot.

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Venetsia Napoli Junat

Pisa Napoli Junat

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Pompeji

Vaikka Herculaneum on kauniimpi, meidän mielestämme, et voi olla huomaamatta Pompeiji. Hyvin, parhaat päiväretkiä Napolista aina tarvitse sisällyttää Sekä Pompeji ja Herculaneum.

Koko kaupunki Napolin elää varjossa mahtava Vesuvius. kuitenkin, Vain Pompeijin voi aidosti sanoa, että se tuntee mahti Vesuvius. Voit nähdä vuoren kun Pompeji, ja voit todella ymmärtää vahvuus ainoa aktiivinen tulivuori Euroopassa.

Kun menet Pompeiji, sinun täytyy olla valmis. Paikka on massiivisempi kuin useimmat ihmiset ajattelevat, joten sinun täytyy mennä sinne niin aikaisin kuin mahdollista. Sen lisäksi, Jos menet kesällä, on erittäin kuuma, joten sinun täytyy tuoda paljon vettä.

kuitenkin, päästä Pompeji on helpoin osa. Pääsee nopeasti sen Napolista junan kautta, joka menee siellä koko päivän.

Napoli Pompei Junat

Torre Del Kreikan Junat Pompeiji

Pompeji on Nocera Ala Junat

Junat Salerno Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. Yksi parhaista päivämatkoja Napoli: Vesuvius

Luonnollisesti, Ei vierailua Napoliin voi olla täydellinen näkemättä Vesuvius. Kirjaimellisesti voi mennä näkemättä sitä, koska sen valtava koko, joka voidaan nähdä lähes kaikkialla Napoli.

kuitenkin, voit parhaiten kokea sen ei kaukaa, vaan seisoo se. Vuori on hyvin pitkä, mutta voit silti ottaa järjestetty kiertue ja patikoida tunnissa tai vähemmän. Löydät sen haastava, mutta kokemus saat huipulla on täysin sen arvoista.

Päästäkseen Vesuvius, kaikki mitä tarvitset on otettava nopeasti junalla Napoli, joka vie sinut lähelle alhaalta Ercolano Scavi asemalla. Sitten sinun täytyy ottaa yksi Vesuvio Express bussien mennä lähtökohtana kohtalaisen haastava vaellus.

Junat Salerno Mercato San Severino

Pescara Napoli Junat

Bracciano on Manziana Junat

Santa Marinella Bracciano Junat

 

Mount Vesuvius

 

4. Positano Amalfin rannikolla

Koko Amalfin rannikko on vain kerjääminen on nähtävä. Kun menet sinne, te nopeasti huomaamaan miksi. Massiivinen kalliot ovat kunnioitusta herättävä, ja meren kauneus on sanoinkuvaamaton.

Sinun täytyy mennä bussilla kyydin joko Sorrento tai Salerno. Sitten voit ottaa bussi tai vuokrata auton mennä yli pieni tiet kulkevat Amalfin rannikolle.

Positano on keskellä rannikolla ja se on kaikkein kaunis kaupunki sen päällä. Jos joskus nähnyt mitään kuvia kaupungeista Amalfin rannikolle, olet todennäköisesti nähnyt Positano. Maine, joka ympäröi kaupungin on ansaittu, kuten maisema on henkeäsalpaava.

Bari Napoli Junat

Nostotyötä Napoli

Salerno Napoli Junat

Taranto Napoli Junat

 

 

5. Yksi parhaista päivämatkoja Napoli: Sorrento

Sorento on pieni kaupunki, joka istuu vastakkaisella puolella Amalfin rannikolle. On siis lähempänä Napoli, ja voit myös hyvin helposti sitä kautta paikallisjuna linjat.

Kaupungissa on pari silmiinpistävää rantoja ja upea vanha kaupunki. Useimmat ihmiset siirry Sorrento, ei meri ja kauhistuttava kallioita, mutta historiaan. Sorrento on todella pohjimmainen vanha italialainen kaupunki. Se on paljon pienempi kuin Napolissa ja on, että todellinen vanhan italialaisen henki vain pieni italialainen kaupungit etelään voi olla.

Sen lisäksi, sinun pitäisi ehdottomasti vierailla Sorrento on yksi parhaita päiväretkiä Napolista takia Capri. Isle of Capri on lähellä ja on ehdottomasti yksi kauneimmista pieni Isles tulet koskaan näkemään.

Foggia Napoli Junat

Tivoli Napoli Junat

Temoli Napoli Junat

Lecce Napoli Junat

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. Ischian saarella

Useat upea saaria surround Napoli. kuitenkin, ylivoimaisesti kaunein on Ischian, ja täällä syystä:

  • Ischia on suurin saari lahden Napoli
  • Ischia on kaikki: rantoja, lämpö vesillä, ravintolat, ja upeita rakennuksia

Se on paras paikka rentoutumiseen Napolissa. Voit myös saada sen nopeasti ottamalla veneen Napolin keskustassa.

Salernosta Maratea Junat

Bari Maratea Junat

Napoli Maratea Junat

Virta Junat Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Casertan kuninkaallinen palatsi: Italian Versailles

He eivät kutsu tätä massiivista 1200 huone palatsi Italian Versailles'n turhaan. Palatsi on täynnä monumentaalinen portaat ja on Unescon maailmanperintökohde. Löydät myös runsas kuninkaallinen asuntoja ja kokoelma Presepi - jouluseimet Napoli.

Kaikki kaikessa, et voi mennä vikaan käymällä tämä massiivinen palatsi. Voit ottaa juna päässä päärautatieasemalta Napolissa ja saada ulos Caserta asemalla. Palatsi on vain lyhyen kävelymatkan jälkeenpäin.

Napoli Caserta Junat

Salernosta Caserta Junat

Valta Caserta Junat

Bari Caserta Junat

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

Niin, siinäpä ne, seitsemän parasta päiväretkiä Napolista. Jos haluat todella kokea kauneutta Napoli, sinun täytyy mennä kaikki näistä matkoista. Myös, Jos haluat oppia lisää, Ota rohkeasti yhteyttä Tallenna juna.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “7 Paras Päivämatkoja Napoli Italiassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)