Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 20/08/2022)

Europas slott og sjarmerende gatene og steder har vært innstillingen til fantastiske historier i tusenvis av år. Fram til i dag er Europa den fremste festdestinasjonen i verden. Det er mekkaet av fester for reisende fra hele verden som ungkar- og ungkarsturer. Så, vi har nøye valgt de beste 5 festbyer i Europa for en episk og vill ferie.

Berlin til Amsterdam, ødelegge barer til den største nattklubben i Europa, av togreise eller klubbhopping, fest bilbeltet for den villeste turen ennå.

  • Togreiser er den mest miljøvennlige måten å reise på i Europa. Denne artikkelen er skrevet for å opplyse om togreiser av Redd A Train, De Verdens billigste togbillettsted.

 

1. Fest i Berlin, Tyskland

En av de vennligste byene i Europa, Berlin er mekka for kunstnere, musikere, og verdens beste DJ-er. Historien og kulturen har påvirket mangfoldet og superåpen tilnærming, som betyr at alt går. Derfor, Berlin er den villeste og beste festbyen i Europa.

Berlins klubbs- og festscene begynner vanligvis sent etter mørkets frembrudd. Hvis du vil oppleve Berlins natteliv som en Berliner, pakke komfortable sko, og fritidsklær og kommer på fredag. Ta en drink på en av de mange barene i Berlin og ta turen til industriområdet.

De beste klubbene i Berlin er gjemt bort i Berlins industriområde og under togsporene. Gjør deg klar for en fest som aldri stopper, eller stopper bare når den siste mannen står. Berliners klubbkvelder begynner så tidlig som 1 er på lørdager til søndag kveld. Dette setter definitivt Berlin blant de galeste og beste festbyene i Europa med turister og klubbgjengere som reiser fra hele verden.

Hva er den beste nattklubben i Berlin?

Hvis du er oppe i 48t fest og du har tid til bare en klubb, så husk å feste på Berghain. De beste techno- og huslydene vil rocke dansegulvet hele helgen.

Frankfurt til Berlin med tog

København til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Best party cities in Europe and Berlin Germany

 

2. Fest i Budapest, Ungarn

I løpet av dagen og solnedgangen timer, Budapest er en absolutt stunner med sine imponerende arkitektoniske perler og nettsteder. Mens du vandrer rundt i gatene, øynene dine kan knapt holde rede på de vakreste landemerkene i Europa. Men, om natten vil du oppdage en alternativ verden, en verden av forlatte bygninger som blir til Europas mest uvanlige barer, og denne unike scenen setter Budapest på vår 5 beste festbyer i Europa.

Etter mørkets frembrudd, i et alternativt rom, hvor det ikke er noen etikette eller husregler, ting er bundet til å gå vilt.

Hva er den beste nattklubben i Budapest?

Simple Garden er Budapests ikoniske ruinbar i distriktet 7 og det labyrintiske området ovenpå og et must-besøk for en spesielt forvirrende opplevelse av Budapests festkvelder.

Wien til Budapest med tog

Praha til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

 

3. Fest i Praha, Tsjekkisk Republikk

Praha er en av de vakreste byene i Europa. I løpet av dagen vil du føle at du gikk tilbake i tid til slott, prinser, og ridderhistorier, men om natten reiser du tid til vanvittig natteliv, der det hemmes igjen bak døra.

Byen er full av ølhager ved elven, puber, og barer med fantastisk utsikt over byen, og selvfølgelig en beryktet klubbscene.

Hva er den beste nattklubben i Praha?

Praha er hjemsted for den største klubben i Europa, 5-historien Karlovy Lazne Club. Så, hvis du planlegger en tur til Praha med vennene dine eller en Eurotrip for å utforske Europas beste festbyer, så er dette et must-stop på ditt eventyr. Vær oppmerksom på at når du først kommer inn i klubbens dører, du kan forlate en helt annen person. Hva som skjer i Praha, forblir i Praha.

Nuremberg til Praha med Tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

People dancing at prague czech republic party at a nightclub instagram picture

 

4. Fest i Amsterdam, Nederland

Berømt for sine vakre kanaler og kaffebar, Amsterdam er et populært europeisk feriemål. Den har en veldig rolig stemning, til tross for det beryktede røde lys-distriktet og kaffebarer.

Mens nederlenderne foretrekker lavmælte samlinger, hvis du spør turister fra hele verden, de vil si at Amsterdam har en annen side. Sammenlignet med de andre byene i de beste festbyene i Europa, i Amsterdam, du finner transe lyder i de fleste klubber, men også levende musikk. Live show er veldig populært i Amsterdam.

Hva er den beste nattklubben i Amsterdam?

Bare noen av de beste livemusikklubbene er Melkweg og Bimhuis, og de beste nattklubbene er De Marktkantine og Shelter.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

Amsterdam party at a nightclub instagram picture

 

5. Fest i Wien, Østerrike

Byen som vi alle kjenner for sitt enestående opera- og kulturliv har også et fantastisk og morsomt natteliv. I motsetning til andre nattklubbscener i nabolandene, utelivsscenen i Wien er vennligere og mer avslappet. For eksempel, inngangsbilletten i Wien er lavere med avslappede dørregler.

i Wien, du kan stort sett finne teknoklubber, men også underjordiske og sure stiler i noen klubber.

Hva er den beste nattklubben i Wien?

Gå til Das Werk og Grelle Forelle for de beste teknofestene. Hvis du vil at en klubbcrawl, så ta turen til Gurtel, en vei som går gjennom sentrum. Det er der du vil finne de fleste puber og klubber gruppert sammen. Sørg for å sjekke ut Venster99.

Elektro Gonner er et flott eksempel på Wiens sære natteliv. Ligger i en elektrisk butikk, det er også et rom for videoinstallasjoner og elektromusikk. Baren Le Loft ligger på toppen av Sofitel Wien Stephansdom med episk solnedgang og utsikt over byen.

Salzburg til Wien med Tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med Tog

Praha til Wien med Tog

 

Best party cities in Vienna Europe

 

Mer informasjon om parter i Europa

Hvilken sesong er best å oppleve nattelivet i Europa?

Våren og tidlig høst er de beste sesongene for å reise og oppdage de beste festbyene i Europa.

 

Hva er prisklassen for inngangspenger i Europas nattklubber?

Inngangsavgiften varierer fra land til land. De fleste europeiske byer er veldig rimelige, for eksempel, Praha og Budapest, 5-20 euro inngang og alkohol til rimelige priser, noen steder er dyrere, men det viktigste, er å komme tidlig, så du slipper å stå lenge i køen.

 

Hvilken by har det beste nattelivet i Europa til nyttårsaften og jul?

Den beste byen for jule- og nyttårsaften er definitivt Berlin hvis du reiser på en stramt budsjett. Amsterdam og Praha er fantastiske om vinteren, men litt dyrere.

Å konkludere, Europa har noe å tilby for enhver smak, ønske, ugudelighetsnivå, og budsjett. Toppen vår 5 festbyene tilbyr det beste fra alle verdener. Du kan helt sikkert starte forsiktig med barhopping eller live musikklubber og fortsette til de villeste dansegulvene i Europa, alt på en enkelt natt. For å toppe det hele, hver by er lett tilgjengelig via tog reise, så hvis det er din villeste drøm å ha en vanvittig festhelg og besøke alle 5, da venter Europa.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbillettene til noen av de vakre festbyene på listen vår.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget “5 beste festbyer i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-party-cities-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)