Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 20/08/2022)

Europas slotte og charmerende gader og steder har været indstillingen til fantastiske historier i tusinder af år. Indtil i dag er Europa den vigtigste partidestination i verden. Det er mekka af fester for rejsende fra hele verden som bachelor og bachelorette ture. Så, vi har omhyggeligt valgt de bedste 5 festbyer i Europa for en episk og vild ferie.

Berlin til Amsterdam, ødelægge barer til den største natklub i Europa, ved togrejser eller klubhopping, fastgør sikkerhedsselen til den vildeste tur endnu.

 

1. Fest i Berlin, Tyskland

En af de hyggeligste byer i Europa, Berlin er mekka for kunstnere, musikere, og verdens bedste DJs. Dens historie og kultur har påvirket dens mangfoldighed og superåben tilgang, hvilket betyder, at alt går. Derfor, Berlin er den vildeste og bedste festby i Europa.

Berlins klub- og festscene begynder normalt sent efter mørke. Hvis du vil opleve Berlins natteliv som en Berliner, pak behagelige sko, og fritidstøj og ankommer på fredag. Tag en drink i en af ​​de mange barer i Berlin og kør mod industriområdet.

De bedste klubber i Berlin er skjult væk i Berlins industriområde og under togsporene. Forbered dig til en fest, der aldrig stopper, eller stopper kun, når den sidste mand står. Berliners klubbaftener begynder allerede tidligt 1 er på lørdage indtil søndag aften. Dette placerer helt klart Berlin blandt de skøreste og bedste festbyer i Europa med turister og klubgæster, der rejser fra hele verden.

Hvad er den bedste natklub i Berlin?

Hvis du er ude i 48t fest, og du har tid til kun en klub, så sørg for at feste på Berghain. De bedste techno- og huslyde vil rocke dansegulvet hele weekenden.

Frankfurt til Berlin med tog

København til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Best party cities in Europe and Berlin Germany

 

2. Fest i Budapest, Ungarn

I løbet af dagen og solnedgangstider, Budapest er en absolut stunner med sine imponerende arkitektoniske perler og steder. Når du vandrer rundt i gaderne, dine øjne kan næppe holde styr på de smukkeste vartegn i Europa. Men, om natten vil du opdage en alternativ verden, en verden af ​​nedlagte bygninger, der bliver til Europas mest usædvanlige barer, og denne unikke scene sætter Budapest på vores 5 bedste festbyer i Europa.

Efter mørkets frembrud, i et alternativt rum, hvor der ikke er etikette eller husregler, ting er bundet til at gå vild.

Hvad er den bedste natklub i Budapest?

Simple Garden er Budapests ikoniske ruinbar i distriktet 7 og dets labyrintiske stue ovenpå og et must-besøg for en særlig forvirrende oplevelse af Budapests festaftener.

Wien til Budapest med tog

Prag til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

 

3. Fest i Prag, Tjekkiet

Prag er en af ​​de mest smukke byer i Europa. I løbet af dagen vil du føle, at du gik tilbage i tiden til slotte, prinser, og ridderhistorier, men i løbet af natten rejser du tid til vanvittigt natteliv, hvor hæmninger er efterladt bag døren.

Byen er fuld af ølhaver ved floden, pubber, og barer med fantastisk udsigt over byen, og selvfølgelig en berygtet klubscene.

Hvad er den bedste natklub i Prag?

Prag er hjemsted for den største klub i Europa, 5-historien Karlovy Lazne Club. Så, hvis du planlægger en tur til Prag med dine venner eller en Eurotrip for at udforske Europas bedste festbyer, så er dette et must-stop på dit eventyr. Vær opmærksom på, at når du først kommer ind i klubbens døre, du kan forlade en helt anden person Uanset hvad der sker i Prag, forbliver i Prag.

Nürnberg til Prag med tog

München til Prag med tog

Berlin til Prag med tog

Wien til Prag med tog

 

People dancing at prague czech republic party at a nightclub instagram picture

 

4. Fest i Amsterdam, Holland

Berømt for sine smukke kanaler og kaffebarer, Amsterdam er en populær europæer ferie destination. Det har en meget rolig stemning, på trods af det berygtede røde lys distrikt og kaffebarer.

Mens hollænderne foretrækker lavmælt sammenkomster, hvis du spørger turister fra hele verden, de vil sige, at Amsterdam har en anden side. I sammenligning med de andre byer i vores bedste partibyer i Europa, i Amsterdam, finder du trance-lyde i de fleste klubber, men også Live musik. Live shows er meget populære i Amsterdam.

Hvad er den bedste natklub i Amsterdam?

Bare et par af de bedste live musikklubber er Melkweg og Bimhuis, og de bedste natklubber er De Marktkantine og Shelter.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

Amsterdam party at a nightclub instagram picture

 

5. Fest i Wien, Østrig

Byen, som vi alle kender for sit hidtil usete opera- og kulturliv, har også et fabelagtigt og sjovt natteliv. I modsætning til andre natklubbscener i nabolandene, nattelivsscenen i Wien er venligere og mere afslappet. For eksempel, entréen i Wien er lavere med afslappede dørpolitikker.

I Wien, du kan mest finde technoklubber, men også underjordiske og sure stilarter i nogle klubber.

Hvad er den bedste natklub i Wien?

Gå til Das Werk og Grelle Forelle for at få de bedste technofester. Hvis du vil have en klubcrawl, skal du gå til Gurtel, en vej, der løber gennem byens centrum. Det er her du finder de fleste pubber og klubber samlet i hinanden. Sørg for at tjekke Venster99.

Elektro Gonner er et godt eksempel på Wiens finurlige natteliv. Beliggende i en elektrisk butik, det er også et rum til videoinstallationer og elektromusik. Baren Le Loft ligger øverst på Sofitel Wien Stephansdom med episk solnedgang og udsigt over byen.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Prag til Wien med tog

 

Best party cities in Vienna Europe

 

Flere oplysninger om parter i Europa

Hvilken sæson er bedst at opleve nattelivet i Europa?

Forår og tidligt efterår er de bedste sæsoner for rejser og opdag de bedste festbyer i Europa.

 

Hvad er prisintervallet for indtægtsgebyrer i Europas natklubber?

Indgangsgebyret varierer fra land til land. De fleste europæiske byer er meget overkommelige, for eksempel, Prag og Budapest, 5-20 euro indgang og alkohol til rimelige priser, nogle steder er dyrere, men den vigtigste ting, skal komme tidligt, så du behøver ikke at stå længe i køen.

 

Hvilken by har det bedste natteliv i Europa til nytårsaften og jul?

Den bedste by til jul og nytårsaften er bestemt Berlin, hvis du rejser på en lavt budget. Amsterdam og Prag er smukke om vinteren, men lidt dyrere.

For at konkludere, Europa har noget at tilbyde for enhver smag, ønske, ugudelighed niveau, og budget. Vores top 5 festbyer tilbyder det bedste fra alle verdener. Du kan helt sikkert starte blidt med barhopping eller live musikklubber og fortsætte til de vildeste dansegulve i Europa, alt i en enkelt nat. På toppen af ​​det hele, hver by er let tilgængelig via tog rejse, så hvis det er din vildeste drøm at have en skør festhelg og besøge alle 5, så venter Europa.

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter til nogen af ​​de smukke festbyer på vores liste.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg “5 bedste festbyer i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-party-cities-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)