Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 26/02/2021)

Å planlegge utdrikningslaget eller utdrikningslaget er definitivt den beste delen av å være den beste mannen eller hushjelpen. Hva kan være morsommere enn å samle hele gjengen for et ondt eventyr i Europa? Spesielt før de heldige i gruppen slår seg til ro.

Europa er et flott reisemål for utflukter. Vi har håndplukket 7 av de beste bachelor- og ungkarsturene i Europa. Fra luksuriøse spa-tema turer til fest hele natten og barhopping. Så, du er nødt til å lage den mest oppsiktsvekkende turen for bruden og brudgommen å være.

 

1. Hedonistisk budsjettvennlig ungkar / bachelorette i Berlin

Med en flott barscene, Berlin er et fantastisk reisemål for en morsom og spennende bachelor- og ungkarstur i Europa.

Berlin er kjent for sine vanvittige fester og Oktoberfest og er perfekt for en helgeutflukt. Du kan starte festen med å få noen kule bilder av gjengen på det berømte East Side Gallery. Deretter, fortsett til en personlig barer-tur eller bli spennende og gå og hopper. Dessuten, Berlin er hjem til noen gode spa, hvor du kunne svette ut alt bakrus etter en natt med klubb.

Frankfurt til Berlin med tog

København til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Hedonistisk budsjettvennlig ungkar / bachelorette i Berlin

 

2. Bachelorette / Bachelor Trip To Amsterdam

Beryktet og forlokkende, Amsterdam er Europas både syndeby og et lite paradis. Hvis du planlegger en vår bachelorett tur til Europa, da er Amsterdam den vakreste. Blomstrende kanaler, fargerike hjem og søte kafeer, sykkelstier, og selvfølgelig en blomsterfestival i mai. Alle disse underverkene vil få bruden til å føle seg i den syvende himmelen.

derimot, hvis du er interessert i en vanvittig helg for å feire de siste frihetens øyeblikk, da er Amsterdam perfekt for en vill utdrikningslag. Start ved Muse Du Sexe til røde lys-distriktet, og avslutt med en drink og striptease middag. Dermed, en ungkarstur til Amsterdam vil utvilsomt være en uforglemmelig tur.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

Jenter som tar bilde av Tulipaner i Amsterdam med ryggen til kameraet

 

3. Bachelorette / Bachelor Trip To Prague

Damene vil garantert sette pris på Prahas vakre utsikt over byen, arkitektur, og kunst. I tillegg, Praha er kjent for sine topp ølhager og cocktailbarer. Dette betyr at barene i Praha er på de beste stedene og serverer de mest deilige og mest slitne drikkene i Europa, for eksempel, Hemingway cocktailbar. Etter noen drinker hvis du vil ha en virkelig vill natt, dra for å oppdage Prahas verdenskjente utelivsscene. For å kurere den morgenmorgen, sjekk ut det beste kaffestedet i Praha, Kruskafé. Deres spesialitet er rike kaffedrikker og deilig mat.

derimot, hvis du ikke vil miste tankene i en natt med sprit, deretter ta turen utenfor sentrum. Praha er hjemmet til mange termaler og spa hvor du kan unne deg etter å ha besøkt et fortryllet slott. Dette vil sikkert få bruden til å føle seg som en prinsesse i et eventyr. En annen flott ting mennene absolutt vil elske er å rafting.

Nuremberg til Praha med Tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Tur til Praha og Salut med drinker i en bar

 

4. Tur til Budapest

Fantastisk arkitektur og Donauelva som renner over, gjør Budapest til et fantastisk reisemål for ungkar og ungkar.

Drinker og festcruise nedover Donauelva, krysser byen med utsikt over den spektakulære arkitekturen, er ideell for en utdrikningslag og utdrikningslag. Et annet flott alternativ er en avslappende helg i et luksuriøst spa med jentene. Budapest er en flott by for matturer, hvor du kan prøve nasjonal vin fra Eger og Somlo og smake på de tradisjonelle ungarske rettene i en fest for å feire det siste singellivet.

Faust Wine Cellar er en av de eldste kjellere i Europa, og hvor du kan kos deg med de fineste vinene og smak smakfullt oksekjøtt og andre delikatesser.

Wien til Budapest med tog

Praha til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

 

5. Bachelor / Bachelorette Trip To Tirol

For den mest eventyrlystne og adrenalinfremmende ungkarsturen til Europa, Tirol-regionen i Østerrike er den beste destinasjonen. Du vil føle at du kommer tilbake til opprinnelsen. Sitter rundt leirbålet, utenfor trehytta for grill og drikke. Hvis gjengen er oppe for en eventyr om fjellklatring, rafting, og mange flere friluftsliv, deretter Area47, er et overveldende valg for en helg i helgen og den store festen.

Tirol er også perfekt for en ungkarstur, spesielt hvis du er sporty og vil oppleve naturen på en av de mest Vakre steder i Europa. Den storslåtte utsikten og den friske luften er perfekt for å binde og skape minneverdige øyeblikk i skogene og fossene i Tirol.

München til Innsbruck med tog

Salzburg til Innsbruck med tog

Oberstdorf til Innsbruck med tog

Graz til Innsbruck med tog

 

Tur til Tirol og gjør rafting i naturen

 

6. De sveitsiske alper

Den fantastiske utsikten, fjellene, daler, og fossefall i de sveitsiske Alpene er en perfekt ramme for en drømmende ungkarstur i Europa. De sveitsiske alpene er både paradis og Disneyland for den eventyrlystne gjengen. For eksempel, hvis gruppen din elsker friluftsliv, så kan du gå på ski hvis det er vinter. Eller, på den andre siden, hvis det er en vår- eller sommertur, deretter, trekking, eller å slappe av i en sjarmerende landsby er bare noen få ting å gjøre på dette fenomenale stedet.

Mens en ungkar- og ungkarstur til de sveitsiske alper kan være dyrere enn en helgetur til Berlin eller Praha, det kan også være der du lager minner som varer livet ut, og som er uvurderlige.

Basel til Interlaken av tog

Genève til Zermatt med tog

Bern til Zermatt med tog

Luzern til Zermatt med tog

 

De sveitsiske alpene Utendørs varmt bad

 

7. Bachelor / Bachelorette Trip To Aquitaine, Frankrike

En ungkar- og utdrikningstur er en fin mulighet til å dra på eventyr, prøv noe nytt og bryt den hektiske rutinen. Hvorfor ikke gjøre det med stil og gå hele veien og spytte på velvære? Glamping er et fantastisk alternativ for en blåsende bachelor- og utdrikningstur. Det franske landskapet er kjempebra sted for camping i luksuriøse mongolsk stil yurter på fantastisk fransk jordbruksland med dine beste venner.

Et utendørsbasseng, frukt, frokost i sengen, bål, og sykling rundt de vakre fjellene handler om naturen uten bekymring en utdrikningstur alle vil huske. Ungkarsturer og ungkarsturer er noen av de vakreste periodene i alles liv. Dermed, det skal feires på de vakreste stedene i verden, og Europa er perfekt for en drømmende eller vill ungkar- og ungkarstur.

Nantes til Bordeaux med tog

Paris til Bordeaux med Tog

Lyon til Bordeaux med Tog

Marseille til Bordeaux med tog

 

Bachelor / Bachelorette Trip To Aquitaine, Frankrike

 

Det er veldig enkelt å trene reiser rundt i Europa og reise forbi Lagre A Train til enhver destinasjon og by på vår 7 beste destinasjoner for ungkarsturer.

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt “7 beste bachelor- og ungkarsturer i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-bachelor-bachelorette-trips-europe%2F%3Flang%3Dno Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)