Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 18/11/2022)

Planlegger en helgetur, eller kanskje en velfortjent ferie med jentene? sjekk ut disse 12 beste jenter’ reisemål over hele verden. Fra avslappede jungler til kosmopolitiske byer, disse stedene er fantastiske steder for en morsom ferie med venner.

 

1. Jenter helgetur til Amsterdam

Pittoreske kanaler, kafeer i det små, sjarmerende smug, og en flott avslappet atmosfære, Amsterdam er en fantastisk jentehelg i Europa. De søte kanalene er alle utsmykket med fargerike blomster i mai, gatene er livlige, og kafeene er fulle av latter, som legger til den nederlandske byens sjarm.

Hvis du ikke er en avslappende gruppe damer, du kan leie sykler, og utforske byen som lokalbefolkningen. Dessuten, når du er lei av byen, du kan sykle eller ta toget til den nærliggende byen og til og med blomstermarkedet for en fantastisk fotoseanse i byen tulipanenger eller vindmøllene for en flott piknik. Bunnlinjen, Amsterdam har mange ting å gjøre, og ideer til flotte jenter’ storbyferie.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Girls Weekend Getaway To Amsterdam

 

2. Beste skitur for jenter til de østerrikske alpene

Hvis du alltid har ønsket å oppleve en aktiv ferie i de fortryllende østerrikske alpene, da er en skitur til Salbaach det ideelle alternativet for deg. Ta tak i bestiene dine, på en uforglemmelig tur på en. I tillegg til ski og snowboard, du kan bo i en koselig og miljøvennlig hytte, nipper til vin, mens du chatter hele natten og mimrer om andre fantastiske jenter’ turer tatt sammen.

Dessuten, de østerrikske alpene er fantastiske jenter’ reisemål takket være deres bortgjemte beliggenhet. Alpene er store og store, tilbyr mange bortgjemte steder og ulike typer overnatting, hvor det bare vil være deg og vennene dine, mange kilometer unna eventuelle forstyrrelser, høylytte grupper, og turister. Denne måten, du kan dra mest nytte av det fantastiske landskapet og jentene’ kvalitetstid.

München til Hallstatt Togene

Innsbruck til Hallstatt Togene

Passau til Hallstatt Togene

Rosenheim til Hallstatt Togene

 

Best Girls Ski Trip To The Austrian Alps

 

3. Jenter tur til Las Vegas

Spennende, fargerik, mystisk, Las Vegas er kjent for sine fester, grandiose bashes, og lys. Mens de fleste besøkende kommer for byens lys og løftet om en uendelig fest, Las Vegas er en flott jente’ reisemål.

I tillegg til Vegas morsomme vibber, det er flotte steder å besøke i nærheten og beundre noen av verdens mest fantastisk utsikt. For eksempel, du og jentene kunne gå opp til 7 magiske fjell og Ilddalen. Fra fotturer til å nyte ørkenutsikten og stillheten, denne turen vil heve jentene dine’ helg til Las Vegas til et helt annet nivå.

 

Girls Trip To Las Vegas

 

4. Beste reisemål for jenter over hele verden: Bali

Det nærmeste du noen gang kommer naturen i sin villeste og mest rolige form, Indonesia er et fantastisk reisemål for jenter’ tur. Fra den magiske apeskogen og templene på Bali til strendene på Bali og turkisblått vann, Indonesia har noe fantastisk å tilby til en vennegruppe som reiser sammen.

I tillegg til å utforske den fascinerende indonesiske kulturen i Ubud, du vil ha en fantastisk trekking opp til Mount Batur. Så, mens de fleste reiser til Bali for å slappe av i en fantastisk villa, du kan også oppleve den eventyrlige siden av Bali med bestiene dine fra noen av de mest uforglemmelige stedene i Indonesia.

 

Best Girls Trip Destinations Worldwide: Bali

 

5. London

Ettermiddagste eller cocktailer med utsikt, vintage eller high-end posh shopping, London har alt for de perfekte jentene’ tur. En av de morsomme byene i Europa, London er en fantastisk helgeutflukt mål, for små jenter’ moro. I tillegg til et stort utvalg av takbarer, boutique, og kulturarrangementer, byen er helt nydelig.

Derfor, det er mange fargerike og livlige steder å ta bilder av de fantastiske jentene dine’ tur og spre moroa på sosiale medier. Så, pakk de beste sekkene dine, og ta med en ekstra for all shopping og alle minnene du skal bringe tilbake fra London.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

London Drinking outside

 

6. En jentetur til Paris

Verdens motehovedstad er en favoritt blant verdens damer. Paris er kvintessensen av jentene’ reisemål over hele verden, for shopping, sightseeing, uteliv, og konditori til dessert. Alt i Paris er bedre, magisk, og uforglemmelig.

Så, vær klar til å bruke minst en uke på jentene dine’ tur til Paris, når de to første dagene vil være for klassisk sightseeing og resten for spesielle ting du bare kan gjøre. For eksempel, du kan besøke Louvre om morgenen, ta en piknik i Tuileries Garden til lunsj, Moulin Rouge om kvelden, og kabaretklubb for etterfesten. Enten det er din første tur til Paris eller den femte, men denne gangen med jentene dine, en tur til Paris er alltid en god idé.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

A Girls Trip To Paris

 

7. Amalfikysten, Italia

sandstrender, fargerike steder og landsbyer, og italiensk mat, ingenting slår en ferie på Amalfikysten. Dermed, en jenter’ tur til den italienske rivieraen er et av de beste alternativene for en sommerferie i Italia.

Så, hvis du planlegger en jente’ tur til Italia, Capri eller Positano er utmerkede valg å bo i Amalfi. Du kan leie en fantastisk villa ved stranden, eller et søtt lite hus med utsikt over Middelhavet hvis du foretrekker å leve som en lokal. Å konkludere, Amalfikysten har flott vær, visninger, utleie, og mat til flotte jenter’ tur i Italia.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

on a boat in Amalfi Coast, Italy

 

8. Beste reisemål for jenter i Tyskland: Berlin

Trendy, lettvint, og moro, Berlin er et fantastisk reisemål for den etterlengtede jenteturen til Europa. Berlin er mote- og festhovedstaden i Tyskland, hvor dine villeste drømmer går i oppfyllelse. Så, om du reiser på utdrikningslag, venninnehelg, eller en bursdagstur med bestiene dine, du vil ha det helt fantastisk i Berlin.

Vintage shopping på The Bergmannkiez, kunstgallerier, drinker på Madame Claude, er bare noen av de flotte tingene du kan gjøre på jenteturen til Berlin. Dette er gode alternativer hvis gjengen din er opptatt av spenning og tar det beste Berlin har å tilby. derimot, hvis du tenker på avslapning, så er det mange fantastiske spa i Berlin, for litt avslapning og vin med jentene på din 48 timers eskapade til Berlin.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

9. Mykonos

Selv om det ikke er så turistisk som Santorini, Mykonos er et hett reisemål i Hellas. Så, hvis du har bursdag nærmer seg, samle gjengen din til en ekstraordinær helg i solfylte Mykonos. Med flotte strender, postkortlignende utsikt, og gater, Mykonos er en drømmende jente’ reisemål.

Fest på en yacht, solbad på taket av villaen din, eller rusle rundt i den gamle delen av øya, Mykonos har noe å tilby for alle. Isoler Agios-stranden, brosteinsbelagte gater, og skjulte kafeer er bare noen av tingene du kan oppdage i Mykonos. Til tross for den greske øyas små størrelse, det er mange steder for minneverdige gruppebilder som vil fange den fantastiske tiden deres sammen.

 

Mykonos views

 

10. Dublin

Kjent for sine puber og natteliv, Dublin er en fantastisk jente’ reisemål. Barhopping, mat, eller byvandring er bare noen av de morsomme måtene du kan utforske den flotte storbyen Dublin. Tvert imot, du kan utforske hele Dublin skjulte perler på egenhånd

Hvis du velger uavhengig utforskning, deretter starter med en brunsj på Pepper Pot, etterfulgt av shopping på Powerscourt Center, og avslutter dagen med cocktailer kl Hovslager & Draper, er et eksempel på en flott dag i Dublin. Dermed, hvis du aldri har vært i Dublin, og ønsker å feire en spesiell begivenhet med jentene, Dublin vil være et utmerket valg.

 

Dublin streets

 

11. Beste reisemål for jenter over hele verden: Porto, Portugal

Med utsikt over elven Douro, eller ved sandkysten, de søte små kafeene i Porto venter på å ønske deg og venninnene dine velkommen. Portos beliggenhet og vibber gjør det til et flott reisemål for en venninne’ sommertur til Portugal. Porto er kjent for den kjølige atmosfæren, hvor morgenen strekker seg sakte over i brunsj, og inn i en lat ettermiddag.

likevel, Porto er hjemsted for mange kreative hoder, så mens du rusler gjennom gatene, du vil komme over mange gallerier og kunstinstallasjoner. Deretter, bytt til festantrekket ditt og gå til gatene i Rua da Galeria de Paris og Rua de Candido dos Reis, for flott dans. Å konkludere, Porto er en levende og ung portugisisk by, ideell for en 48-timers eller en veldig lang late venninner’ helg i Porto.

 

Porto, Portugal seaside

 

12. Zürich

Den internasjonale sveitsiske byen er et fantastisk sted for jenter’ tur, enten du planlegger et kort helgeopphold eller utvider reisen til en hel uke. Ligger ved innsjøen, med De sveitsiske alpene rundt den, Zürich kan være perfekt for en aktiv ferie, eller en avslappende helg med jentene. Innsjøen er så stor, at du vil ha god plass til en båttur eller svømming.

Dessuten, de omkringliggende fjellene gir mange turstier og utsiktspunkter over den fantastiske innsjøen og byen. Så, hvis du har lyst på en piknik eller en gruppetur, du reiser til rett sted, fordi Zürich har alt, og selv om byen er et populært reisemål hele året, beliggenheten og omgivelsene gir mange steder for øyeblikk av ensomhet og ro.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Girls Trip To Zurich

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til disse 12 Beste reisemål for jenter over hele verden.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "12 beste reisemål for jenter verden over" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fbest-girls-trip-destinations%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)