Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 18/11/2022)

Planlægger en weekendophold, eller måske en velfortjent ferie med pigerne? tjek disse 12 bedste piger’ rejsedestinationer i hele verden. Fra afslappede jungler til kosmopolitiske byer, disse steder er fantastiske steder for en sjov ferie med venner.

 

1. Piger weekendrejse til Amsterdam

Maleriske kanaler, cafeer i små, charmerende gyder, og en fantastisk afslappet atmosfære, Amsterdam er en vidunderlig weekenddestination for piger i Europa. De søde kanaler er alle prydet med farverige blomster i maj, gaderne er livlige, og cafeerne er fulde af grin, hvilket føjer til den hollandske bys charme.

Hvis du ikke er en afslappende gruppe af damer, du kunne leje cykler, og udforske byen som de lokale. i øvrigt, når man er træt af byen, du kan cykle eller køre med toget til den nærliggende by og endda blomstermarkedet for en fantastisk fotoshoot i byen tulipanmarker eller vindmøllerne til en fantastisk picnic. Bundlinie, Amsterdam har mange ting at lave, og ideer til en fantastisk pige’ storbyferie.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Girls Weekend Getaway To Amsterdam

 

2. Bedste pigeskitur til de østrigske alper

Hvis du altid har ønsket at opleve en aktiv ferie i de fortryllende østrigske alper, så er en skitur til Salbaach den ideelle mulighed for dig. Tag fat i dine bedste, på en uforglemmelig tur i de sneklædte betagende alper. Ud over at stå på ski og snowboard, du kunne bo i en hyggelig og miljøvenlig hytte, nipper til vin, mens du chatter hele natten og minder om andre fantastiske piger’ ture taget sammen.

i øvrigt, de østrigske alper er en fantastisk pige’ rejsedestination takket være deres afsondrede beliggenhed. Alperne er store og store, tilbyder masser af afsondrede steder og forskellige former for overnatning, hvor det kun vil være dig og dine kærester, mange kilometer væk fra eventuelle afbrydelser, højlydte grupper, og turister. Denne måde, du kan få mest gavn af det fantastiske landskab og pigerne’ kvalitetstid.

München til Hallstatt Tog

Innsbruck til Hallstatt Tog

Passau til Hallstatt Tog

Rosenheim til Hallstatt Tog

 

Best Girls Ski Trip To The Austrian Alps

 

3. Piger tur til Las Vegas

Spændende, farverig, mystisk, Las Vegas er berømt for sine fester, grandiose bashes, og lys. Mens de fleste besøgende kommer for byens lys og løftet om en uendelig fest, Las Vegas er en stor pige’ rejsemål.

Ud over Vegas sjove vibes, der er gode steder at besøge i nærheden og beundre nogle af verdens mest betagende udsigt. For eksempel, du og pigerne kunne gå op til 7 magiske bjerge og Ilddalen. Fra vandreture til at nyde ørkenudsigten og stilheden, denne tur vil løfte dine piger’ weekend til Las Vegas til et helt andet niveau.

 

Girls Trip To Las Vegas

 

4. Verdens bedste rejsedestinationer for piger: Bali

Det tætteste du nogensinde kommer på naturen i sin vildeste og mest fredfyldte form, Indonesien er en storslået destination for en pige’ rejse. Fra den magiske abeskov og templer på Bali til strandene på Bali og turkisblåt vand, Indonesien har noget fantastisk at tilbyde til enhver gruppe venner, der rejser sammen.

Ud over at udforske den fascinerende indonesiske kultur i Ubud, du vil have en fantastisk trekking op til Mount Batur. Så, mens de fleste rejser til Bali for at slappe af i en vidunderlig villa, du kan også opleve den eventyrlige side af Bali med dine bedstier fra nogle af de mest uforglemmelige steder i Indonesien.

 

Best Girls Trip Destinations Worldwide: Bali

 

5. London

Eftermiddagste eller cocktails med udsigt, vintage eller high-end posh shopping, London har det hele til de perfekte piger’ rejse. En af de sjove byer i Europa, London er en fantastisk weekend flugt bestemmelsessted, for små piger’ sjovt. Ud over et stort udvalg af tagbarer, boutique, og kulturelle begivenheder, byen er absolut smuk.

Derfor, der er masser af farverige og livlige steder at tage billeder af dine fantastiske piger’ tur og spred det sjove på sociale medier. Så, pak dine bedste kufferter, og medbring en ekstra for alle de shopping og minder, du vil bringe tilbage fra London.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

London Drinking outside

 

6. En pigetur til Paris

Verdens modehovedstad er en favorit blandt verdens damer. Paris er kvintessensen af ​​pigerne’ rejsedestination i hele verden, til indkøb, sightseeing, natteliv, og konditori til dessert. Alt i Paris er bedre, magiske, og uforglemmelig.

Så, vær klar til at bruge mindst en uge på dine piger’ tur til Paris, når de første to dage vil være til klassisk sightseeing og resten til særlige ting, du kun kan gøre. For eksempel, du kan besøge Louvre om morgenen, tage en picnic i Tuileries Garden til frokost, Moulin Rouge om aftenen, og kabaretklub til efterfesten. Uanset om det er din første tur til Paris eller den femte, men denne gang med dine piger, en tur til Paris er altid en god idé.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

A Girls Trip To Paris

 

7. Amalfikysten, Italien

sandstrande, farverige steder og landsbyer, og italiensk mad, intet slår en ferie på Amalfikysten. Dermed, en piger’ tur til den italienske riviera er en af ​​de bedste muligheder for en sommerferie i Italien.

Så, hvis du planlægger en pige’ tur til Italien, Capri eller Positano er fremragende valg at bo i Amalfi. Du kan leje en fabelagtig villa ved stranden, eller et sødt lille hus med udsigt over Middelhavet, hvis du foretrækker at leve som en lokal. For at konkludere, Amalfikysten har fantastisk vejr, visninger, leje, og mad til en fantastisk pige’ tur i Italien.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

on a boat in Amalfi Coast, Italy

 

8. Bedste pigerejsedestinationer Tyskland: Berlin

Smarte, stille og rolig, og sjovt, Berlin er en fantastisk destination for den længe ventede pigerejse til Europa. Berlin er Tysklands mode- og festhovedstad, hvor dine vildeste drømme går i opfyldelse. Så, om du rejser til polterabend, veninders weekend, eller en fødselsdagstur med dine bedste, du vil have det helt fantastisk i Berlin.

Vintage shopping på Bergmannkiez, kunstgallerier, drinks hos Madame Claude, er blot nogle af de fantastiske ting, du kan lave på din pigetur til Berlin. Disse er gode muligheder, hvis din bande er opsat på spænding og tage det bedste Berlin har at byde på. Imidlertid, hvis du tænker er indstillet på afslapning, så er der masser af fantastiske kurbade i Berlin, for lidt afslapning og vin med pigerne på din 48 timers eskapade til Berlin.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

9. Mykonos

Selvom det ikke er så turistisk som Santorini, Mykonos er et varmt rejsemål i Grækenland. Så, hvis du har fødselsdag på vej, tag din bande sammen til en ekstraordinær weekend i det solrige Mykonos. Med fantastiske strande, postkortlignende udsigter, og gader, Mykonos er en drømmende pige’ rejsemål.

Fest på en yacht, solbad på taget af din villa, eller slentre rundt i den gamle del af øen, Mykonos har noget at tilbyde for enhver smag. Isoler Agios-stranden, brostensbelagte gader, og skjulte caféer er blot nogle af de ting, man kan opdage i Mykonos. På trods af den græske øs lille størrelse, der er mange steder til mindeværdige gruppebilleder, der vil fange jeres fantastiske tid sammen.

 

Mykonos views

 

10. Dublin

Berømt for sine pubber og natteliv, Dublin er en fantastisk pige’ rejsemål. Barhopping, mad, eller byvandring er kun nogle få af de sjove måder, hvorpå du kan udforske den store storby Dublin. Tværtimod, du kunne udforske hele Dublins skjulte perler alene

Hvis du vælger uafhængig udforskning, derefter starter med en brunch på Pepper Pot, efterfulgt af shopping i Powerscourt Center, og afslutning af dagen med cocktails kl Beslagssmed & Draper, er et eksempel på en stor dag i Dublin. Dermed, hvis du aldrig har været i Dublin, og ønsker at fejre en særlig begivenhed med pigerne, Dublin vil være et fremragende valg.

 

Dublin streets

 

11. Verdens bedste rejsedestinationer for piger: Porto, Portugal

Med udsigt over Douro-floden, eller ved den sandede kyst, de søde små cafeer i Porto venter på at byde dig og dine veninder velkommen. Portos beliggenhed og vibes gør det til en fantastisk destination for en veninder’ sommerrejse til Portugal. Porto er berømt for den afkølede atmosfære, hvor morgenen langsomt strækker sig over i brunch, og ind i en doven eftermiddag.

Ikke desto mindre, Porto er hjemsted for mange kreative sind, så mens du slentrer gennem gaderne, du vil støde på mange gallerier og kunstinstallationer. Derefter, skift til dit festtøj og gå til gaderne i Rua da Galeria de Paris og Rua de Candido dos Reis, for nogle fantastiske dans. For at konkludere, Porto er en levende og ung portugisisk by, ideel til en 48-timers eller en meget lang dovne veninder’ weekend i Porto.

 

Porto, Portugal seaside

 

12. Zürich

Den internationale schweiziske by er et fantastisk sted for en pige’ rejse, uanset om du planlægger et kort weekendophold eller forlænger din rejse til en hel uge. Beliggende ved søen, med schweiziske alper omkring det, Zürich kan være perfekt til en aktiv ferie, eller en afslappende weekend med pigerne. Søen er så stor, at du får god plads til en bådtur eller svømning.

i øvrigt, de omkringliggende bjerge giver masser af vandrestier og udsigtspunkter over den vidunderlige sø og by. Så, hvis du har lyst til en picnic eller en gruppevandring, du rejser til det rigtige sted, fordi Zürich har det hele, og selvom byen er en populær destination året rundt, placeringen og omgivelserne giver mange steder for øjeblikke af ensomhed og sindsro.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Girls Trip To Zurich

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til disse 12 Verdens bedste rejsedestinationer for piger.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "12 bedste pigerejsedestinationer i hele verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-girls-trip-destinations%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)