Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 14/05/2020)

Paris și Roma sunt în partea de sus a listei găleată aproape fiecare călătorie. Aceste orașe spectaculoase sunt populare pentru cultura lor, bucătăria de clasă mondială, rafinat arhitectură și mult mai mult. In timp ce Roma și Paris sunt departe una de cealaltă, acestea sunt foarte bine conectat cu trenul. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să aleagă între acestea orașe magnifice, aveți posibilitatea să le vizita ambele! Pentru a vă ajuta să facă acest lucru călătorie cât mai plăcută cu putință împărtășim cu voi cum să ajungeți de la Roma la Paris cu trenul Highspeed.

 

Călătorii de trenuri de mare viteză

Puteți accelera prin Franța și Italia, folosind doar conexiuni de mare viteză. Una dintre cele mai rapide și mai confortabile metode de a călători de la Roma la Paris este de a lua Thello tren de mare viteză. Acest tren contemporan se va amesteca la Paris, în cel mai scurt timp. Primul, veți lua un tren de mare viteză către Roma spre Milano și Milano spre Paris pe trenurile de mare viteză Thello. Timpul de călătorie pentru această călătorie variază, în funcție de care tren alegeți. Vă recomandăm să vă rezervați locurile în avans trebuie să vă face rezervări pentru aceste trenuri pentru a asigura un loc.

Ora de la Lyon la Nisa

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

Roma la Paris cu trenul

 

Ia un traseu pitoresc – Roma la Paris cu trenul Highspeed

În funcție de ruta pe care decideți să o luați când călătoriți de la Roma la Paris cu trenul de mare viteză, ați putea dori să se bucure de a explora una dintre cele mai frumoase orașe ale Franței de-a lungul drum. Frumos absoarbe măreția Provence și-l parts prin superba sale plaje, promenada expansiv și în aer liber piețe. Oprirea off la Nisa va permite să vedeți o altă parte uimitoare a Franței și frumos se va rupe călătoria de la Roma la Paris.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

 

 

Vizitați alte orașe europene de-a lungul drum

Profitați din plin de libertatea prin utilizarea trenurilor regionale și oprirea off în alte orașe europene. Călătorie de la Roma la Milano, spre Geneva, înainte de a ajunge la destinație – Paris.

Paris Trenurile Lille

Roma Trenurile Milano

Hamburg la trenuri Berlin

Geneva, la trenuri Paris

 

Roma la Paris cu trenul

 

Nu călătorie cu trenul este de peste patru ore;. Acest lucru face ca acest traseu perfect pentru orice aventurier care displace tren plimbari lungi. Este bine să se aibă în vedere faptul că unele orașe sunt mai scumpe pentru a vizita decât altele, Deci, în funcție de bugetul dvs. ar putea să preferați o itinerar care nu include toate orașele care le-am enumerate. Aruncați o privire pe site-ul nostru și puteți face propriul dvs. itinerar personal pentru a vă duce de la Roma la Paris cu trenul de mare viteză, dar și de la Paris la Roma cu aceeași cale ferată. De asemenea, puteți ține la curent cu cele mai noi promoții pe noastre Facebook, Stare de nervozitate și pagini Instagram.

 

Ma gandesc la a face acest traseu de la Roma la tine Paris? Mergi la SaveATrain online pentru a verifica toate tarifele noastre exclusive și pentru a începe să vă planificați următoarea aventură!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-from-rome-to-paris-by-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)