Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Postare pe blog

Unde se poate Sărbătoriți Purim În martie

Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 14/08/2020)

Evreu Mardi Gras oricine? introduce Carnaval Purim! sărbători Purim în zilele de 14 și 15 Adar, a douăsprezecea lună din calendarul evreiesc, care coincide cu luna martie. Purim are un carnaval atmosferă, cu oameni, fie purtând hainele lor cele mai bune de Sabat travesti - cu regele Xerxes, Vasti, Regina Estera, Mardoheu și Haman printre cele mai populare costume. În cazul în care vă puteți alătura în distracție? Acestea sunt Cele mai bune orașe pentru a sărbători evreiești Carnavalul Purim martie.

 

masca Purim

Ce este Purim?

Dacă nu sunteți familiarizați cu Purim, să ne vă lumineze. cu costume, , Joc și o mulțime de băut, Purim este una dintre cele mai răgușit iudaismului concediu. Vei ști frumoasă Esther zădărnicind planurile lui Haman rele, obiceiul de a obține în stare de ebrietate și care sunt hamantaschen. Dar noi suntem ghicitul există câteva lucruri despre acest lucru vacanţă că s-ar putea surprinde și va fi bine să știu dacă sunteți planificare privind aderarea la festivitățile și sărbători Purim.

Genoa în Milano cu Trenul

Roma la Milano cu trenul

Bologna în Milano cu Trenul

Florența în Milano cu Trenul

 

Cine este Estera?

Cartea Estera constituie baza Purim. Povestea urmează Estera, care este ales să fie soția și Regina regelui Ahașveroș considerat a fi Xerxes I al Persiei.

Când consilier al regelui, Haman, îl convinge să omoare toți evreii din imperiu, Vărul Regina Estera și tatăl a adoptat, Mordecai, invită pe ea să folosi influența ei pentru a opri planul sângeros.

Povestea este spusă în cartea Estera, cunoscut sub numele de Megillah, și se termină cu Haman agățat și poporul evreu a fi salvat.

Bruxelles la Amsterdam cu Trenul

Londra la Amsterdam cu Trenul

Berlin în Amsterdam cu Trenul

Paris în Amsterdam cu Trenul

 

Fapte interesante despre Purim:

Aici este un început de conversație rece. Stiai asta Estera a fost vegetarian (sau cel puțin un flexitarian). Potrivit Midrash, în timp ce regina Estera a trăit în curtea regelui Ahasveros, ea a urmat o dietă vegetariană care constă în mare parte din legume, astfel încât ea nu s-ar rupe legile Kashrut(legile dietetice). Din acest motiv, există o tradiție de mâncare fasole și mazăre, când sarbatoriti Purim. (Dupa toate acestea, veți avea nevoie de ceva sănătos după toate băutura și hamantaschen)

Bruxelles la Anvers cu trenul

Amsterdam în Anvers cu Trenul

Lille în Anvers cu trenul

Paris în Anvers cu trenul

 

 

Ia-Wrapping:

În cazul în care acest festival nu suna destul de minunat deja, ne acum cadouri prea! Versetul în cartea Estera despre Manot mishloach prevede că ar trebui să ne trimite daruri unii altora, nu dau doar daruri unii altora. Ca rezultat, este mai bine pentru a trimite pachetele de bunatati la un prieten prin intermediul unui mesager, decât să le dea doar pur și simplu. Oricine poate acționa ca un tetween du-te, deci nu ezitați să recruteze serviciul poștal sau de tip chiar că frumos în liftul pentru a vă ajuta să livreze cadouri.
comoditate? Nouă ne place asta!

Milano la Torino Trenuri

Lacul Como la trenuri Torino

Genoa la trenuri Torino

Parma la trenuri Torino

 

Cartea Estera este singura carte biblică, care nu include numele lui Dumnezeu:

Cartea Estera face, de asemenea, nici o referire la templu, la rugăciune, sau la practicile evreiești precum kashrut [convertiti].

Salzburg la Viena prețuri tren

Prețurile trenurilor din München către Viena

Prețul trenului Graz către Viena

Praga la Viena Prețuri tren

 

Noi nu suntem Peste Hamantaschen încă ...

Ei triunghiulare în formă și au spus să fie proiectate pentru a simboliza Haman pălărie, urechi sau buzunare. Sau ceva un pic mai womanly. Unii spun că aceste cookie-uri reprezintă urechile lui Haman (numele ebraic pentru ei, Haman oznei, înseamnă doar această), și se referă la un obicei de retezare criminali de urechi înainte de executarea lui. Cele trei colțuri reprezintă cele trei patriarhi a căror putere a slăbit Haman și-a dat puterea de a Estera pentru a salva evrei. Cu toate acestea, o altă teorie: Deoarece cuvântul german buzunar înseamnă „pungă“ sau „de buzunar,“Cookie-uri ar putea semnifica buzunarele lui Haman și banii pe care îi oferit Regele pentru permisiunea de a ucide pe evrei.

Bremen Trenuri Berlin

Prețuri trenuri Leipzig la Berlin

Prețurile Hanovra la Berlin

Prețuri trenuri Hamburg la Berlin

 

Pe tema alimentar, atunci când sărbători Purim:

Haman oznei în Purim

Tratează triunghiulara

Pentru evrei Ashkenazi, probabil cea mai răspândită tradiția alimentară pe Purim este consumul de alimente de formă triunghiulară, cum ar fi kreplach și produse de patiserie hamantashen. Kreplach este un triunghi paste umplute cu carne de vită sau de pui. Hamantashen sunt triunghiuri de patiserie din aluat care înconjoară o umplutură adesea făcută cu date sau semințe de mac.

Una dintre cele mai populare explicații pentru această tradiție este faptul că aceste alimente triunghiulare reprezintă Haman trei pălărie încolțit. in orice caz, pentru că s-a susținut că acest stil de pălărie nu a fost popular în această perioadă de timp, există o mulțime de alte, mai putin cunoscut explicații pentru ce am mânca alimente formă triunghiulară la Purim.

Prețuri de la Berlin la Munchen

Prețuri de la Frankfurt la München

Trier la trenuri Munchen

Stuttgart în Munchen prețuri tren

 

Talking Turcia

Regele Artaxerxe a domnit din India la Etiopia, din “Arunc-Kush.” evreiește, cuvantul mers înseamnă atât “India” și “Curcan.” Prin urmare, unii oameni mănâncă curcan când sărbătoresc Purim. Alții mănâncă bucate etiopian, cum ar fi linte etiopian. Pentru a încorpora un fel de mâncare de curcan în masă Purim, încerca curcan friptura cu sos de ceapa caramelizata balsamic sau panko crusted chiftele de curcan cu afine și pere chutney.

Nantes în Bordeaux prețuri tren

Prețuri trenuri Paris la Bordeaux

Prețuri trenuri Lyon către Bordeaux

Prețuri trenuri Marsilia spre Bordeaux

 

Mergând vegetarian

Pentru a fi Kosher, Regina Estera a mâncat o dietă vegetariană în timp ce trăiesc în Regele Achashverosh Palat. În onoarea ei, mulți oameni servi o masa fara carne pentru ospățul Purim. Esther dieta a constat din nuci, semințe, boabe, și leguminoase. Aceasta este o explicație în spatele obiceiul de a mânca semințe de mac în timpul vacanței, care la rândul său cel mai în Ashkenazi hamantaschen iconic ca umplutură Mohn.

 

Acest toate sunetele ... Familiar

sărbători festivități costum Purim

 

Dacă această descriere a Purim sunete familiare, care se datorează faptului că este ca și cum nimic nu atât de mult ca Mardi Gras.

Purim și Mardi Gras fiecare se încadrează exact o lună înainte de o mare, poate la respectarea religioasă majoră a tradițiilor lor respective. fiecare servele, paradoxal, ca o introducere farsă la o perioadă de gravitate religioasă profundă. pentru creștini, excesul de Fat marți servește ca o priză pentru sine afirmare și satisfacerea de sine înainte de perioada Postului Mare, cu perioada prelungita de lepădarea de sine și a mortificării de sine, chiar.

Purim este văzută ca portal pentru perioada frenetică, dar profund gravă și exigentă. De pregătire pentru Paște, care începe de obicei în dimineața de după Purim.

Prețuri de la Frankfurt la Köln

Prețuri trenuri Bruxelles la Köln

Viena la Köln prețuri tren

Prețuri de la Hanovra la Köln

 

În cazul în care, pentru a sãrbãtori activitățile Purim în toată Europa

Acum, că ne-am dat detaliile, permiteți-ne să vă spunem unde să găsiți acțiunea!

 

Purim la Budapesta:

Budapesta martie sărbătorește sfârșitul rece de iarnă, cu multe festivaluri bune de primăvară să se bucure. Sâmbăta și duminica sunt îndeosebi încărcate În marș. Diferite locuri și evenimente sărbători Purim la Budapesta. mai mult, mai multe sinagogi din Budapesta, inclusiv cea mai mare Sinagoga de pe strada Dohany. În plus, centrul comunitar Balint Casa cetățenilor evrei din Budapesta va găzdui evenimente pentru Purim.

 

Purim din Zurich:

Acum, organizat pentru al doilea an consecutiv de ARIEL – Uniunea Studenților din Jewish, Geneva. de fapt, sunt mai mult decât 300 elevi și adulți tineri din următoarele țări: Elveţia, Franţa, Belgia, Austria, și multe alte locuri. Acești participanți la petrecerea Purim se vor întâlni pentru a-l sărbători împreună pe Purim într-un mod unic sfârșit de săptămână în Zurich. Pentru bilete si mai multe informatii, peste cap de la ARIEL facebook Pagina.

Prețuri interlaken către Zurich

Lucerna în Zurich Prețuri tren

Prețuri trenuri Lugano în Zurich

Prețuri trenuri Geneva - Zurich

 

Purim la Paris:

Anul acesta, sărbători Purim Paris. Orașul Luminilor, Orașul dragostei, Orașul Arta. Acesta este acum, de asemenea, orașul incredibil Young iudaic Morristown Purim Party! Vino împreună cu cel mai elegant dvs. ținută Purim pariziană. Poti găsi această petrecere la uimitorul Mayo Performing Arts Center din Morristown. Evenimentul este de catering Pentru profesioniștii evrei tineri cu vârste cuprinse între 21 la 39. Obține bilete AICI

Prețuri de la Bruxelles la Paris

Prețuri de la Londra la Paris

Prețuri trenuri Marsilia la Paris

Prețuri de la Amsterdam la Paris

 

Purim la Londra:

Vino prin paharul în căutarea rezerva un bilet la un Tea Party Purim tematice. Găzduit la frumoasa Aubrey Park Hotel în Garden Room la Duminica a 17- Martie, 2019 la ora 3 după-amiaza. Bucurați-vă de companie bună, mânca o mulțime de lucruri obraznic și de a câștiga premii. Doar devine curiouser și curiouser. Pretul biletului include ceai / cafea, prăjituri, biscuiți, și sandwich-uri... și hamantaschen! Obține bilete AICI

Prețuri de la Amsterdam la Londra

Prețuri tren Rotterdam la Londra

Prețuri tren Paris din Londra

Prețuri de la Bruxelles la Londra

 

 

Ajungând locul preferat de petrecere pentru Purim este ușor de tren. Doar la peste cap la SaveATrain și să cumpere un bilet în câteva minute, fără taxe enervante!

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-purim%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !