Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 29/03/2020)

Sunt un calator pasionat și că, de asemenea un Călător solo. Cel mai bun lucru despre această ființă pe care ajungi să vezi lumea și nu trebuie să așteptați pentru oricine pentru a obține gratuit și apoi planifica o călătorie și să ia facilități lor în preferința. Deci, atunci când călătoresc solo te pentru a planifica călătoria către oricare loc pe care doriți să mergeți și cum și când vrei să mergi. văzând Franța a fost pe lista mea de a face de ceva timp și mai ales pentru a face această călătorie cu trenul a fost ceva ce am fost planificare a face. De asemenea, pentru a fi pe partea în condiții de siguranță și să nu aibă o călătorie irosită, Am decis sa My Book Trenul Bilet on-line și în avans.

 

planul de calatorie

Planificarea datelor

Așa cum am începe cu cartea mea bilete de tren on-line? Primul pas înainte de a rezerva biletele de tren am nevoie pentru a înțelege durata călătoriei mele și, de asemenea, știind, care erau locurile pe care am vrut să văd. Cum harta Franței a fost expus? Acest lucru ma ajutat să înțeleg ce a fost ordinea în care aș vizita fiecare dintre aceste locuri.

 

Odată ce am avut Prevăzute, și apoi a venit sarcina de stabilire a datelor și, de asemenea, timpul am fost să-și petreacă în fiecare loc. Rezerva-ti biletul de tren meu are nevoie de mine la foarte specifice cu privire la data și ora călătoriei mele. Prin urmare, este necesar să Planificarea sa fie perfect.

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

 

Rezervare bilete de tren on-line

Deși există un beneficiu al cărții biletul de tren, prin internet, este că puteți folosi doar același portal din nou pentru a face modificări la rezervare; cu genul de persoană pe care am fost am vrut ca să fie ultima opțiune. Apoi a venit etapa a cărții biletul meu de tren on-line. Cu toate datele și orele de călătorie acum, în loc, rezervare prin portaluri on-line, cum ar fi www.saveatrain.com a făcut sarcina relativ ușor. De asemenea, doar se simte dreptul de a menționa aici că, de asemenea, trebuie să fie atent cu privire la site-ul pe care îl utilizați pentru cartea biletul de tren on-line. Motivul principal fiind costurile pe care cele mai multe site-uri web au ascuns, cum ar fi taxele de procesare și taxele de rezervare.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Viața mai ușoară

Astăzi tehnologie a făcut cu siguranță viața noastră similară și a făcut călător pe tot globul relativ ușor asigurându-se că vă rezervați biletele de tren on-line, fără bătaie de cap și să fie încrezători cu privire la călătorie pe care trebuie să întreprindă. Rezerva biletele de tren on-line, tu?

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Verona Trenuri Milano

 

Scopul nostru este de a face viața mai ușoară atunci când călătoria cu trenul, să ne anunțați dacă există ceva ce putem face mai bine (daca ai citit pana acum o meriti un cupon, prin urmare 5% utilizarea cu discount cuponul: cupon de e-mail) – https://www.saveatrain.com

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmake-your-life-easier-with-save-a-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)