Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 29/03/2020)

Ja sam strastveni putnik i da previše je solo putnik. Najbolja stvar o ovom biću da ste dobili da vidi svet i ne morate čekati da neko dobiti besplatne, a zatim planiraju putovanje i uzeti njihove pogodnosti u prednost. Dakle, kada ste solo putuju dođete do planirati svoj dolazak na koji god mjesto želite ići i kako i kada želite ići. Seeing Francuska je bio na mojoj učiniti listi već neko vrijeme, a posebno da se ovo putovanje vozom je bilo nešto što sam bio planiranje uraditi. takođe, da bude na sigurnoj strani, a ne imati propao putovanje, Odlučio sam da Knjiga My Train Ticket online i unaprijed.

 

planirati svoje putovanje

Planiranje datume

Pa kako sam počela utakmicu u knjizi mog voznih karata online? Prvi korak prije nego što sam rezervirati karte za voz Morao sam da shvate trajanja mog putovanja i znajući, koji su bili mjesta koja sam hteo da vidim. Kako mapi Francuske je postavljen? To je pomoglo da shvatim šta je naredbu da ću biti u posjeti svakog od tih mjesta.

 

Jednom sam imao postavljen, a onda je došla zadatak utvrđivanju datuma i vremena bio sam provesti na svakom mjestu. Rezerviraj vozna karta treba da ja vrlo specifične o datumu i vremenu My Travel. Stoga planiranje kako da bude savršen.

Köln do Frankfurta Trains

Munich Frankfurt Trains

Hanover do Frankfurta Trains

Hamburg Frankfurt Trains

 

 

Rezervacije voznih karata online

Iako postoji korist od knjige moj voz ulaznica putem web je da mogu ponovno koristiti isti portal da bi promjene rezervacije; sa vrstom osoba bila sam da želim da to bude zadnja opcija. Onda je došao korak knjige mog voznu kartu online. Uz sve datume i vremena putovanja sada na snazi, Rezervirajte putem online portala poput www.saveatrain.com je zadatak relativno lako. takođe, samo osjeća pravo napomenuti da također trebate paziti na web stranici koju koristite za knjigu moju voznu kartu online. Glavni razlog je što je većina web stranice su skrivenih troškova, kao što su naknade za obradu i naknade za rezervaciju.

Amsterdam u London Trains

Rotterdam u London Trains

Paris u London Trains

Brisel u London Trains

 

Život je lakši

danas tehnologija su definitivno napravili naše živote slične i napravio putujući širom svijeta relativno lako osiguravajući da doživite voznih karata online bez muke i biti sigurni u vezi putovanja koja vam je potrebna da preduzmu. Ja rezervirati voz karte online, da li ti?

Genoa u Milano Trains

Rima do Milana Trains

Bologna Milan Trains

Verona Milan Trains

 

Naš cilj je da vam olakša život kad putovanja vozom, javite nam ako postoji nešto što možemo učiniti bolje (Ako ste pročitali do sada zaslužuješ kupon, tako da za 5% popust korištenje kupona: emailcoupon) – HTTPS://www.saveatrain.com

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoje stranice, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam dati kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmake-your-life-easier-with-save-a-train%2F%3Flang%3Dbs - (Malo spusti da vidi Embed Code)