Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 28/05/2021)

Sama ada anda telah berkahwin selama bertahun-tahun, atau masih dalam fasa awal hubungan yang, setiap pasangan dapat memanfaatkan masa berkualiti yang dihabiskan bersama. Ia amat baik untuk membuat satu usaha untuk Hari Valentine. Perjalanan dengan kereta api merupakan cara yang baik untuk memulakan romantis dan bulan madu percutian dengan satu tersayang anda. Mempercepatkan secara senyap-senyap melalui kawasan luar atau atas gunung. Traverse lalu menawan, bandar-bandar purba atau di sepanjang pantai yang glasier tasik. Di sini adalah bahagian 5 kebanyakan perjalanan kereta api romantis di Eropah. Masing-masing menawarkan sesuatu yang istimewa untuk Hari Valentine.

 

London kepada Venice ialah Perjalanan Kereta Api Romantik Pertama kami

Venice, Italy

 

ini perjalanan kereta api akan membawa anda dan yang anda sayangi melalui subur desa. Maka anda akan roll lalu pergunungan mengesankan Switzerland dan Austria. Seterusnya, anda akan mengalami pemandangan paling indah di Verona Itali dengan kereta api sebelum akhirnya sampai di tebing Grand Canal Venesia.

 

Paris ke bagus, Perancis

Provence, France Romantic Train Journeys

 

ialah Perjalanan Kereta Api Romantik Pertama kami. Dari bidang lavender ungu ke perairan biru Cote d'Azur. Mengagumi cara di mana cahaya matahari keemasan ajaib menenggelamkan semua, anda berada dalam untuk merawat. Bermula di bandar romantis yang paling penting, Paris, perjalanan kereta api anda akan lulus pantai termenung pantai dramatik. Anda juga akan lihat kampung-kampung yang indah dan bunga matahari dan bidang lavender Provence.

Lyon ke Nice dengan Keretapi

Paris ke Kereta api Nice

Avignon ke Kereta api Nice

Marseilles untuk Trains Nice

 

Florence ke Rom, Itali

Rome, Italy

 

Mengalami beribu-ribu tahun budaya dan dua permata Itali ikonik, semua dalam satu pengembaraan romantis. Lihat karya-karya dan hidangan Tuscan Florence. juga, melawat permata mahkota Rom, Vatican. Apa yang lebih baik?

ialah Perjalanan Kereta Api Romantik Pertama kami. Ini sudah tentu adalah salah satu perjalanan kereta api paling romantis di Eropah.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Venice ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

saya naikkan ke La Spezia – bahagian 5 kebanyakan perjalanan kereta api romantis di Eropah

Cinque Terre, Italy Romantic Train Journeys

 

Seksyen kecil keretapi menyajikan lima Itali ialah Perjalanan Kereta Api Romantik Pertama kami Lima tanah dramatik. Perjalanan kereta api adalah kurang daripada satu jam setiap perjalanan, supaya mengambil kereta api sehala. Kemudian anda boleh menghabiskan hiking hari menarik kampung-menyambung laluan kembali kepada di mana anda bermula. ini perjalanan kereta api adalah benar-benar menakjubkan dengan pemandangan Laut Ligurian, kampung pastel, ladang anggur teres dan juga medan lawatan.

Milan untuk Trains Levanto

Milan untuk Trains La Spezia

Siena untuk Trains La Spezia

Siena untuk Trains Levanto

 

Zurich ke Innsbruck

Innsbruck, Austria Romantic Train Journeys

 

Memulakan perjalanan kereta api romantis anda di Zurich. lawatan Bahnhofstrasse, salah satu yang paling jalan-jalan membeli-belah yang menarik di dunia, dan membeli cenderahati. Kagum dengan kerja-kerja yang perlu diberi perhatian Van Gogh dan Monet di Kunsthaus seni yang amat disayangi Galeri. Terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan oleh pasangan di Zurich sebelum menyelinap ke pemandangan yang indah perjalanan dengan kereta api ke Innsbruck. Perjalanan di sepanjang tebing Lake Zurich ke arah yang luar biasa Alpine pemandangan. Anda juga akan melalui padang rumput gunung yang cantik dan pemandangan yang indah. Apa yang boleh lebih romantis?

Zurich ke Kereta api Innsbruck

Salzburg untuk Trains Innsbruck

Vienna untuk Trains Innsbruck

Cologne untuk Trains Innsbruck

 

Bercadang untuk mengambil perjalanan kereta api romantis dengan satu tersayang? Pergi ke Simpan Kereta Api untuk menyemak semua tambang eksklusif kami dan mula merancang pengembaraan seterusnya!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-5-romantic-train-journeys-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)