Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 19/08/2022)

Dacă sunteți un Călător solo și vă place să tren de călătorie ca un nomad, atunci esti in locul potrivit. Tren de călătorie este una dintre cele mai bune moduri de a de călătorie prin Europa dacă doriți să experimenteze tot ceea ce are de oferit Europa. Fie ca este vorba de orașe, sau peisaje naturale uimitoare vă puteți bucura de toate de care călătoresc cu trenul.

Mai mult, călătoresc cu trenul ca un nomad are o mulțime de alte avantaje. Ai de a experimenta totul în timpul, iar trenurile vă oferă posibilitatea de a face acest lucru fără probleme și fără complicații. Ar putea fi încet din când în când, dar nu există nici un stres în acest mod de deplasare, întrucât avioanele sunt un lucru cu totul diferit. Dacă călătoriți cu avionul, există stresul constant de arhiplin aeroporturi și măsuri de securitate excesul de zel. Mai mult, în anumite împrejurări, veți ajunge la destinație mai repede dacă luați un tren!

Pentru acestea și multe alte motive, care călătoresc cu trenul pe termenii dvs. este cel mai bun lucru pe care le puteți face. Dacă doriți să începeți această aventură magică nomad, acest articol vă va ajuta oferindu-vă sfaturi și sfaturi despre cum să-l facă bine.

 

Principalele lucruri de luat în considerare atunci când doriți să tren de călătorie ca Nomad

Călătoria cu Trenul ca un Nomad și a vedea vederi uimitoare

 

Înainte de a începe călătoria cu trenul ca o aventură Nomad, trebuie să aibă voința de a face acest lucru, și trebuie să ai bani.

Dacă doriți să fie un semitort Călător tren, nu veți avea probleme dacă lucrezi ca liber profesionist sau de la casa ta. Orice lucru pe care le puteți face pe laptop, o poți face în orice locație.

daca tu vreau să iau o pauză de la lucrul astfel la vacanță, va trebui să cheltui banii cu înțelepciune. Lucru bun este că există unele soluții pentru a ajuta.

Să știți că dacă călătoriți cu trenul pt 30 zile sau mai mult decât alegeți Interrail global pass. Dar bilete unice vă oferă șansa de a călători în întreaga cele mai multe dintre Europa la confortul dvs., ceea ce face visul unui nomad. Ai să mergi când și unde doriți, și că este cel mai bun mod de a crea o experiență unică de călătorie.

Orice ai alege pentru călătorie cu trenul, inca poti economisi bani în acest fel.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Cum să economisiți bani atunci când călătoriți cu trenul ca un nomad

Lucru bun despre acest tip de experiență este că veți cheltui mai puțini bani în mod inerent. De aceasta, ne referim la faptul că, atunci când călătoria cu trenul ca un nomad, veți obține cea mai bună experiență dacă stați în pensiuni ieftine, bucatareasa alimente, și altele.

Optarea pentru acest mod de călătorie vă va economisi bani.

Majoritatea banilor cheltuiți atunci când trenul de călătorie ca Nomad merge la rezervările în cameră. in orice caz, dacă rezervați pensiuni, puteți salva o mulțime de bani ca acestea sunt mult mai accesibile decât hoteluri și oferă o experiență mai bună și mai memorabil. Mai mult, atunci când călătoriți singur, puteți rezerva orice cameră, cu cât mai mulți oameni în ea, care este Cele mai ieftine opțiune. Și încredere în noi, veți dori acest lucru, deoarece acest lucru vă va permite să socializați cu alți călători cu aceeași idee.

Pe de altă parte, dacă dorești întâlni localnici, ar trebui să utilizați CouchSurfing, pentru că în acest fel vei ajunge să stea cu localnicii. Plus, ei vă pot spune mai multe despre orașul lor și de a vă arăta toate locurile distractive merita vizitate.

Următorul lucru pe care mănâncă departe la economii este, bine, mâncare. Puteți economisi bani pe produse alimentare prin prepararea meselor in pensiune sau apartamente. Majoritatea pensiunilor și apartamentelor oferă bucătării pe care le puteți folosi gratuit. Mai mult, altă ocazie Hostel este să stea cu oamenii și să se pregătească unele mese pentru a partaja.

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Koln la trenuri Paris

 

 

Călătoria cu trenul este un sfat nomad

Tren de călătorie ca Nomad și întâlni noi prieteni

 

  • Dacă sunteți de călătorie cu trenul ca un tip Nomad de extrovertit, stau la pensiuni este un lucru pe care îl vei adora cum este pentru oameni ca tine.
  • Dacă sunteți de călătorie cu trenul ca un tip Nomad de introvertita, va trebui să pună într-un pic de efort, dacă doriți să stea cu alții. Lucru bun este că, după câteva zile, te vei obișnui. În cele din urmă, vei iubi modul în care ajunge să stea cu alții fiind în același timp un călător nomad.
  • Nu trebuie să utilizați CouchSurfing pentru a rămâne cu localnici; puteți utiliza, de asemenea, să stea cu ei. Aplicația poate fi utilizată pentru a stabili întâlniri cu localnicii care iubesc iau străini într-o noapte.
  • Feriți-vă hoții de buzunare! Așa cum este cazul cu orice alt oraș din lume, orașe europene au hoți de buzunare și alți criminali care încearcă să profite de turiști. Trebuie să fii atent, și ar trebui să citiți cu privire la situația pungaș pentru locul pe care îl vizitați. Faceți întotdeauna cercetări online înainte de a vizita un oraș.
  • Utilizați întotdeauna aplicații care pot face viata nomad călătoresc mai confortabil. Pentru a urmări cheltuielile, mult aplicaţii pot fi cei mai buni companioni tăi.
  • A își aminti să călători puțin. Dacă vei fi un nomad tren de călătorie, veți avea doar un timp mai ușor care transportă ceea ce este necesar. Cămine oferă o mulțime de facilități esențiale, cum ar fi prosoape, uscatoare de par, și altele asemenea, astfel încât să nu trebuie să aducă ta. Plus, acestea au, de obicei, mașini de spălat și uscătoare pe care le puteți utiliza pentru un euro sau doi, astfel încât să nu trebuie să ia prea multe haine cu tine, fie. Dacă doriți să călătoriți cu o mulțime de lucruri, backpacking ar putea fi o alegere mai bună.

Munchen la Berlin Trenurile

Frankfurt Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

 

Gânduri finale

În întregime, călătorie cu trenul ca Nomad este o experiență frumoasă și fără griji. Puteți vizita mai multe locuri cu ușurință toate între țări frumoase, cum ar fi Franţa, Germania, Italia, și altele. Plus, veți obține pentru a vedea frumos rural si peisaje uimitoare natura are de oferit. Nici o altă alegere de călătorie vă va oferi o astfel de experiență de neuitat și de distracție.

 

Un excelent tren de călătorie ca Nomad plan în avans și Cumpăra bilete de tren care aveți nevoie, și veți fi setat pentru a începe aventura!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu o legătură la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-nomad-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)