Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 28/08/2021)

Det er vanskelig å velge bare 5 Easy dagsturer fra Milano med tog til å dele med deg. Italias motehovedstad er strålende med alternativer for å besøke turister. Ikke bare er det fylt med mote, men det har en utrolig historie, arkitektur, og vakkert landskap å skrive hjem om.

 

1. 5 Dagsturer fra Milano med tog: Comosjøen

Vår første enkel dagstur fra Milano er Italias tredje største innsjø for dagen med tog, og oppleve et luksuriøst cruise rundt sine farvann. Hvilken bedre måte å oppleve den fantastiske alpelandskap fra baugen av båten, samt å få sjansen til å ta en sniktitt på de vakre vannkanten eiendommer på sine bredder.

Det sentrale området av Lake Como er den mest besøkte delen av innsjøen, og selv om nord og sør områder av innsjøen har også sine steder av interesse disse er generelt mindre imponerende: selvfølgelig, å ha alle de viktigste attraksjonene ganske tett sammen er også praktisk for besøkende med begrenset tid.

Merk at noen ganger byene er tett sammen, men atskilt ved sjøen! Ikke noe problem, det er regelmessige ferger over sjøen så reiser rundt er enkelt (bilferger er mindre hyppige og operere fra færre fergeterminaler enn passasjerferger).

Florence til Como Togene

Milano til Como Togene

Torino til Como Togene

Genoa Hvordan Togene

Lake Como is the best Day Trips From Milan By Train

 

2. St. moritz, Sveits

Du kan bli overrasket over å høre at Sveits er bare en dagstur unna Italias hovedstad. Hopp på Bernina Express fra Tirano, og du vil være der i bare to og en halv time.

Reisen i seg selv er verdt det: Dette er den bratteste togreise i verden, stigende fra 429 meter opp til over 1800 i de sveitsiske fjellene. Den fantastiske alpine landskapet sett fra togvinduet vil bety at du ikke ønsker å forlate toget.

Du vil ende opp i den sveitsiske byen St. moritz, en av Sveits 'mest berømte fjellferie. Dette er der de rike og berømte tilbringe ferien eller eier en hytte.

St. Moritz er ikke den typiske naturskjønne alpebyen. Vi føler at luksuriøs er en mer hensiktsmessig enn beskrivelse vakker. Området rundt er vakkert skjønt og kombinert med den spesielle atmosfæren i byen, en fantastisk ferie er helt garantert.

St. Moritz er en perfekt base for å utforske den sørlige delen av kantonen Graubunden. Det er ikke et godt utgangspunkt for dagsturer til andre deler av Sveits, som det ville ta for mye reisetid. Det er, derimot, en av våre beste 5 Dagsturer fra Milano med tog om! Bortsett fra nattelivet i byen, hovedaktivitetene her er utendørs. Hvis du liker fotturer, sykling, eller Vintersport, du kan kose deg i flere uker i denne fantastiske regionen.

Zürich til St Moritz Togene

Zermatt til St Moritz Togene

Basel til St Moritz Togene

Bergamo til Tirano Togene

 

 

3. 5 Dagsturer fra Milano med tog: Bergamo

Et besøk til Bergamo er ofte kombinert med en tur til Comosjøen, men det er vel verdt sin egen plass på vår 5 Dagsturer fra Milano med tog liste!

Med historiske veggene strekker seg fem kilometer for å omringe den gamle byen, og rikelig middelaldersk arkitektur å se på, det holder betydelig intriger for turister som ønsker en pen sted å tilbringe dagen.

Ride taubanen fra bunnen til toppen av byen, og ta en titt på Bergamo betydelige monumenter, for eksempel St. Maria Maggiore-katedralen og Colleoni Chapel.

Siste, men ikke minst, ikke glem å ta deg tid til å sette pris på Bergamos utrolige omgivelser, med åser som strekker seg miles, hele veien ned til fjernt Lake Como.

Milan til Bergamo Togene

Mantua til Bergamo Togene

Hvordan Bergamo Togene

Tog Cremona til Bergamo

Bergamo is one of the Day Trips From Milan By Train

 

4. Franciacorta

Franciacorta regionen byr på noen spektakulære, prisbelønte viner du kan prøve, i blant fantastisk italiensk natur.

Får sjansen til å møte vinprodusenter selv! Still spørsmål om prosessen med vinproduksjon, og hva som gjør deres bestemt merke så deilig.

Franciacortas DOCG område består av ca. 3,000 hektar vinranker som dekker et fantastisk naturskjønt rullende territorium like sør for Iseosjøen i Italia Lombardia -regionen. Dette er innenfor spytter avstand av mange andre kjente italienske vinregioner, slik som Piemonte i vest og Conegliano Valdobbiadene (hjemmet til super premium Prosecco) mot øst.

Dette førsteklasses beliggenhet gjør Franciacorta et perfekt reisemål for en romantisk ferie eller en velfortjent vin tur, bare en times tur fra Milano, det er tilgjengelig og vakker i lik grad.

Boutique vinprodusenter av Franciacorta virkelig tilby noe spesielt, men shopping er også stor for! Franciacorta utformingen uttaket har mange gode kjøp å tilby en kunnskapsrike shopper, så sørg for å få hendene på varene her.

Cremona til Brescia Togene

Bergamo til Brescia Togene

Milan til Brescia Togene

Treviglio til Brescia Togene

Franciacorta is one of the Day Trips From Milan By Train

 

5. 5 Dagsturer fra Milano med tog: Venezia

Vår liste over 5 Dagsturer fra Milano med tog ville ikke være komplett uten Venezia! Hva kan være bedre enn å ta en dagstur fra Milano til en av Italias mest dyrebare romantiske byer, Venezia? Selv om det er vanskelig å passe alle Venezias herligheter på bare en dag, du kan sikkert prøve.

Wander sin kjølige, brosteinsbelagte gater. Ta en kaffe i den berømte Piazza San Marco. Kanskje enda strekke til riding en gondol gjennom kanalene for en helt spesiell opplevelse.

Du vil uten tvil være passende sjarmert av den glitrende lagunen. Nyt den fantastiske arkitekturen som kjennetegner en av Italias mest populære byer for turister.

Hvis du fortsatt har tid, leder over til en av Venezia nærliggende øyene. Murano er kjent for glassblåsing tradisjoner, og kanskje kjøpe et smykke å ta hjem.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

Venice Italy

 

Klar til å oppleve 5 Dagsturer fra Milano med tog? Hodet på over til Lagre et tog Nå! Ingen skjulte avgifter, ikke noe stress!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Easy dagsturer fra Milano med tog” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-milan-train/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)