För en tågbiljett NU

blogginlägg

10 Mest oförglömliga platser i Europa

Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 11/04/2022)

Från Irland till Sachsiska Schweiz, och Mähriska Toscana, charmiga byar, och den största isgrottan i världen, dessa Europa har några av de mest fantastiska platserna i världen. Nästa 10 oförglömliga platser i Europa erbjuder fantastisk utsikt över bergen, mystiska vägar, och unika naturliga underverk unika naturliga underverk.

 

1. Lavendelfält Provence

Oändlig lila skönhet, lavendelfälten i Provence är en hisnande syn. Går genom fälten, tar in den friska doftande luften, och att beundra landskapet är en av de mest underbara saker att göra i Provence. Förutom lavendelfälten, Provence är en magisk plats att resa i Frankrike. Denna franska pärla har inspirerat stora artister som Van Gogh, Picasso, och Paul Cezanne. Målningarna av de världsberömda målarna skildrar vackert det oförglömliga landskapet.

Därför, det är inte konstigt att lavendelfälten lockar så många besökare på våren. Så, förutom att ta ursnygga bilder på lila lavendel, du kan besöka de många kullebyarna, som Les Baux-de-Provence och ruinerna av ett imponerande slott.

Dijon till Provence Tåg

Paris till Provence Tåg

Lyon till Provence Tåg

Marseille Provence Tåg

 

Woman in Lavender fields Provence

 

2. Mest oförglömliga platser i Europa: Procida, Neapelbukten

Vanligtvis saknad av resenärer till Capri, och Neapel, unika naturliga underverk dold juvel. Förutom det färgglada landskapet, Procida och Neapelbukten har en avslappnad, sorglös atmosfär, som bidrar till deras magi. Således, var beredd på att bli förvånad när du besöker Procida och Neapelöarna, eftersom denna resa kommer att vara en av de mest minnesvärda i din livstid.

Om vi ​​ska hoppa direkt till de saker som gör Procida till en av de 10 oförglömliga platser i Europa, siffra 1 är det marina. Utsikten över Marina di Corricella är det som gav Procida en topplacering på vår lista. När du klättrar uppför vägen till slottet, du kommer till utsiktsplatsen, med 1600-talsfiskarhus nedanför, och många ljusa färger hus, vid kusten. Om denna målningsliknande bild inte är oförglömlig, vad är?

Milan till Neapel Tåg

Florens till Neapel Tåg

Venedig till Neapel Tåg

Pisa till Neapel Tåg

 

 

Unforgettable Place In Italy: Procida, Bay of Naples

 

3. Mohers klippor, irland

Galet spektakulärt, Cliff of Moher har visat många filmer och program de senaste åren. Mohers naturliga skönhet, täckt av överdådigt grönt, med utsikt över Atlanten, med episka vyer längs 20 km vandringsstig, denna plats har titeln som en av de mest oförglömliga platserna i Irland och Storbritannien.

Således, om du är sugen på att upptäcka unika platser, då är en resa till Cliffs of Moher perfekt. för det första, vandringen är 4-5 timmar lång. För det andra, leden förbinder de charmiga byarna Liscannor och Doolin. Så, packa dina bästa promenadskor, och kamera eftersom du har en fantastisk dag på Irland.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Cliffs of Moher, Ireland

 

4. Keukenhof Park, holland, Nederländerna

Med fontänerna, Konstgjorda sjöar, gröna marker av gräs, och färgglada stigar, det finns gott om platser för fantastiska bilder i Keukenhof Park. De unika naturliga underverk unika naturliga underverk. Bokstavligen, varenda stig i Keukenhofparken avslöjar tulpaner i många vackra färger.

Så, om du aldrig har varit i Nederländerna på våren, nu har du en fantastisk anledning att komma. Bara en tågresa från Amsterdam, unika naturliga underverk unika naturliga underverk destination.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

5. Mest oförglömliga platser i Europa: Dordognedalen, Frankrike

Stenhus på gröna kullar, unika naturliga underverk, Dordognedalen är Frankrikes vackraste region. Börjar vid vulkanberget Puy de Sancy, till Massif Central, Dordogne har många vandringsleder och utsiktspunkter över den fantastiska dalen.

Dessutom, du kan utforska 10 charmiga byar i Dordognedalen. Varje by har bevarat sin franska natur, och viktigast av allt de medeltida befästningarna och arkitekturen. Så, Dordognedalen är en av de 1o oförglömliga platserna i Europa, tack vare arkitekturen och naturens storhet.

Nantes till Bordeaux Tåg

Paris till Bordeaux Tåg

Lyon till Bordeaux Tåg

Marseille till Bordeaux Tåg

 

Unforgettable Place In Europe: Dordogne Valley, France

 

6. Mest oförglömliga platser i Europa: Durbuy, Belgien

Den minsta staden i gamla Durbuy är bäst att utforska till fots. Gammal Kullerstensgator, och kalkstenshus, är välbevarade. En av de bästa platserna att se hela staden är från Belvedere, där du kan beundra staden och Ourthefloden. Den vackra Durbuy är en av de vackraste dagsturer från Bryssel, och du kommer att ha en oförglömlig tid att upptäcka Belgiens dolda pärla.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

Durbuy, Belgium

 

7. Berner höglandet, schweiziska Alperna

Hem till de underbara vattenfallen i Lauterbrunnendalen, och Eiger bergsklättring, unika naturliga underverk i de schweiziska alperna. Med hisnande utsikt över bergen, snöiga klippor, får, och trähytter, tillsammans med rika och naturliga underverk, Bernese är en oförglömlig plats över hela världen.

Faktiskt, ord kommer aldrig att förmedla alla skönheter i de schweiziska alperna. Så, det är bara genom att promenera i Berner höglandet som du ser hur vackra och minnesvärda de är.

Interlaken till Zürich Tåg

Lucerne till Zürich Tåg

Bern Zürich Tåg

Genève Zürich Tåg

 

Breathtaking Bernese Highlands, Swiss Alps

 

8. Mest oförglömliga platser i Europa: Eisriesenwelt, Österrike

Gömmer sig under berget Hochkogol, nära Salzburg i Österrike, Eisriesenwelt erbjuder oförglömliga vyer. Framför allt, den unika grottformationen, och mystiskt utrymme inuti den, gör isgrottan Eisriesentwelt till en av de mest extraordinära platserna i Österrike.

Förutom utsikten inne i grottan, landskapet på väg till Eisriesenwelt, och från det, är hisnande. Medan Eisriesenwelt isgrotta är 40 km lång, du kan bara utforska 1 km inuti, denna promenad kommer att skapa minnen som varar livet ut.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

Unforgettable Place In Europe: Eisriesenwelt, Austria

 

9. Bastei, Tyskland

Jagade ihop, gruppen av sandstensklippor, känd som Bastei, locka miljoner besökare varje år. för det första, de gigantiska Bastei-klipporna är resta från marken. För det andra, huvudelementen är tre toppar som förbinds med en stenbro, till tornet, och lägga till dramatisk effekt. Slutligen, den vackra naturen runt är Bastei är hisnande, med olika träd, och gröna växter med utsikt över floden Elbe.

För att sammanfatta det hela, platsen Bastei är en av de mest anmärkningsvärda platserna att besöka i Sachsiska Schweiz. Detta område är ett av de 5 oförglömliga naturreservat i Europa. Så, en dagstur till Bastei från Dresden, Berlin, och även Prag kommer att vara den mest minnesvärda dagen på din resa till Tyskland.

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

The colors of The Bastei, Germany

 

10. Mest oförglömliga platser i Europa: Tjeckien, Mähren

Tjeckien har sitt alldeles egna grönskande Toscana. Mährens fält är böljande gröna kullar, med få träd spridda över de silkeslena kullarna. Du kan besöka Moravian Toscana, från närmaste stad, Kyjov. Dessutom, de vackraste vyerna finns i byarna i närheten, till exempel, Karlin, och Sardice.

Således, för en oförglömlig dag, packa en filt, och lokalt vin, och hitta en plats med en fantastisk utsikt över Mährens fält. Till topp allt, fantastisk oavsett årstid, gyllene på hösten, och överdådigt grönt på vintern, det är alltid en bra tid att åka till Mähren.

Nürnberg till Prag Tåg

München till Prag Tåg

Berlin till Prag Tåg

Wien till Prag Tåg

 

Unforgettable Place In Europe: Czechia, Moravia

 

Här på Rädda ett tåg, vi hjälper dig gärna att planera din semester till dessa 1o oförglömliga platser med tåg.

 

 

unika naturliga underverk? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Funforgettable-places-europe%2F – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !