Ордер возну карту САДА

Блог пост

10 ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фтипс-фамили-вацатион-еуропе%2Ф%3Фланг%3Дср

Реадинг Тиме: 6 минута
(Последње ажурирано: 11/04/2022)

Од Ирске до Саксонске Швајцарске, и моравску Тоскану, шармантна села, и највећа ледена пећина на свету, ова Европа има нека од најневероватнијих места на свету. Следећа 10 незаборавна места у Европи нуде прекрасан поглед на планине, мистериозне стазе, и јединствена природна чуда открити.

 

1. Поља лаванде Прованса

Бескрајна љубичаста лепота, поља лаванде Провансе су призор који одузима дах. Шетајући пољима, удишући свеж мирисни ваздух, а дивљење крајолику је једно од најлепших ствари које треба радити у Прованси. Поред поља лаванде, Прованса је магично место за путовање у Француској. Овај француски драгуљ инспирисао је велике уметнике као што је Ван Гог, Пицассо, и Пол Сезан. Слике светски познатих сликара лепо осликавају незабораван пејзаж.

стога, није ни чудо што поља лаванде у пролеће привлаче толико посетилаца. Тако, поред снимања прекрасних слика љубичасте лаванде, можете посетити многа села на врху брда, попут Лес Баук-де-Провенце и рушевина импресивног замка.

Дижон да Провенце Траинс

Париз да Провенце Траинс

Лион на Провенце Траинс

Марсеј до Провенце Траинс

 

Woman in Lavender fields Provence

 

2. ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фтипс-фамили-вацатион-еуропе%2Ф%3Фланг%3Дср: Процида, Напуљски залив

Обично га пропуштају путници на Капри, и Напуљ, мало острво Процида је Напуљски залив сакривен драгуљ. Поред живописног пејзажа, Процида и Напуљски залив имају опуштеност, безбрижна атмосфера, то доприноси њиховој магији. Тако, будите спремни да будете задивљени када посетите Прочиду и напуљска острва, јер ће ово путовање бити једно од најупечатљивијих у вашем животу.

Ако треба да пређемо право на ствари које Прочиду чине једном од 10 незаборавна места у Европи, број 1 је маринац. Поглед на Марина ди Коричела је оно што је донело Прочиди прво место на нашој листи. Док се пењете уз пут до замка, долазите до тачке гледишта, са рибарским кућама из 17. века испод, и много светлих кућа, поред мора. Ако ова слика налик на слику није незаборавна, шта је?

Милан у Напуљу Траинс

Флоренце у Напуљу Траинс

Венеција у Напуљу Траинс

Писа у Напуљу Траинс

 

 

Unforgettable Place In Italy: Procida, Bay of Naples

 

3. Литице Мохера, Ирска

Лудо спектакуларно, Цлифф оф Мохер је приказао многе филмове и емисије протеклих година. Мохерова природна лепота, прекривен раскошним зеленилом, са погледом на Атлантски океан, са епским погледима дуж 20 км на Пешачка стаза, ово место носи титулу једног од најнезаборавнијих места у Ирској и Великој Британији.

Тако, ако сте заинтересовани за откривање јединствених места, онда је путовање у Литице Мохера савршено. Прво, планинарење је 4-5 сати дуго. друго, стаза повезује шармантна села Лисцаннор и Доолин. Тако, спакујте своје најбоље ципеле за ходање, и камеру јер вас очекује невероватан дан у Ирској.

Амстердам за Лондон Траинс

Париз у Лондон Траинс

Берлин на Лондон Траинс

Брисел у Лондон Траинс

 

Cliffs of Moher, Ireland

 

4. Кеукенхоф Парк, Холандија, Холандија

Са фонтанама, Вештачка језера, зелене земље траве, и шарене стазе, у парку Кеукенхоф има много места за запањујуће слике. Тхе највећа башта лала у свету се буди из зимског сна у величанственим бојама. Буквално, свака стаза у парку Кеукенхоф открива лале у многим лепим бојама.

Тако, ако никада нисте били у Холандији у пролеће, сада имате невероватан разлог да дођете. Само путовање возом од Амстердама, земља чуда тулипана је а одличан једнодневни излет дестинација.

Брисел у Амстердам Траинс

Лондон на Амстердам Траинс

Берлин на Амстердам Траинс

Париз за Амстердам Траинс

 

 

5. ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фтипс-фамили-вацатион-еуропе%2Ф%3Фланг%3Дср: Долина Дордогне, Француска

Камене куће на зеленим брдима, импресивне реке Дордогне и Везере, Долина Дордогне је најлепши регион Француске. Почевши од вулканске планине Пуи де Санци, до Централног масива, Дордогне има много планинарских стаза и видиковаца преко задивљујуће долине.

штавише, можете истражити 10 шармантна села у долини Дордогне. Свако село је сачувало своју француску природу, а најважније средњовековна утврђења и архитектура. Тако, Долина Дордогне је једно од 10 незаборавних места у Европи, захваљујући архитектури и величини природе.

Нант то Бордо Траинс

Париз за Бордо Траинс

Лион на Бордо Траинс

Марсеј до Бордо Траинс

 

Unforgettable Place In Europe: Dordogne Valley, France

 

6. ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фтипс-фамили-вацатион-еуропе%2Ф%3Фланг%3Дср: Дурбуи, Белгија

Најмањи град старог Дурбуја најбоље је истражити пешке. Древни калдрмисаним улицама, и куће од кречњака, су добро очувани. Једно од најбољих места за видети цео град је из Белведера, где се можете дивити граду и реци Оуртхе. Дивни Дурбуи је један од најлепших једнодневних излета из Брисела, и имаћете незаборавно време откривајући скривени драгуљ Белгије.

Луксембург Бриселу Траинс

Антверпен Бриселу Траинс

Амстердам Бриселу Траинс

Од Париза до Брисела Траинс

 

Durbuy, Belgium

 

7. Бернско горје, Свисс Алпс

Дом прекрасних водопада долине Лаутербруннен, и Ајгер планинарење, Бернско горје је најпознатија регија у швајцарским Алпима. Са поглед на планине који одузима дах, снежне литице, овца, и дрвене кабине, заједно са богатим и природним чудима, Берн је незаборавно место широм света.

заправо, речи никада неће пренети сву лепоту швајцарских Алпа. Тако, тек кроз шетњу Бернским брдима видећете колико су лепи и незаборавни.

Интерлакен, на Зурицх Траинс

Луцерка за Цирих Траинс

Берн на Зурицх Траинс

Женева на Зурицх Траинс

 

Breathtaking Bernese Highlands, Swiss Alps

 

8. ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фтипс-фамили-вацатион-еуропе%2Ф%3Фланг%3Дср: Еисриесенвелт, Аустрија

Скривајући се испод планине Хочкогол, близу Салцбурга у Аустрији, Еисриесенвелт нуди незабораван поглед. Изнад свега, јединствена пећинска формација, и тајанствени простор у њему, чине ледену пећину Еисриесентвелт једним од најнеобичнијих места у Аустрији.

Поред погледа унутар пећине, пејзаж на путу за Еисриесенвелт, и од њега, одузима дах. Док је ледена пећина Еисриесенвелт 40 км дуга, можете само истраживати 1 км унутра, ова шетња ће створити успомене које трају цео живот.

Салцбург у Бечу Траинс

Минхен у Бечу Траинс

Грац у Бечу Траинс

Праг у Беч Траинс

 

Unforgettable Place In Europe: Eisriesenwelt, Austria

 

9. Тхе Бастеи, Немачка

Назубљени заједно, група стенских формација пешчара, познат као Бастеи, привући милионе посетилаца сваке године. Прво, џиновске стене Бастеи су подигнуте од земље. друго, главни елементи су три врха повезана са каменим мостом, до куле, и додавање драматичног ефекта. на крају, прелепа природа око Бастеиа одузима дах, са разним дрвећем, и зелене биљке са погледом на реку Елбу.

Да сумирамо све, локација Бастеи је једно од најистакнутијих места за посету у Саксонској Швајцарској. Ова област је једна од 5 незаборавни резервати природе у Европи. Тако, једнодневни излет у Бастеи из Дрездена, Берлин, па ће чак и Праг бити најупечатљивији дан на вашем путовању у Немачку.

Франкфурт на на Берлин Траинс

Лајпциг на Берлин Траинс

Ханновер на Берлин Траинс

Хамбург на Берлин Траинс

 

The colors of The Bastei, Germany

 

10. ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фтипс-фамили-вацатион-еуропе%2Ф%3Фланг%3Дср: Холандија, Моравска

Чешка има своју бујну зелену Тоскану. Моравска поља се котрљају зелена брда, са неколико дрвећа раширених по свиленкастим брдима. Можете посетити Моравску Тоскану, из најближег града, Кијов. штавише, најлепши погледи су у оближњим селима, на пример, Карлин, и Сардице.

Тако, за незабораван дан, спакуј ћебе, и домаће вино, и пронађите место са сјајним погледом на моравска поља. Да све надокнадим, запањујуће у било којој сезони, златна у јесен, а зими раскошно зелено, увек је добро време за одлазак у Моравску.

Нирнберга до Прага Траинс

Минхен у Прагу Траинс

Берлин до Прага Траинс

Беч на Прага Траинс

 

Unforgettable Place In Europe: Czechia, Moravia

 

ovde у Сачувајте Влак, радо ћемо вам помоћи да испланирате свој одмор до ових 10 незаборавних места возом.

 

 

Да ли желите да уградите наш блог пост „10 најнезаборавнијих места у Европи“ на свој сајт? Можете или узети наше фотографије и текст и да нам дају кредит, позивајући се на овај блог пост. Или кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsr%2Funforgettable-places-europe%2F - (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније возне руте - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / е у / фр или / де и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !