Реадинг Тиме: 5 минута
(Последње ажурирано: 22/10/2021)

Antički romantični gradovi, шармантни вртови, лепи тргови, свакодневно привлачи милионе туриста у Европу. Путници из целог света посећују Европу да истраже њену историју и шарм и нађу се у џеповима паметним триковима у познатим европским знаменитостима. Чувајте се током невероватног путовања следећи ове савете како бисте избегли џепароше у Европи.

 

1. Савети за избегавање џепароша: Упознајте опасне зоне

Знање куда идете игра огромну улогу у томе да вам буде најбоље у животу. Тако, када планирате одмор у Италији или Француској, требало би да истражите места која морате видети, као и опасна места. Нема разлога за бригу, нећете се наћи у битци банди, али свако одредиште има осетљиве локације, gde turisti treba da obrate posebnu pažnju na svoje stvari i da paze na džeparoše.

Обично, места на којима треба бити опрезан, су места попут бувљака, заузети популарни тргови, и градски превоз места. Свим овим местима заједничко је то што су велика гужва, па док гледате у Ајфелову кулу или миланску катедралу, џепароши лако могу налетети на вас, и у року од неколико секунди ваш новчаник је нестао. Бити свестан свог окружења и гужве главни је савет да избегнете џепароше у Европи.

Фиренца до Милана возом

Фиренца до Венеције возом

Милано до Фиренце возом

Венеција до Милана возом

 

The front of milan cathedral

2. Истражите џепарење трикове и преваре

Прелепи странац или налет на трик су 2 од најчешћих џепарошких превара у Европи. Баш као што сваки град у Европи има своју магију и знаменитости које одузимају дах, исто са карактеристичним џепарошким триковима. стога, ако желите да задржите своје драгоцене ствари, unapred istražite uobičajene prevare džeparca na vašem odredištu.

Додатни примери џепарења су прелепи странац који тражи време или упутства. Док проверавате мапу, или гледати, приђу близу и зграбе све што вам је у џеповима или торби. Тако, будите опрезни и немојте насести на једно од њих 12 највеће преваре у путовањима у свету.

Воз од Амстердама до Лондона

Париз до Лондона возом

Берлин до Лондона возом

Od Brisela do Londona vozom

 

beaware of Pickpocketing Tricks And Scams In London's Underground

3. Савети за избегавање џепароша: Оставите драгоцености у хотелу

Напуштање пасоша, кредитне картице, а накит у хотелском сефу један је од најбољих савета за избегавање џепароша у Европи. Као што је поменуто раније, џепароши имају таленат да знају где тачно могу пронаћи драгоцене ствари, а да туристи то уопште не примете. штавише, данас када можете да имате копију пасоша у својој е -пошти или на телефону, ili rezervišite karte za razgledanje na mreži, nema razloga da nosite svu svoju gotovinu ili kreditne kartice.

Тако, пре него што одете да одете да лутате у једном од најбоља бувља тржишта у Европи, узмите само део готовине. Такође нема разлога да носите све своје кредитне картице, али ако инсистирате, raširite gotovinu i kartice u različite unutrašnje džepove ili kaiševi za novac.

Брисел до Амстердама возом

Лондон до Амстердама возом

Берлин до Амстердама возом

Воз од Париза до Амстердама

 

An old Couple On A Bridge

4. Држите битне драгоцености у унутрашњим џеповима

Ремени за новац у летњим данима или унутрашњи џепови јакне одличан су начин да своје драгоцености чувате на сигурном. Овај путујући трик је лако извести када носите слојеве, током јесени или зиме и могло би бити непријатно када је време топло и влажно.

Појас за новац можете купити у било којој продавници сувенира или код куће или током путовања, на пример на централним железничким станицама или аеродромима. Очигледна је предност држања ствари у унутрашњим џеповима, џепароши би могли налетети на вас, али никада неће успети да допре изван џепова фармерки. Овуда, можете срећно наставити лутати и истраживати дивне знаменитости Европе.

Салзбург до Беча возом

Минхен до Беча возом

Грац до Беча возом

Праг до Беча возом

 

Pickpocketing In Vienna central district

5. Понесите торбу за тело, Није ранац

Када лутате шармантним европским уличицама, или стојећи у реду до Лувра, требало би да вам буде удобно. Ношење удобних ципела подједнако је важно као и ношење торбе преко тела током путовања. Торба преко тела значи путовање без бриге, јер не морате стално да гледате преко рамена да видите да ли неко лебди над вама у препуним редовима.

штавише, možete samo da uzmete flašu vode ili novčanik iz torbe za krst. Тако, доношење торбе преко тела идеално је за избегавање џепарења у Европи, kao i lako i udobno razgledanje.

 

Brussel's City Square Pickpocket scams

 

6. Савети за избегавање џепароша: Обуците се и понашајте се као локално становништво

Једна од ствари која туристе одаје стручњацима за џепарење је веома јединствена туристичка мода: врећице, спортска одећа, и понашајући се као туриста. Катедрале, древни тргови, а многе знаменитости у Европи толико одузимају дах да туристи најчешће застају и једноставно зуре, ili snimite stotine slika.

Најбољи савет за избегавање џепарења у Европи је да се уклопите у локалну масу. стога, баш као што проверите унапред најбоља места за посету на вашој дестинацији за путовање, proverite lokalne trendove i kulturu.

Лион до Женеве возом

Цирих до Женеве возом

Париз до Женеве возом

Берн до Женеве возом

 

Avoid Pickpockets By Dressing And Acting Like A Local

7. Савети за избегавање џепароша: Имајте путно осигурање

Добијање путничког осигурања пре путовања је неопходно. Данас можете осигурати и своје драгоцене ствари и пртљаг, само у случају да се изгуби или у овом случају, украден. Путно осигурање може вам спасити живот ако вам украду новчаник и картице, u tuđini kojoj nema ko da pritekne u pomoć.

У закључку, Путовање је одличан начин за истраживање култура, земље и откријте невероватне погледе. Већина искустава са путовања су невероватна и врло ретко се туристи сусрећу са џепарењима у Европи. Међутим, увек је најбоље бити спреман и предузети мере предострожности, попут праћења наших савета како да избегнете џепарење у Европи.

Воз од Амстердама до Париза

Лондон за Париз возом

Воз од Ротердама до Париза

Брисел до Париза возом

 

 

ovde у Сачувајте Влак, биће нам драго да вам помогнемо да возом планирате сигуран и незабораван одмор до било које дестинације у Европи.

 

 

Да ли желите да на свој сајт уградите наш блог пост „Савети за избегавање џепароша у Европи“? Можете или узети наше фотографије и текст и да нам дају кредит, позивајући се на овај блог пост. Или кликните овде: хттп://ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фтипс-авоид-пицкпоцкетс-еуропе%2Ф%3Фланг%3Дср Сігналы абмеркавання- (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније возне руте - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, и можете да промените / пл у / тр или / де и више језика.