Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 29/07/2022)

De starkaste trendsättarna i resebranschen idag är millennials. Denna generation fokuserar på de mest unika upplevelserna i off-the-beaten-path destinationer med imponerande Instagram-konton. De 12 millennials resmål över hela världen har den mest populära IG för unga resebloggare.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

1. Millenniala resmål över hela världen: amsterdam

Amsterdam är inte bara härligt för en weekendresa utan är det också ett populärt tusenårigt resmål. Om du reser över Europa, sedan i Amsterdam, hittar du en avslappnad atmosfär. Dessutom, Amsterdam är ett fantastiskt resmål för ensamresor. Som vi vet, unga generationer älskar att vara självständig och deras ensamresor.

En annan anledning till att Amsterdam rankas så högt bland de bästa millennials’ resmål över hela världen är stadens HBT-vänliga natur. Amsterdam erbjuder oändliga möjligheter genom att äta middag i Jordaan-området och arbeta i Zuidas livliga finansområde. Med andra ord, den unga generationen föredrar att resa till Amsterdam över helgen, men det finns många fler saker att göra.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

Amsterdam Riverwalk bicycles

 

2. Positano Italien

Att vara en av de mest färgstarka och fantastiska platser i Italien, Positano är ett populärt tusenårigt resmål. Det turkosa Medelhavet och de vackra villorna i ljusa färger skapar en Instagram-perfekt snap. Detta är en av anledningarna till att yngre generationer väljer denna plats.

Medan Italien erbjuder en av de mest utsökta köken i världen, den överseende, bortskämda livsstilen och visuella attraktionskraften gör Positano ännu högre i millennials bästa resmål över hela världen.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Venedig till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Summer Holidays In Italy

 

3. Millennial resmål Kina: Guilin

The Millennials är en generation som älskar att resa och särskilt att utforska avlägsna och unika platser. Guilin erbjuder spektakulära landskap och vacker natur, med olika aktiviteter i ett av Kinas mest imponerande och fascinerande områden.

Förutom, Guilin är ett magnifikt resmål i Kina för den nyfikna resenären att njuta av världen. Till exempel, de kan utforska små medan de cyklar, besöka Longji Rice Terraces, sightsee längs floden Li på en kryssning eller bo hos en lokal värdfamilj. Dessutom, Guilin är en plats där tiden har stått stilla, och du kan utforska det gamla kinesiska arvet och kulturen.

 

Millennial Travel Destinations Around the World

 

4. budapest – Millenniala resmål

Denna europeiska stad är perfekt för dig om du är en ung vuxen som reser med en låg budget. Många tror att den ungerska huvudstaden är en stigande stjärna. Unga resenärer resa till Budapest för storstadsresor destination om och om igen. Budapest är mycket känt för sina fantastiska gator fulla av sevärdheter och gömda pärlor som kan upptäckas runt varje hörn.

dessutom, Budapest är idealiskt för förstagångsresenärer i Europa, särskilt Östeuropa. Stadens mångsidiga arkitektur, kaféer, och barer vid floden Donau lockar unga människor från hela världen. Så, var beredd på fest och middag med den traditionella gulaschen med utsikt över den vackra floden.

Tåg från Wien till Budapest

Prag till Budapest tåg

München till Budapest tåg

Graz till Budapest tåg

 

Budapest Millennial Travel Destinations

 

5. Paris

Det typiska semestermålet i Europa, Paris rankas högt på alla resenärens bucket list. Medan Paris är en av de dyraste städerna i Europa, stadens charm är inte förlorad i ögonen på förstagångsturister i den franska huvudstaden. De gamla gatorna och barockarkitekturen, extravaganta Champs Elysees, söta bakverk, och exklusiva butiker finns runt varje hörn i Paris.

Efter det, Paris är ett bra ställe att utforska Montmartre, Moulin Rouge, Centret Pompidou, och Louvren, cykla genom de många ikoniska sevärdheterna längs vägen. Den nyfikna resenären bör överväga att ta tåget till Versailles för att börja din resa djupt in i den franska kulturen.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Louvre At Night

 

6. Berlin – Millenniala resmål

Den fantastiska partyscenen i Berlin lockar många unga resenärer året runt. Underjordiska klubbar, den bästa ölen i Europa, fascinerande historia, och levande kultur får millennials att välja Berlin för en ensamresa, vänners helg, och till och med en ungkarls och ungkarls helgresa.

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

Berlin Millennial Travel Destination

 

7. liverpool, england

Millennials älskar att utforska nya platser och kulturer, och Liverpool är en av de roligaste städerna i England. Det är hem för ikoniska Beatles och har en spännande historia, vintagemarknader, och en av de bästa maten i Europa. jagDet är ingen överraskning att Liverpool är en av topparna 12 tusenåriga resmål över hela världen.

Liverpool är också ett utmärkt alternativ till dyra London. Det erbjuder utmärkt boende, restauranger och gatumat, kulturella aktiviteter, och till råga på allt – havet att promenera längs med efter en lång dag eller galen nattfest. Som ett resultat, vi råder unga människor att resa lätt till Liverpool för att lämna utrymme för god mat och upplevelser.

 

 

8. Kalabrien, Italien

Kalabrien ligger utanför det klassiska Italiens allfartsvägar. för det första, den har äkta italiensk mat, klippiga berg, och klippor. Det är därför Millennials älskar denna plats och rekommenderar andra att resa till Kalabrien via sina sociala medier. För det andra, Kalabrien är en av Europas bäst bevarade hemligheter. Det erbjuder Instagram-perfekta vyer och erbjuder en sträcka av vackra byar, kuststäder, vänliga lokalbefolkningen, och italiensk kultur.

Medan gamla generationer föredrar att koppla av i Capri, ungdomar söker unika platser. De njuter av resan, och ju mer det finns att upptäcka, desto bättre. Det är därför unga vuxna kommer att älska Tropea. Utforska stadens kyrka på en klippa, 12th-talet katedralen, och den bysantinska kyrkogården är mycket mer intressant än att spendera en dag på stranden.

 

Сastle On The Edge Of A Cliff

 

9. Luberon, Frankrike

Det imponerande Luberon-massivet är en vacker region i Provence. Luberon har fångat tusenåriga resenärers hjärtan genom de natursköna vyerna över tre bergskedjor: Mindre Luberon, Större Luberon, och östra Luberon. När du är klar med att klättra till toppen, den omgivande utsikten kommer att göra dig andfådd. Samtidigt, din Instagram kommer att blomstra med frågor om denna fantastiska destination.

Dijon till Provence Tåg

Paris till Provence Tåg

Lyon till Provence Tåg

Marseille Provence Tåg

 

French Castle In Provence

 

10. Puglia, Italien

Med anmärkningsvärda grottor och charmiga kuststäder, Puglia är fullt av platser att besöka och upptäcka. Trulli är en härlig by ungdomar skulle rankas som ett fantastiskt resmål som deras vänner borde besöka. Förutom unika byar, Puglia har klippiga berg, grottor, och ovanliga landskap. Ett bra exempel är Castellana Grotte.

Puglia är ett fantastiskt semestermål för avkoppling och som ett resmål för en aktiv semester. Här kan du cykla från en by till en annan, gå ner i grottorna eller vandra i nationalparken Alta Murgia i dinosauriernas fotspår. Därför, Puglia är ett roligt semestermål där du enkelt kan tillbringa en helg eller ännu mer.

Milan till Neapel Tåg

Florens till Neapel Tåg

Venedig till Neapel Tåg

Pisa till Neapel Tåg

 

Sea Cliffs In Italy

 

11. london – Millenniala resmål

Genom färgglada kvarter, gatuaffärer, internationell mat, och antik kultur, London tilltalar alla åldrar. Den engelska huvudstaden är ett populärt resmål för millennials, särskilt de som kommer hit för första gången. London är också känt för sin kultur och mångfald, acceptera alla etniciteter och nationaliteter. Det händer alltid något roligt i London.

Plus, Airbnb är det bästa sättet att bo mitt i hjärtat av stora London. Unga vuxna skulle älska den här typen av bostäder eftersom det erbjuder de bästa lägena. Således, Millennials sällar sig till turister från hela världen i konstgallerierna, Londons marknader, och landmärken. Dessutom, du kanske till och med träffar dem på den lokala puben, pratade om den fantastiska dagen de hade på Notting Hill-karnevalen.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

London Ferris Wheel

 

12. Leuven, Belgien

Leuven är en ung och levande gömd pärla i Belgien. Stort studentliv, livlig ande, och hög tolerans gör Leuven till en ny favoritdestination bland ungdomsresenärer. Förutom att beundra den gotiska arkitekturen, Leuven är en fantastisk blandning av historia och en ung atmosfär.

Många studenter vid det äldsta universitetet bidrar till charmen med denna klassiska europeiska destination. Dessutom, denna studentstad är känd för sitt berömda Stella Artois-öl. Sammanfattningsvis, detta faktum gör staden ännu mer attraktiv för millenniegenerationen.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

Millennial Travel Destinations Worldwide Leuven

 

Vi på Rädda ett tåg hjälper dig gärna att planera en resa med tåg till dessa 12 fantastiska resmål runt om i världen för unga resenärer.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "12 Millennial Travel Destinations Worldwide" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fmillennial-travel-destinations%2F – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)